Buchetul miresei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nushulica, te pupa si fata ...sa fii cea mai miresica si sa nu ne dezamagesti (si sa faci poze la buchet )
Eu am mai gasit model frumoasa pe net, in genul celui pe care mi l-as dori...eu as fi instare sa ma duc cu poza printata la florarie sa-i zic: ASA vreau!
Apropos de floarea miresei, eu am pastrat ramurelele de la cateva buchete primite, plus unele care se aseamane cu fl. miresei, dar sunt movulii...(or fi tot dina ceeasi familie) si mi-ai facut un buchetel bicolor pe care-l tin in sufragerie...si dupa care matur zilnic, ca incepe sa cada din el....eh, da' asta nu se pune!
LadyC, uite ce am gasit, asa, la repezeala despre floarea miresei:
Gypsophilla repens - floarea miresei (Am gasit-o si sub denumirea de Gypsophilla paniculata)
Planta perena
inaltime: 15cm
diametru: 30cm
culoare: alb, roz, lila
infloreste: mai - iulie
modalitati de utilizare: rocarii, ziduri, borduri [si bineintles, buchetul miresicilor de pe DC ]

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Buchetul se arunca la iesirea din biserica sau poate fi aruncat mai tarziu , la sfarsitul petrecerii ?
Noi vrem sa facem fotografii dupa iesirea din biserica si de aceea va intreb.

Mergi la inceput

Iael, de cele mai multe ori, buchetul se pastreaza pana la sfarsit. Cred ca mai nou, preluand "traditiile" Occidentului, se procedeaza si in acest fel, aruncarea imediat dupa iesirea de la biserica. Sau, este foarte posibil ca, inclusiv in unele zone din tara, buchetul sa se arunce la iesirea din biserica.....poate fetele din alte zone ne pot spune.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Trebuie respectati niste pasi care fac din nunta un spectacol; parerea mea; la un moment dat la restaurant la sfarsitul petrecerii se anunta ca mireasa va arunca buchetul si atunci se strang fetele necasatorite si vin sa prinda buchetul; apoi fata care a prins buchetul pastreaza acest buchet; apoi tot ei i se pune voalul scos de la mireasa pe melodia "ia-ti mireasa ziua buna" si apoi mirele vine si scoate jartiera cu dintii, se pune o melodie languroasa si mireasa sta cu un picior pe scaun si el vine si agata jartiera cu dintii o scoate o roteste pe deget si apoi o arunca unui baiat neinsurat;
si apoi se danseaza fete cu fete si baieti cu baieti si apoi se face o hora comuna;

dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

Multumesc mult Krelia
Intre timp, am fost si eu la floraria din coltul strazii si mi-a zis o tipa tare amabila ca nu vor aduce niciodata aceasta floricica si ca buchetele de mireasa pot fi impodobite si cu asparagus
Dar mi-a aratat-o intr-un catalog si mi s-a parut super- dulcica.
Eu o sa ma gandesc la buchet dupa ce-mi cumpar rochia de mireasa. Imi doresc ca rochia sa fie cu bordura aurie si apoi asortez buchetelul la ea.

LadyC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena30 spune:

buna fetelor,acum nu am prea mult timp dar va recomand si eu o florarie superrr unde va puteti face buchetul de vis prin mesaje private cand voi avea timp mai revin si stam de vb. Va pup si sa aveti parte de o nunta de vis si....casa de piatra!

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor pt raspuns !
Daca buchetul se pastreaza pana la sfarsitul petrecerii e minunat .
Chiar nu mi se parea potrivit sa fie aruncat dupa terminarea slujbei.
Sa ne bucuram de el macar o zi !

Mergi la inceput

Iael, sincer, eu ma gandesc sa-l arunc, fireste, la sfarsitul petrecerii, insa, dupa ce il prinde cine l-o prinde...sa il iau inapoi ..pare egoist, dar nu-mi vine sa ma despart de el...nu stiu....desiiiiii...eu n-am inapoiat nici un buchet din cele prinse la nunti ..... ma mai gandesc...
elena30, imi plac buchetelele de pe site...informativ, cam pe unde e str. muntii tatra?
pentru toate!

Mergi la inceput

Krelia, ideea cu recuperarea buchetului nu e rea deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

krelia draga-da eu asa am facut cu tortul ...asa ca poti sa te duci si tu cu poza buchetului
am ales unul de pe internet care mi-a placut foarte mult si m-am prezentat la cofetarie cu foaia printata si i-am intrebat daca pot sa-mi faca tortul identic cu cel din pozasi mi s-a zis ca DA

Mergi la inceput