Rapiti in Irak

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Esti libera sa nu asculti; si, apropos, in Romanika nu se mai sta de mult la coada la lapte.

quote:
Originally posted by liris

discutia asta imi da senzatia ca ascult niste femei la coada la lapte, care desi nu inteleg nimic din politica, o fac.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

cozile au disparut, dar cutumele nu.
sau ca sa updatam situatiile... politica de coada la Metro ... asa e mai din zilele noastre ??!!... :))

sunt libera sa nu ascult, dar vreau sa ascult ca sa pot sa-mi dau cu parerea in cunostinta de cauza.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sklaje, eu am emigrat acum 11 ani, pe vremea administratiei Clinton cind in SUA era in plin avint economic. Eram f. tinara, nu am avut prea multe cunostinte de politica si nu ma interesa politica la vremea aceea. Acum, am imbatrinit si ma intereseaza. Recunosc ca nu-mi face plcere sa stau in aceasta tara si mi-ar place sa emigrez in alta. Cit despre afirmatiile mele, se bazeaza pe lucruri reale. faptul ca armata recruteaza din zonele sarace ale populatiei, zone lovite de somaj si pline de negri asta nu e un secret, asta poti sa o vezi in filmul lui Micael Moore, Farenheit 911. Comparatia dintre cei doi candidati la presedintie o vezi la http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/programs/categories/2.html si se cheama Choice2004, impreuna cu alte documentare despre razboi.La fel gasesti filmul "A soldier's heart" aici sa vezi costul real al razboiului.Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

As prefera discutii la coada la lapte fie si intre femei sau cacialmele decit sa moara cineva. Stau si ma intreb cind om inceta sa mai fim asa cinici cind nu e voarba de propria piele ca stim sa fim destul de dramatici cind ne doare in mod direct.
Mie nu imi place de nici o culoare baietasul asta Bush si nici politica americana dar pina una alta asta au facut intotdeauna marile puteri -si-au bagat nasul unde nu prea le fierbea oala si de bine de rau au impins lucrurile inainte. Acu ramine ca cei din zona sa si vrea altceva si sa si lupte ca americanii vin si pleaca mai devreme sau mai tirziu. Ce nu inteleg io la oamenii astia arabi, irakieni sau ce or fi e ca isi distrug propria tara si isi omoara propria populatie. De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

Adrienne ce spui tu ca nu prea stiai cu ce se maninca viata americana e adevarat si cred ca inca 99% dintre romani nu stiu. Mie mi se pare ca in general america d p. d. v. social este inca in secolul trecut.Dar se pare ca propaganda sferei politice si de afaceri e foarte puternica . Cred ca Ceausescu ar mai fi avut de invatat de la ei altfel nu inteleg cum de reuseste sa ii tina asa izolati.
Faptul ca l-au ales pe Bush cu toate tarele lui nu poate fi explicat decit prin prisma propagandei cel putin eu nu pot sa inteleg altfel.
Se pare ca aroganta americana nu are limite si pe asta mizeaza si asta si cultiva ei, domnii , tovarasii,ce or fi, de la conducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Draga Corina, dupa cum stii, si eu sunt musulmana, dar, draga mea, nu cunosc nici un musulman sa fi spus pana acum ca ii e rusine de religia lui!! Sunt cuvinte grele pe care nu credeam sa le "aud" de la tine.
Eu sper ca oamenii sa fi inteles adevaratul tau mesaj: ca numele sau religia ta ( noastra) sa nu fie asociat cu acele acte de violenta, si nu ca chiar te rusinezi de religia islamica. Sunt convinsa ca de fapt asta trebuie sa fie mesajul tau!
Mie, draga Corina, imi e rusine ca am in familie un membru ( cumnatul meu, din fericire nu mi-e ruda de sange, alhamdullilah!) care s-a oferit voluntar mai intai in Afghanistan, iar acum in Irak; si-a obtinut ultimele doua grade in razboiul asta care nici macar nu e al neamului lui. Oricum, mesajul meu e ca mie imi e rusine ca am in familie pe cineva atat de implicat in acel razboi, si de partea celor care l-au provocat. In momente ca acesta, stiu ca e greu, dar oamenii totusi ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa culpabilizeze pe altii. Daca un ignorant vrea sa ma dispretuiasca pentru faptul ca sunt musulmana, nu ma doare nicaieri; sunt convinsa insa, ca oamenii cu adevarat buni si culti nu vor face niciodata asta!
Inshallah, cei trei romani se vor intoarce teferi acasa, iar ai nostri militari se vor retrage de acolo cat mai curand! Sa dea Dumnezeu!.

quote:
Originally posted by corina iulia
[ din pacate realitatea e cruda. nu-mi doresc decat romanii nostri, fie ei ziaristi sau soldati plecati in misiune sa se intoarca acasa, sanatosi la familiile lor din acest razboi care nu mai are reguli.
v-am citit toate gandurile si toate temerile pe care le-ati exprimat pana acum si nu pot fi decat de acord cu voi si mi-e rusine inca o data ca sunt musulman, ca numele meu si credinta mea pot fi asociate cu astfel de acte de violenta.
sa dea Dumnezeu ca lucrurile sa ia o turnura pozitiva iar noi sa nu ne mai framantam cu astfel de ganduri.

"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab

cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coscos spune:

Pacat, dar intr-adevar, asta e realitatea in SUA. ( se pare ca forumul nostru si-a ales foarte bine acest smily reprezentand SUA, nu?)
Oricum, o pentru tine, ca ai spus lucrurilor pe nume.

quote:
Originally posted by adrienne12

Inchipuiti-va ce traim noi aici, deci! Cu soldati care merg in armata pt. ca nu au bani sa plateasca facultatea si care se intorc fie in cosciug fie cu sechele fizice si psihologice. Si un presedinte fost drogat, fost alcoolic, convertit la religie si care trimite oameni la moarte pt. interesele lui financiare, inchipuindu-si ca e buricul pamintului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

De ce ati degenerat asa de rau de la subiect? Nu era vorba despre jurnalisti romani rapiti in Irak?
Politica? Strategii geo-politice si militare? Religie? .... "Noi" tot timpul, dar e vorba de "ei" acum.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Simona
Si eu urmaresc subiectul cu sufletul la gura sperand sa aflu vesti (la birou nu am nici radio nici TV).

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nici nu vreau sa ma gindesc ce o fi in sufletele familiilor celor rapiti....Sa dea Dumnezeu sa revina acasa teferi cit mai curind!
Aseara parca la nasul,la B1 au zis ceva de o rascumparare de 4 milioane $ si ca responsabil cu rapirea or ar fi Abu Musab nus cum....

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput