Rapiti in Irak

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:

dupa cum va cunosc eu, sunteti fete prea destepte sa credeti sau sa inventati scenarii bubulice :) Au disparut patru oameni, inca se stiu putine lucruri, speculatii curg garla.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Imi rezerv dreptul la o opinie personala cit de fantasmagorica ti se pare tie. Daca am intrebari, deranjeaza?

Repet, sper, si ma rog sa ajunga acasa teferi.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ultimele stiri si poze prezentate pe yahoo news:
http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=540&e=1&u=/ap/20050330/ap_on_re_mi_ea/iraq_romania_kidnapped_journalists_1

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Am deviat de la subiect pt. ca nu putem vorbi de ororile razboiului fara sa te gindesti la cine si de ce l-a inceput. Estele si eu am baiat aproape la facultate si am prieteni cu copii la facultate. Afirmatia pe care am facut-o se bazeaza pe faptul ca armata recruteaza in special din zone sarace ale populatiei (nota: eu si cu tine sintem middle class, ok?). Acest lucru (recrutarea din zone sarace) nu e afirmat de mine, ci de Michael Moore in filmul Farenheit 911, asa ca poti sa-l acuzi pe el ca dezinformeaza. Pt. cine nu a vazut filmul, Michael Moore are o secventa din orsul lui natal, am uitat care e, in care se arata case darapanate si tineri nergi fara job. El spune ca in regiuni sarace si cu somaj masiv ca acestea singura solutie pt. tineri este sa se inroleze in aramta. Si tot Michael Moore ii asteapta pe congressmani sa iasa dintr-o cladire in DC si ii intreaba daca vor sa-si inscrie copilul in armata. Din toti congressmanii numai unul are copilul in Irak. Cit despre vederile mele politice sint pur si simplu cele ale partidului democrat de aici (nu fac parte din el).Multumesc celor care mai posteaza noutati. Pt. mine este f. greu sa aflu ce se intimpla pt. ca CNN, unde ma uit frecvent, nu are nici un update.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

viki e nebunie pe aici,toate televiziunile comenteaza poza aceea si caseta unde sunt filmati si ea spune ca nu s-a cerut nici o recompensa,nici un ban..
Se comenteaza atitudinea fetei,faptu ca purta batic,ceva pe cap,ca se uita direct in camera si nu umila cu capu in jos,ca carpetele din camera sunt cum sunt in casele oamenilor saraci,ca ala de tinea pusca in mana(kalasnikov..sa ma iertati da nu stiu cum se scrie)nu are uniforma..nu-i imbracat in negru cum erau pana acu,are tricou visiniu pe el..Se comenteaza multe..chiar si ipoteza ca poate chiar au cerut bani ,dar ea spune ce-i zic aia sa spuna..si daca aia ii zic sa zica ca nu s-au cerut bani ea asa face..
Bine macar ca sunt in viata,sper sa se negocieze..nu stiu..sa faca ceva si sa ajunga teferi acasa.
Va pupic.Numai bine.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

A mai fost pina acum vre-un caz in care nu s-a cerut rascumparare din cite stiti voi? Ma refer la rapirile din iraq.Pai ma tot framint..ce vor atunci?Sau poate doar fata e fortata sa zica asta, poate e adevarata varianta aia ca targetul a fost afaceristul americano-iraqian si se asteapta bani de la acel hayssam.fetelor daca mai aveti orice stire sa ne tineti la curent.suntem toti cu sufletul alaturi de saracii oameni..Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

rascumparare nu se cere in cazurile de rapiri cu substrat politic. cele mai tragice, din pacate. sa ne pastram speranta totusi.

maine dimineata vor fi in irak trei negociatori din partea romaniei. sa aiba numai cu cine sa negocieze. se pare ca exista pe un site arab o informatie (neoficiala) despre gruparea care a rapit ziaristii. sunar al sunar, ceva de genul asta.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

dupa ce am vazut in noaptea asta imaginile cu cei 3 ziaristi, nu stiu ce sa cred.
mi se pare foarte ciudat. rapire atipica.abia astept sa se termine tot sa aflam cine a pus la cale tot.

Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Depinde de grupare,eu stiu ca pana acum cereau retragerea trupelor din Irak.
Pe mine m-a marcat profund rapirea acelui britanic,cerile,implorarile lui,ale fratelui si-ale mamei..Doamne ce mai plangeam..Din pacate,nu s-a negociat nimic,ca stiu ca Tony Blear zicea ca nu se negociaza cu teroristii..si a murit.
Sa fim totusi optimisti si sa speram ca se va rezolva situatia si se vor intoarce teferi.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

cred ca astea sunt ultimele vesti pentru azi. se abereaza la greu pe toate posturile, uneori fara cea mai mica doza de sensibilitate pentru familiile copiilor alora care ar putea sa ii auda pe genialii ziaristi, care nu scapa ocazia sa se puna in valoare.

_
Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Am urmarit si eu emisiunea care tocmai s-a terminat.Pareri si pareri....Sa speram ca va veni ziua in care sa ne spuna chiar ei ce s-a intamplat de fapt.Doamne ajuta!Cat despre declaratia Mariei sunt si eu sigura ca nu are cum sa spuna ce ar vrea.Tristetea de pe fetzele lor spune totul.Of Doamne ce incercare grea pentru ei!!!Nu intotdeauna platesc cei vinovati ci oameni nevinovati.
Cristina

Mergi la inceput