Buchetul miresei
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
nushulica, sa fii iubita, scumpa!
numeioana, buchet exotic, nu gluma si unul chiar multicolor...culori apropiate, chiar cred ca va iesi frumos
leyla, si mie imi plac calele, banuiesc ca nu esti o persoana superstitioasa, nu? Bravo tie, daca nu esti! Altfel, stii povestea acestor flori,nu? Eu, recunosc, sunt superstitioasa si stiu ca e o prostie, dar...nu pot sa trec peste...si oricum buchetul tot din crini albi va fi, cu sau fara superstitii
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
I wanna lay you down in a bed of roses.......
aldaesme spune:
Buna,
eu am avut buchet din orhidee, crini regali si cale roz (nu doar seamana cu calele, se numesc cale, dar sunt o specie oarecum diferita, cum sunt si cele bordo, galbene, oranj sau chiar negre ).
Buchetul a fost facut la comanda exact in ziua in care am fost mireasa 25 august, si nu a trebuit sa tina mai mult de sa zicem 8 ore, pentru ca oricum l-am aruncat imediat dupa iesirea din biserica am pastrat din el o orhidee pe care o am presata. Buchetele de flori (daca in tara nu gasiti ceva ce sa fie chiar ce v-ati dorit) le puteti comanda si de afara acolo avand mai multe sanse sa gasiti lalele si/sau cale cand nici nu va asteptati .
Cat despre superstitia legata de cale...aici, majoritatea mireselor au cale in buchet, e considerata absolut cea mai eleganta floare si cea care se preteaza cel mai bine nuntilor (asta nu zic eu, dar sunt perfect deacord).
O zi frumoasa, multa fericire tuturor si mult succes in gasirea buchetelor dorite
Esme
leyla spune:
Abosolut deloc superstitioasa. Si pe deasupra voi purta perle iar viitorul sot m-a vazut deja in rochia de mireasa....
quote:
Originally posted by krelia
nushulica, sa fii iubita, scumpa!
numeioana, buchet exotic, nu gluma si unul chiar multicolor...culori apropiate, chiar cred ca va iesi frumos
leyla, si mie imi plac calele, banuiesc ca nu esti o persoana superstitioasa, nu? Bravo tie, daca nu esti! Altfel, stii povestea acestor flori,nu? Eu, recunosc, sunt superstitioasa si stiu ca e o prostie, dar...nu pot sa trec peste...si oricum buchetul tot din crini albi va fi, cu sau fara superstitii
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
I wanna lay you down in a bed of roses.......
dianiana spune:
Salut fetele,
Am si eu o intrebare: cine trebuie sa plateasca buchetele - adica buchetul nasei si al miresei? parerile sunt impartite - unii zic nasul altii mirele!!? ce sa mai cred!!!
dianiana
bibyrox spune:
Eu am optat pentru trandafiri minirosa si orhidee roz.
Dianiana mirele cumpara buchetele iar nasii lumanarile. N-am auzit la nici o nunta ca nasul trebuie sa cumpere buchetele... Dar acum depinde si de obiceiuri...
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Pt. Miresicile 2005
AngeliquedeS spune:
Eu vreau buchet din trandafiri galbeni si frez, cu ceva plantute micute albe gen lacramioare. Intotdeauna mi-am dorit asa un buchet...
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
valen spune:
Dianiana mirele trebuie sa plateasca atat buchetul nasei cat si pe cel al miresei. La noi asa a fost. Noi ne-am casatorit acum aproape 2 ani, iar eu am avut buchetul din trandafiri crem-orage, foarte foarte mici. Erau si cativa boboci printre flori si a aratat asa cum am visat, mai ales ca am avut rochita tot cu trandafirasi crem pe piept. Buchetul a avut si rochita miresei, frunze de palmier si firisoare din acelea verzi, foarte lungi. Eu am vrut ca buchetul sa fie micut dar sa fie facut in asa fel incat sa nu mi se vada degetele atunci cand il tin, adica sa fie rotund, dar sa nu fie tuguiat. Mi s-a parut o chestie foarte delicata si am fost fericita ca a iesit asa cum mi-am dorit.
LadyC spune:
Eu iarasi sunt pe dinafara.
Exista floarea miresei? Ce fel de floare este?
La Tr. Severin nu s-a auzit despre asa deva. Ca sa nu mai spun ca am citit prima data despre marturii si carduri de multumire pe DC.
Lamuriti-ma si pe mine cum stau lucrurile.
Va pup
LadyC
leyla spune:
Este imposibil sa nu fi vazut floarea miresei. Are multe ramurele si cu multe foricele albe micute si orice florarie/florareasa o pune ca umplutura la buchete.
m_monique spune:
Si eu vreau tot un buchet cu cale. La noi in Ardeal nu exista nici o superstitie legata de aceasta floare. De mica stiu ca floarea miresei este cala.
Si mama mea a fost mireasa tot cu cale si a implinit 30 de casatorie.