Rapiti in Irak
Raspunsuri - Pagina 8
corina iulia spune:
pe realitatea tv am auzit o declaratie prin telefon a lui hayssam. spunea ca a fost contactat la telefon de catre rapitori. ca a luat legatura cu prietenii lui care au avut situatii similare si au fost in situatii similare si a fost sfatuit sa se insiste pe NEmediatizarea subiectului si in special al sumei cerute de rapitori. a repetat aceast lucru de vreo doua ori.
ce sa mai intelegem?
ce sa nu mediatizam? sa tacem din nou si sa inghitim jocurile murdare ale unora? jurnalistii sa aiba din nou calusul in gura? daca nu erau jurnalistii la datorie nu stiam nici jumatate din cat stim acum si am fi vazut in pozitia "privilegiata "a d-lui geoana la al jazeera l-am fi vazut pe ingerul salvator al celor trei ziaristi si a calauzei lor.
daca PDS se pregateste sub aceasta forma de alegeri anticipate, eu zic ca au gresit drumul. daca se descopera ca intr-adevar au legaura cu aceasta rapire, ei vor fi cei ce vor pierde cel mai mult. oricum ai pierdut increderea multora dintre noi, dar daca au ajuns sa politizeze si gandurile si lacrimile si temerile noastre, eu spun ca sunt pe drumul drept al pierzaniei.
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
hosen spune:
salut fetelor acum am intrat si eu pe sait si am citit acest eveniment trajig,sincer nui mai inteleg pe astea din Irac,ce vor de fapt si de la noi,nu se mai satura o data,cind se va termina toate astea,varog mult de tot sa ma puniti si pe mine la curent,ce se intimpla cu ziaristii,imi fac griji enorm de mult pentru ei si familile lora,sper sa fie bine si eu inrind cu toata lumea
ne vom
si pentru ei,astept
slakje spune:
quote:
Originally posted by hosen
salut fetelor acum am intrat si eu pe sait si am citit acest eveniment trajig,sincer nui mai inteleg pe astea din Irac,ce vor de fapt si de la noi,nu se mai satura o data,cind se va termina toate astea,varog mult de tot sa ma puniti si pe mine la curent,ce se intimpla cu ziaristii,imi fac griji enorm de mult pentru ei si familile lora,sper sa fie bine si eu inrind cu toata lumeane vom
si pentru ei,astept
hosen

nua bine !
joxy spune:
Observ ca iar deviaza subiectul. Maine facem din nou curatenie in el.
Cu respect,
G.
Choose life
descintec spune:
quote:
Originally posted by ocebinequote:
Originally posted by Llaura
Oare in sitele primatv.ro de ce nu scrie absolut nimic de jurnalistii rapiti? ca e televiziune, nu brutarie.
Sint mentionati in www.primatv.ro/pressroom.php?comunicat_id=0" target="_blank">Press Room.
Mie mi se pare ca sint multe lucruri in neregula aici. Daca acesti jurnalisti se aflau in Irak pentru a lua interviuri primului ministru cum este posibil ca se deplasau doar cu taxiul fara nici macar un minim de securitate?
De ce nu se aflau intr-un hotel din zona coalitiei, unde exista ceva mai multa protectie?
De ce au fost sponsorati de un om de afaceri (si afaceri destul de incurcate) si nu de posturile de televiziune/ziarul la care lucrau?
Si inca o intrebare: Cum se poate o persona rapita sa intretina convorbiri telefonice si sa i se permita in continuare acces la telefon?
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
dupa cum va cunosc eu, sunteti fete prea destepte sa credeti sau sa inventati scenarii bubulice :) Au disparut patru oameni, inca se stiu putine lucruri, speculatii curg garla.
_
Sapte dintr-o lovitura!
Leditia spune:
Sunt teferi.Au aratat acum pe antena 1 o poza cu ei,preluata de la televiunea de acolo,care si ei o aratasera cu cateva minute in urma.
Imi pare nespus de rau pt toti.Ei sunt acolo sa fim noi bine informati si nu inteleg ce au cu ei,de ce tot sunt rapiti jurnalistii.Ei sunt impartiali..nu tin nici cu unii,nici cu altii,doar relateaza ce se intampla..E trist ce se intampla..
Numai bine.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
descintec spune:
Am vazut si eu stirea la realitatea. Cei patru stau jos si un barbat cu fata acoperita si o mitraliera indreptata spre ei e in spatele lor. Caseta a fost trimisa televiziunii Al Jazeera, dar inca nu a revendicat nimeni rapirea.
Din ceea ce spune Marie Jeanne pe caseta se intelege: nu e adevarat ca cineva a cerut ceva in schimbul nostru.
vikinga spune:
Leditia nu s-a mai zis nimic, numai o poza si atit? Nu gasesc nimic la stirile de aici, poate de acum incolo. Da Doamne sa avem parte de vesti bune si ei sa scape teferi din experienta asta crunta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
clyo spune:
Marie Jeanne a spus ca au fost rapiti si ca au inteles de la rapitori ca s-a cerut o recompensa; nu e adevarat.