Vrancea(3)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Flori, baga-l la congelator...sigur! Asa am facut si eu si dupa o ora am atentat la el! Am papat un pik si apoi inapoi la congelator pana a doua zi cand l-am transferat in frigider...POfta buna!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Flori, ia-ti un test mama,...ce-s cu poftele astea???
Poate avem ce sarbatori si noi in uikendu' asta!
Va salut din nou!
Mama, azi am fost ca o albina, am facut luna toata casa, am bagat masina-n priza(de spalat), am plantat niste flori, asta micu' se tinea numai dupa mine si dupa pantalonii mei,.dar am reusit!
Vorbeati de bere,de ciocolata...mmmmm(sa stii Flori ca si eu inghit cite-o cioco la 2 zile asa), si am 57 kile, 3 tre' sa le topesc, da' nu cred ca se duc cu cioco,nu?!
Ce poze, motanik?unde?
Si eu voi pune niste poze curind.De la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46899" target="_blank">ACEST eveniment!
Prixi, de cind esti in Bruxelles? superb oras.
Lorena, doar atit??
Hai ca mai vorbim!
Catalina, ROBERT si CATALIN
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
Andra,gata,l-am bagat la congelator..abia astept sa mananc!!!
Kata bine ai revenit...harnicuta ca o .Abia asteptam pozicile de la ziua lui Roby.Sa va traiasca!!
Referitor la poftele mele...nici o sansa .Abia ce au plecat rushii de pe capul meu...
Io maine tb sa ma trezesc la 8.30 si tare-s trista .Ca seara nu pot sa dorm...stau pe DC pana nu mai pot de somn,apoi mai vad cate un film...ehehe...is ocupata rauuu
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Aoleu, e 2 noaptea si eu n-am somn...si-as minca o-nghetata!mmmm....
Daca-ati sti ce emotii m-apuca cind imi amintesc de ziua cind a venit pe lume piticul meu cel mic si drag...imi amintesc fiecare minut, era a treia zi de Paste, si a plouat atunci toata ziua...torential.
...zilele astea trebuie sa scriem si noi povestea noastra , nu umplu acest topic cu asta acum, plus ca-i noapte si m-apuca melancolia, mai am un pic si bocesc...
va pup iar.
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
flori76 spune:
Mamaaaa,ce liniste pe-aici!!!Unde sunteti???
Eu am o durere de cap .Tocmai am fost la o competitie de trambulina la care au participat toate tarile nordice si a fost dragut.Fetele ca fetele,dar au facut baietii un show...mama-mama
,mai ales o echipa din Suedia...au avut un dans suuuupeeeer
Va pup acum si revin(sper ca veniti si voi pe aici,ok?)
noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Salutare! Eu azi am facut o pizza iar acum tocmai am scos de la cuptor placinta cu carne...M-am imbolnavit e clar!
Va pupa fata.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Andrutz,dar,chiar asa,pui,ce-ai patit???.Adevarul e ca si eu cred ca intru intr-o faza din asta..ieri faceam salamul de biscuiti(a propos,e bun,dar ii lipseste rahatul,clar!) si ma gandeam la o tarta cu fructe
(am vazut reteta la cartea de bucate de pe DC).
Is tot ametita,dar mai intru din cand in cand pe aici in speranta ca si voi o veti face
noi
prixi spune:
Salut, fetele! Si eu am facut salamul de biscuiti si mi-a iesit delicios! Am gasit si rahat la supermarket, bineinteles ca era turcesc, am pus si stafide si...deja am "ras"jumatate! Multumim Motanik pentru reteta!!!
Sa va traiasca baietelul, [navy]Kata[/navy],sa fie sanatos si voinic!!! Sa stii ca asteptam cu nerabdare de la eveniment!
E drept ca e frumos aici...Dar cred ca dupa 4 ani, tot mai am lucruri de vazut sau de descoperit pe aici!
Va pup si eu si mai vorbim!
flori76 spune:
Vad ca a avut mare succes ideea Andrei cu salamul de biscuiti .Adevarul este ca nu mai mancasem de vreo 10 ani(cred),iar de facut nu am facut niciodata pana acum(am mancat doar facut de mama).
Prixi,ce bine de tine ca ai gasit rahat.Eu am intrebat aseara un roman care-i de mai multi ani aici si a zis ca nu a vazut.Dar avem o tipa din Iasi care lucreaza la un supermarket si o sa o intreb(poate data viitoare pun si eu rahat).
Va pup acum si va urez noapte buna
noi
prixi spune:
Buna dimineata la fete!
Da, a fost buna ideea Andrei, mai ales ca e atat de simplu de preparat! Eu am mai facut si altadata, dar era altfel , adica puneam peste un strat de biscuiti un amestec de nuca de cocos, zahar si unt, rulam si bagam la frigider. Cand o taiam, la mijloc felia era alba, iar pe exterior neagra...In fine, stiu ca v-ati dat seama despre ce e vorba, ca voi sunteti fete inteligente!
La noi la supermarket, desi nu e turcesc, vad ca se gasesc o groaza de lucruri turcesti: foi de vita pentru sarmale, ardei copti si pusi la borcan, salata de vinete ( aoleu e moartea mea si cred ca am sa coc si eu niste vinete astazi), chiar sarmale la conserva, ardei umpluti la conserva, vinete umplute tot la conserva si apoi din categoria dulciurilor ar fi rahatul, nuga, halva, etc! Am auzit ca ar fi un supermarket turcesc, dar cum e destul de departe de mine, nu m-am incumetat sa ma duc pana acolo! Desi poate nu ar fi rau pentru ca mie nu imi plac legumele de la supermarketul nostru, si poate acolo sa mai gasesc niste rosii cu gust ca in Ro.
Scuze ca nu am mai intrat, dar asa se intampla in we, cand e si Adrian, sotul meu mai mult pe acasa! Mergem la cumparaturi, stam impreuna la bucatarie sa preparam ceva de mancare, ne uitam la filme, mai iesim cu prietenii...
Saptamana asta eu am avut vacanta, ca urmez un curs de flmanda, si de maine incep iar cursurile ceea ce inseamna ca serile nu mai ajung sa stau de vorba cu voi! Dar cat de tarziu, tot am sa intru sa vad ce ati mai discutat!
Va pup pe toate si mai intru mai tarziu!