Vrancea(3)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
Andrutz,vreau si io reteta la salamul de biscuiti,please
Prixi,pai e bine ca poti sa folosesti umbrela.Eu mi-am adus-o anul trecut cand am venit aici,dar...aici nu ai nici o sansa,cu vanturile astea...asa ca am dus-o frumusel in Ro.
Vad ca deja mesajele tale apar la timp
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flori76 spune:
Andra am gasit reteta la subiectul vostru cu Anglia,dar nu stiu daca gasesc aici rahat(pana acum nu am vazut).Oricum...citeam si..
noi
prixi spune:
Uite aici gasesti reteta Andrei: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46549&whichpage=1
Am citit pe forum la "probleme tehnice" si am inteles ca sunt super-aglomerati moderatorii si le ia ceva timp pana verifica mesajele noilor-veniti! Am inteles si m-am mai linistit, pentru ca incepusem sa imi fac idei in privinta calculatorului meu si a internetului...ma gandeam ca m-au napadit virusii si imi "papa" din viteza!
Pai si ce faci cand ploua, Flori? Stiu ca daca bate vantul, nu poti sa pui mare baza pe ea, dar totusi! Am stricat nu stiu cate pana acum si tot nu am gasit umbrela aia care sa reziste la vanturile de pe aici! Dar sunt tanara, o mai caut!!!
Te-ai taiat tare? Ai grija sa nu se infecteze...Ei, am inteles deci ca mancare nu mai poti face, dar sa ne scrii noua, poti, nu? la fete si mai vorbim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Da, salamul de biscuiti se face foarte usor si e foarte gustos. In prima seara eram cam dexamagita ca nu se intarise dupa o ora de congelator dar a doua zi era numai bun!
Rahat...cred ca gasesti si in supermarketurile mari...turci nu aveti? Aici e plin de magazine turcesti..eu de la ei iau si roshiile ca sunt cele mai gustoase la ei...
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
Am gasit la "cartea de bucate" a DC-ului o reteta care nu contine rahat(sper ca nu am citit pe diagonala ).Si cum mi s-a facut o pofta nebuna,imi astept sotul sa vina de la sala si mergem sa cumparam ingredientele,ca io maine trebuie sa mananc salam de biscuiti.Am zis!
Nu am gasit magazine turcesti aici,in schimb am descoperit un magazin polonez de unde luam in special castraveti murati(ca la mama acasa ),pufuleti,...
Beyyy,dar unde ati disparut toate?
noi
flori76 spune:
Ufff,Prixi,iar a aparut tarziu mesajul tau .
Stii care-i faza?Aici nu duc lipsa umbrelei,pt ca nu sunt niciodata pieton .Aici,vezi un pieton o data la 2 zile,cred...Daca nu ai masina...e aiurea tare.Noi cand am venit am zis ca nu ne luam masina ca stam destul de aproape de serviciu(cateva sute de metri),dar dupa 4 zile de vanturi si ploi...ne-am razgandit
Nu m-am taiat tare(acum deja nu mai am aproape nimic),dar pe moment curgea sange de ziceai ca ai taiat un vitel .Si papica este aproape gata,ardeii i-am terminat,iar musacaua mai am putin si o bag la cuptor.
Va pup si mai vb,ok?
noi
prixi spune:
Ei, de acum ti-am zis ca nu imi mai fac griji! Desi e destul de ciudat sa raspunzi la un subiect si sa vezi ca raspunsul tau apare activat abia dupa ce totul e deja expirat...In fine, exagerez, dar oricum sper sa nu mai dureze mult chestia asta! Eu tot scriu la mesaje poate-poate depasesc faza de nou-venit!
A, foarte bine ca v-ati luat masina! De fapt, acum realizez ca ti-am privit fotografiile si cred ca intr-una erati cu masina voastra, dar asa sunt eu, uituca...
La noi astia incearca sa te demotiveze, ca intr-o tara asa mica si la o populatie de 10 mil, sunt tot atatea masini inregistrate, ceea ce creeaza niste traffic jam-uri de toata frumusetea! Pe noi au reusit, asa ca nu avem masina!
Nu imi ramane decat sa va urez "pofta buna" si pupici la toate fetele!
motanik spune:
Flori, spor la treaba...desigur ca merge si fara rahat. Poti pune in loc de rahat stafide sau fructe confiate (eu am pus si si). Sa ne spui cum a iesit.
Eu acum fac albumul cu pozele de la intalnirea cu fetele de pe forum din weekendul trecut si o sa il pun in semnatura (am bagat si salamul in album )
Noi am papat si am zis sa stam un pik in pat si pe Lari l-a luat somnul...asa ca am ramas cu netul singurica
--------------------
Andra
Noi
Pufi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
motanik spune:
Gata!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
flori76 spune:
Andra,super pozicile!
Chiar am pus stafide,ca al meu sot e innebunit dupa ele(ar fi in stare sa puna si-n ciorba ).Sper ca e bun,dar nu mai pot de pofta!!!
.Oare e vreo problema daca il bag la congelator?Ca as vrea sa mananc in seara asta,nu mai am rabdare pana maine....
Cred ca zilele astea o sa mai adaug si eu niste pozulici,ca de mult nu am mai facut-o.
noi