Buchetul miresei
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
la noi in Alba e o florarie (cea mai scumpa) care aduce flori pe comanda.iti dai seama ce preturi vor avea? lalele in aug. e mai greu de gasit, dar astea aduc. unei prietene i-a adus trandafirasi mici de pus in par. au fost superbi.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
krelia spune:
Danna, sunt chiar dragutzele, sa stii...ai fost la ei, stii mai exact pe unde sunt? caci, nr.31, pe Dacia, habar n-am unde este...
Hai fetelor, idei, idei!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
I wanna lay you down in a bed of roses.......
Danna spune:
Este peste drum pe Ambasadele Belgiei si Maltei.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
krelia spune:
Danna, mersic frumos pentru informatie.
S-a notat!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic
I wanna lay you down in a bed of roses.......
olguttza spune:
Io o sa am buchete si lumanari din flori de camp, cat mai viu colorate posibil . Ca io-s mai ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
musca tzetze spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Io o sa am buchete si lumanari din flori de camp, cat mai viu colorate posibil
si eu vreau tot flori de camp, cat mai colorate. Bineinteles, si aranjamentele florale pe de mese, tot d`astea... Se pare ca nu esti singura
numeioana spune:
Eu vreau asa:un crin alb, o orhidee roz deschis, o floare din aia ca o cala...(nu e cala, dar nu stiu cum se numeste)rosie, floarea miresei si alte frunzilite... Nu vreau un buchet foarte incarcat si nici unul rotund. Orhideea vreau sa atarne putin...sa-i dea un farmec deosebit.
Ioana
nushulica spune:
krelia mercic de incurajarieu asa imi fac buchetul ca asa mi l-am dorit toata viata si lumanarile vor fi la fel
roxy79ro m-am uitat acu in poze si am vazut buchetul e splendidmercic
ralucah spune:
Anthurium se numeste.
Roz, cu rosu, cu alb, cu verde - e deja...too much.
Pupici
quote:
Originally posted by numeioana
Eu vreau asa:un crin alb, o orhidee roz deschis, o floare din aia ca o cala...(nu e cala, dar nu stiu cum se numeste)rosie, floarea miresei si alte frunzilite... Nu vreau un buchet foarte incarcat si nici unul rotund. Orhideea vreau sa atarne putin...sa-i dea un farmec deosebit.
Ioana
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!