Vrancea(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Hello fetelor!

Ma bucur ca a prins ideea...si eu am furat-o de la niste prietene dragi, le fel si placinta cu carne..

Ne pregatim sa plecam la niste prieteni asa ca va pup si va doresc o seara frumoasa.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Nu v-ati trezit???
Buna dimineata!
Doar va salutam si va uram o saptamina buna de tot.

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Neatza!

Io-s pe aici dar ma uitam pe buburuza. Ce faceti? La mine e soare si cald, azi am trecut la haina de piele si sper sa nu ma mai intorc la cea groasa..

Pupici

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna dimineata si de aici! Si la noi e frumos afara...cred ca in we trecut am mai fost asa, mult soare si pic de nori pe cer! Dar ce folos ca azi e frumos?! Vremea asta frumoasa s-ar fi potrivit mai bine in we, dar nu, sambata am fost ocupati cu cumparaturile,ieri a fost innorat si a plouat torential si astfel nu am putut sa iesim afara din casa! In fine,asta e! Recuperam in we viitor!

Am citit Andra dincolo la "Romani in Anglia" ca te-ai dus la cineva in vizita ca sa le vezi puiutul de o luna! Si eu am fost invitata la niste prieteni romani, care au o fetita tot de o luna, si chiar nu stiam ce sa ii cumpar! Dar am sa ies si eu in oras si sigur am sa gasesc ceva frumos! De abia astept sa vad un atat de mic, ca nu am mai avut ocazia pana acum!

Va urez si eu o zi buna si pupici!

Mergi la inceput

Da, am fost ieri si am vazut-o pe Maria Alexandra care face 2 luni pe 17 aprilie (am gresit cand am zis ca o luna). Din pacate am uitat aparatul foto acasa si i-am facut pozici numai cu telefonul...nu pot sa va spun ce copil frumos si cuminte, a plans numai un pik cand i-a fost fomita in rest a stat cuminte in scaunul ala special de la carutz...O dulce. Sper ca fetita mea sa semene cu ea(atunci cand va veni).

Ce faceti fetelor? trageti chiulul?

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

'Neata si din Islanda

Si la noi este o vreme...placuta,asta dupa ce ieri a plouat...

Prixi,chiar nu ai vazut bb asa mic pana acum?Eu am vazut bb nascut de cateva ore(baietelul nasei) si vreau sa-ti spun ca m-am topit toata .Doamne,cat is de dulci!!Si au un miros specific,iti vine sa-i mananci

Kata,am vazut casuta pe care vrei s-o cumperi pt printisorii tai.Mi-a placut tare si nici nu mi s-a parut prea scumpa(420.000 parca,nu?).Abia astept sa vad pozele de la ziua lui Roby

Andrutz m-am uitat si eu pe buburuza,dar doar putin.Nu stiu de ce,dar am trait cu impresia ca o sa putem sa ne folosim si punctele pe care le-am acumulat pe DC.Acum am vazut ca nu-i asa,ca pt toate trebuie sa platesti cu...bani.

Va pup,dar revin.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

[teal]
Buna dimineata!(pentru cine s-a trezit acum!)

Deci motanika vrea fetita!
Flori vrea fetita!!!
Prixi(care-i numele tau?), vrea probabil tot fetita!

Numai bine, sa am de unde alege o nora(da' tre' sa va grabiti!).

Roby doarme de doua ore, si eu m-apuc sa-i pregatesc masa ca unui print!Afara bate f. tare vintul, nu iesim, deci stam cu ochii pe voi!

FETELOR DIN VRANCEA, APARETI AICI LA APEL!!!![/

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Kata si daca ar fi baietel,nu ar fi nici o problema,dar in sufletul meu...parca tot la o fetita visez

Deci,in Focsani e vremea urata...Uffff...

Andra,tu pe unde esti,pui?Ce mai gatesti bun? (ce ai in plan?).Haide,vino cu idei,ca io....

Azi am in plan o supitza de pasare,curatenie si,daca ma pot dezlipi de DC ,sa mai citesc din "Codul lui Da Vinci".

noi

Mergi la inceput

Io vreau baietel!!! dar Lari e topit dupa fetite, mai ales ieri daca nu a sorbit-o pe micuta din ochi...asa ca vreau pereche!

Noi am vazut-o pe fetita prietenilor nostri duminika dimineata dupa ce ea fusese nascuta vineri noaptea spre sambata...deci avea cam o zi jumate..

Catalina, ce casuta vrei sa iei la baieti?

Cand e cheful? Venim si noi? Ce tort ai facut/faci pana la urma?

Flori, azi vreau sa fac snitele din piept de curcan cu piure de cartofi si salata verde si cred ca si placinta cu branza...sa vad ce branza gasesc cand ma duc la Tesco (la pauza de 1).

Legat de buburuza, si eu am inteles acum ceva timp ca putem cupara si cu puncte, dar poate se mai schimba, cine stie, abia a fost lansat acum...Oricum eu am ramas cu ochii la un carut, la toboganul ala morcov, la nsite jucarioare...Dar mai am de asteptat.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Sincera sa fiu,nici nu m-am uitat la jucarii,pt ca mai mult rau imi fac.Mai am obiceiul ca atunci cand iesim in oras,sa ma "pierd" prin magazinele pt bebelusi si pana nu ma scoate sotul de acolo...nici ca ies .Si apoi...incep vaitaturile,bocetele .Stie el de ce nu ma lasa sa intru prin astfel de magazine....

Andra,pai acum mi-ai facut pofta de snitele .Mi-a venit chiar ieri ideea ca as manca snitele de peste,asa ca...zilele urmatoare...

noi

Mergi la inceput