Rapiti in Irak
Raspunsuri - Pagina 5
viorela hoff spune:
Am vazut stirea acum aici pe Vox, nu e nici o gluma!
vio
"Binecuvantati copii si animalele"
carmensilva spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
???????????
marea putere a lumii
armata a intrat in Nato.... sau nu ati stiut....
ei sunt trimisi acolo pe bani (incepand de la 3000USD pana la 8000USD/luna)si ,daca vreti sa stiti in Irak ,nu se pleaca decat cu pile
,asa ca nu-i mai plangeti pe "bietii soldati", ca stiu sa aiba grija de ei.
mai citeste...
5 ani -14 februarie 2005
de unde ai scos preturile astea?ca mai mult de 80 $ pe zi nu am auzit pe nimeni sa ia.sotul meu e ofitzer dar din cate stiu nu exista diferentze la plata.faza cu pilele e adevarata dar aia care stau la birou iau jumate din bani.eu inca mai cred ca totzi banii din lume nu valoreaza cat viatza unui om,dar vezi ca la ei mai e si o chestie de ambitzie si de onoare (zic ei).si unora chiar le place.eu una nu ii prea intzeleg,dar le respect decizia.
cei care sunt luatzi ostatici nu-s militarii,ei au reguli stricte si li se poate intampla asa ceva doar daca nu le respecta,dar bietzii civili......
iti trebuie curaj sa-ti risti asa viatza!Dumnezeu sa-i aiba in paza pe totzi!
Soi inca ceva:nu prea se pleaca de bine ci de nevoie.Daca situatzia economica e asa cum e....
Carmen
& Anda
http://www.babiesonline.com/babies/a/andaioana
CristinaT spune:
eu am facut comentat in putine cuvinte ce au scris altii in necunostinta de cauza.
Mie nu trebuie sa-mi explici.
5 ani -14 februarie 2005
ioana_io spune:
intre 3000 shi 8000 dolari? mie mi se pare o suma derizorie, cel putzin in comparatzie cu soldatzii americani angajatzi in bazele americane din europa, deci cei care nu au contact cu frontul...cu cateva zile in urma, un amic american angajat al bazei militare a primit numai o marire de salariu in valoare de 5000 de dolari ( doar marirea! ), in conditziile in care e doar angajat civil! imaginatzi-va cat este de fapt salariul...chiria casei in care sta impreuna cu familia, 2000€, e platita de armata americana, curentul, gunoiul shi altele ashijderea, cumparaturile le fac din baza americana, fara Mwst ( TVA ) shi la pretzuri speciale, benzina ii costa 40 de centzi, shi repet, nu se afla pe front, ci in baze militare pashice din jermania...iar voi spunetzi ca 3000-8000 dolari e salariu mare??? in conditziile in care itzi rishti viatza? mie una mi se pare o mare bataie de jok, iar soldatzii romani angajatzi pt. o asemenea suma trebuie sa fie tare disperatzi shi intr-o mare gaura financiara de s-au incumetat la asta...iar daca mor, ce se intampla cu familiile lor? ca familiile arabilor kamikadze nu mai au probleme intreaga lor viatza pt. serviciile aduse...
shi din punctul meu de vedere, ziarishtii aflatzi pe linia fierbinte dau dovada de mare curaj, iar in cazul in care nu ar fi existat soldatzi romani pe front, ei, ziarishtii, tot s-ar fi aflat acolo! nu prezentza trupelor din romania i-a facut sa fie prezentzi acolo, ci profesia lor, care nu inseamna statul in birou shi uitatul la televizor...
nu cred ca e o solutzie sa dam vina pe un oarecare partid politic ( pe care nici eu nu il iubesc, da' deloc ) sau sa invinuim soldatzii ca merg sa moara pt. bani, parerea mea ca vinovatzi sunt doar cei care au facut ca razboiul asta sa existe, din motive financiare mai ales...cele mai josnice motive din lume...
ma apuca dracii cand ma gandesc ca poate or sa ceara in schimbul eliberarii celor 3, ca americanii sa se retraga ( shi nici nu i-ash condamna daca nu s-ar retrage, la catzi amaratzi au murit in 11 septembrie doar pt. ca li s-a pus unora pata sa arate ca pot sa se joace cu vietzile oamenilor ), sau ca nush ce prof care i-a dat in copilarie nota 2 lui osama, sa le fie predat lor...iar daca americanii sau ceilaltzi ar da curs cererii lor, ar insemna ca au capitulat in fatza terorismului internatzional...
e adevarat ca nu e razboiul nostru, dar e la fel de adevarat ca noi ne putem trezi maine cu bucureshtiul facut una cu pamantul ( doamne feri ), iar italienii, de exemplu, sa sustzina sus shi tare ca nu e razboiul lor shi ca li se falfaie, sa ne descurcam asha cum shtim...
e ceva mai complicat decat ne-ar placea noua, e kiar razboi mondial, sa ne simtzim fericitzi/fericite ca razboiul nu se desfshoara acolo unde traim noi ( inca!!! ).
andy.p spune:
eu am auzit acum la stiri ca nu se mai stie nimic de ei si ca nu s- a cerut rascumparare.Doamne ajuta sa fie bine si sa se intoarca acasa teferi la familiile lor
laura si andy(7.04.2002)
slakje spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Inchipuiti-va ce traim noi aici, deci! Cu soldati care merg in armata pt. ca nu au bani sa plateasca facultatea si care se intorc fie in cosciug fie cu sechele fizice si psihologice. Si un presedinte fost drogat, fost alcoolic, convertit la religie si care trimite oameni la moarte pt. interesele lui financiare, inchipuindu-si ca e buricul pamintului!
in fine, lucrurile nu stau chiar asa cum le prezinti tu...dar asta e opinia ta...de ce ai emigrat atunci in america daca e dracul asa de negru?
carmenp spune:
Am ajuns sa visez si noaptea ... chiar sunt marcata! Dar de cind am vazut aseara stirile de pe Antena1, incepe sa-mi miroase a cacialma, ceva pute. Poate gresesc.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
liris spune:
discutia asta imi da senzatia ca ascult niste femei la coada la lapte, care desi nu inteleg nimic din politica, o fac.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702
slakje spune:
quote:
Originally posted by liris
discutia asta imi da senzatia ca ascult niste femei la coada la lapte, care desi nu inteleg nimic din politica, o fac.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702