Buchetul miresei
Raspunsuri - Pagina 6
Degetzel spune:
Si eu vreau buchet rosu Mai precis din trandafiri baccara (sunt acel bordo inchis..)Mie mi se par superbi si nu ma intereseaza ce spun altii ca trebuie sa ai buchet alb ...
SO... GO FOR IT !!!
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
krelia spune:
Fetelor, am revenit! S-o luam usurel:
LadyC, nu ai pentru ce, oricand cu mare drag
Iael, riscam oare sa fim (privite) egoiste daca ne luam buchetul inapoi? Sau, mai dam niste banuti in plus si ne facem unul mai mic, pe care-l aruncam si pe cel mare il pastram?
nushulica, sa stii ca asa as vrea sa fac, dar daca nu iese ca in poza? (bine, risc sa nu iasa cum iti place, daca stau si le pitrocesc, oricum este!..of, drobu' asta de sare...!!)
Claudi@, stii cum se spune, cand e vorba de banii tai, treci peste rushine. Nu cred ca ne fie rusine nici uneia, poate doar teama ca nu va iesi ca lumea. Tu cum ai facut, l-ai aruncat pe cel mai mic iar pe cel cu care te-ai mandrit , l-ai pastrat?
roxygeo, de acord cu nushulica, vorbeste cu nasa ta si sugereaza-i sa-si aleaga alta culoare, sau alte flori, daca decizia ei te deranjeaza. Sau poate faceti precum pupezica si Degetzel , tu rosu si nasa ta alb-crem
pupezica si Degetzel, adevarul e ca, acum, te poti duce in "minijup" pe post de rochie de mireasa si trei sferturi dezbracata, nu vad de ce nu ai putea sa ai si buchetul rosu......asa, poate iti iei si rochie de mireasa...rosie! daca buchet rosu de miresa va place si va doriti, atunci buchet rosu sa fie!
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
AndreeaCristina spune:
Fetelor cam la ce preturi ati gasit voi buchetele si luminarile??? Eu sint cam disãerata pt ca din ce am vazut sau intrebat ma costa in jur de 4,500,000 - 5,000,000 !!!!!
Astea sint preturile????
Giova spune:
Krelia cand am citit ce ai scris mi-a venit sa rad. Sapt. trecuta ii spuneam lui Clau, daca nu e naspa ca sa-mi mai fac un buchet mai mic si sa-l arunc pe ala. nu as vrea sa ma despart de buchetul meu, vreau sa-l pastrez.
sunt perfect de acord cu tine si nu cred ca suntem absurde.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
Eh, uite ca se dovedeste din ce in ce mai mult ca nu e nashpa....asa, impuscam 2 iepuri deodata: nici nu suntem egoiste (chipurile ) si ramanem si cu buchetelul nostru frumos si scump si drag . Auzi, da' acum, ma intreb eu, ca (daca alegem varianta cu 2 buchete), care este diferenta dintre ele? Faptul ca buchetul cel mic, pe care-l vom arunca, va avea numai 3 trandafiri (sa zicem), iar cel pe care il pastram, 5 trandafiri?
Je
olguttza spune:
Fetelor, io chiar nu tzin sa pastez buchetu . Prinsei fo 4-5 de-a lungu anilor, asa ca am coletzie acasa , caci le-am pastrat pe toate . Bashka pe cel de la propria-mi cununie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Giova spune:
normal ca buchetul pt. aruncat e mai mic si nu asa frumos, ca originalul.
din aceleasi flori, dar mai putine ca numar.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
leyla spune:
Eu una cand am prins buchetul la nunta unei prietene i l-am returnat, mi s-a parut normal sa-l pastreze ea ca era parte din arsenalul ei de nunta. Eu ce aveam sa fac cu el?
krelia spune:
Eh, asa, a prins si fata vreo 3 buchete, dar...nici unul nu este al ei. Iubi meu, tot se "loveste" de ele, le-ar cam face vant din camara, dar stie ca risca un mic scandal cu mine Cel de la cununia civila, desigur, il pastram, daaaaar...parca buchetul pe care-l porti in ziua nuntii, cand esti imbracata in miresica, e unic, nu?
Gasisem la un moment dat un site, din afara, care iti putea pune buchetul la presat (ca in ierbar si apoi il inrama...ingenioasa chestie ...sa vad daca il mai gasesc, macar de curiozitate.
Je
Claudi@ spune:
Buna
Bineinteles ca l-am pastrat , era sa pastrez si aranjamentele florare de pe masina, dar noroc ca sotul si-a dat seama si le-a aruncat inainte sa apuc sa le dau cu fixativ.