Buchetul miresei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna.
Fetelor sa nu va fie rusine sa mergeti cu foile printate la florarie. Ei sunt obligati sa-ti faca buchetul cum i-ti doresti ca doar de aceea platesti,nu. Eu una asa am facut, am avut un buchet stil lacrima din trandafiri albiŽ, floarea miresei si cu frunze de un verde inchis. Si nici eu nu am vrut sa ma despart de buchetul meu, iar florareasa mi-a zis ca aici miresele-si mai fac si 2 buchete, unul care te madresti cu el si unul mai micut dar la fel care se va arunca, exact asa am facut.
pupici si sa aveti nunti si buchete cum va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cu florile de camp poate fi o mica problema: nu sunt rezistente si exista riscul sa arate ca niste paie. Aceste flori le puteti inlocui cu flori de gradina: margarete, albastrele etc..

Eu la nunta nr. 2 ( ca noi facem 2 nunti) vreau buchet cu spice de grau. As vrea si maci dar floraresele mi-au spus ca nu rezista.
Asa ca voi avea un buchet cu spice si flori de gradina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu am buchetul ideal in poze.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Am si eu o intrebare e ok ca nasa sa vrea buchet din trandafiri crem???? in conditiile in care eu inca nu m-am decis???? Eu tind spre un buchet din trandafiri albi si rosii, nu stiu ce sa fac??? eu tot i-am mai spus ca la rochia verde pe care si-o face merge si roz sau portocaliu....
Nu stiu mie mi se pare ca cremul este tot pentru mireasa nu intra in categoria nasa...sunt io nedreapta????

roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Mi-e nu-mi raspunde nimeni????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by roxygeo

Mi-e nu-mi raspunde nimeni????

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Nu stiu ce sa zic...pe mine una nu cred ca m-ar deranja... Tu ai impresia ca nasa te va eclipsa intr-un fel pe tine daca va avea un buchet crem? Sau de ce esti nemultumita? Eu am fost anul trecut la o nunta unde nasa a avut un buchet aproape identic cu al miresei (crini si trandafiri albi)
Bine...putea macar sa te intrebe cam ce buchet ti-ai dori tu...si daca e ok sa-si faca ea din trandafiri crem...poate a fost putin egoista...
Pe mine, de exmplu, cam asa ma intreaba domnisoara mea de onoare... "pot sa ma imbrac in albastru la nunta ta?"..."la cununia civila pot sa ma imbrac intr-o rochitza alba cu floricele?"..."pot sa-mi fac buchetzelul din flori albastre?" e simpatica...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

roxygeo-eu cam sunt de acord cu tine dragapai nici mie nu prea mi-ar placea nasa sa aiba un buchet pe care lumea sa-l confunde cu al miresei sau mai rau sa considere ca e mai frumos ca al meu
da vorbeste si tu cu ea sa-si aleaga altceva ca sunt mii de flori pe lumea asta chiar trandafiri si-a gasit????si pe deasupra si crem
daca nu renunta asta e nu ai ce-i faceconformeaza-te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Martiana spune:

Tot ce pot sa va spun si eu este sa va feriti cat mai mult de buchete mari si relativ grele. Este un sfat foarte util primit de la nasa mea, dupa ce ma repezisem la ceva care a facut-o sa ma atentioneze special asupra acestui lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Martiana, multumesc pt. sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

O sa am rochita bej, si ma gandeam sa-mi fac buchetul rosu.
Vi se pare aiurea?Mama cand a auzit, s-a crizat.

Mergi la inceput