Rapiti in Irak

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Inchipuiti-va ce traim noi aici, deci! Cu soldati care merg in armata pt. ca nu au bani sa plateasca facultatea si care se intorc fie in cosciug fie cu sechele fizice si psihologice. Si un presedinte fost drogat, fost alcoolic, convertit la religie si care trimite oameni la moarte pt. interesele lui financiare, inchipuindu-si ca e buricul pamintului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adrienne12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Nu credeam ca ni se poate intampla chiar noua, nu?
Asta e politica, intotdeauna oameni simpli,nevinovati sunt sacrificati pentru a sluji interesele celor de la putere...
Chiar ma mir ca politicienii s-au mobilizat atat de repede sa vina in ajutorul ziaristilor.
Sa dea Dumnezeu sa vina sanatosi acasa!

Oana si Letitia Medeea(sapt 38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

E o nenorocire,toata povestea asta cu Irakul a luat-o razna complet si nimeni nu stie pana unde se poate ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Toate nenorocirile astea au inceput de cand a fost invadat Irakul!!!!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Si eu am vazut stirea aici la olandezi si mi-au dat spontan lacrimile.
Credeam ca romanii sunt prietenii irakienilor, pentru ca in anii '80 ei sedeau spargand seminte si uitandu-se cum romanii construiau pt. ei. Scuze, e doar o reactie de frustrare. Politica e mult mai complicata decat imi pot imagina eu cu mintea mea umila.
Sper din toata inima ca romanii nostri sa se intoarca teferi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Voi va uitati pe OTV?
Situatia acestor oameni e atat de grava si la acest post de televiziune niste persoane labile psihic bat campii!
Nu pot sa cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by oanamc

Voi va uitati pe OTV?
Situatia acestor oameni e atat de grava si la acest post de televiziune niste persoane labile psihic bat campii!
Nu pot sa cred!

aha. fac pe detectivii. :)

Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Ma rog pentru acesti trei tineri jurnalisti. Fie ca intoarcerea lor in tara sa fie grabnica si fara durere. Imi pare extrem de rau si resimt puternic tragedia lor. Contextual, am cunoscut-o pe Marie Janne Ion cand eram redactor la Curentul in tara ( ea era atunci corespondent Prima la Cotroceni) si nu pot sa nu imi amintesc cu cat entuziasm isi facea meseria. Din nefericire, profesia de ziarist este dintre cele mai dificile, dupa cum sustin chiar statisticile OMM. Toti trei si-au asumat un risc imens mergand in Irak, risc pe care numai pasiunea profesiei il poate explica.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

Io nu inteleg ce credeau romanii ca o sa se intimple daca intram in NATO? E clar ca acest pact nu e altceva decit o forma mai internationala a politicii militare a US. Acu nu poti sa dai innapoi pt ca in momentul in care cedezi unui santaj de genul acesta totul o ia la vale. Nu ai nici o certitudine ca totul se va opri si vor fii toate bune si frumoase. Asa ca am intrat in hora trebuie sa jucam cel putin pina se va ivii un moment prielnic sa ne retragem .

Noroc si bafta cit de multa . In situatii din aste totul depinde de un fir de par. Sper sa fie bine in final dar poate acu ne mai trezim si noi si nu facem numai ce spun altii de dragul de a "intra in Europa" ca pina una alta nu ne ia nima in circa sa ne duca unde curge lapte si miere.

Mergi la inceput