Buchetul miresei
Raspunsuri - Pagina 7
ioana07 spune:
Fetelor dar eu nici nu ma gandesc sa nu-mi pastrez buchetul... Cred ca cea care il va prinde ma va intelege si-mi va respecta dorinta...E buchetzelul meu......nu-l dau nimanui......sa indraznesca numai cineva sa mi-l ia...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
krelia spune:
Ah, la capitolul pastrare...sunt campioana. Eu am pastrat o inima pe care mi-a facut-o iubi, din baloane, 6 luni...timp in care, nu va spun cum se facusera, unele se sparsesera, altele se inmuiasera de tot...pana la urma m-am indurat si am cedat
Claudi@, sa le dai cu fixativ? Warum? Se "conserva" mai bine, sau care-i "esplicatia"?
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
Claudi@ spune:
Le dau cu fixativ ca sa ramana florile deschise. La buchetul de mireasa nu prea a reusit pt ca a fost cu trandafiri albi si s-au cam vestejit, dar buchetul de la cununia civila arata si acum dupa un an si 5 luni super.Dupa ce le dau cu fixativ leg buchetul de codita si il atarn cu florile in jos beci.(trebuie lasate intr-o camera rece si intunecoasa)
pupici
krelia spune:
Am "pricipit". Hai c-am mai invatat ceva [;)}. Si eu le tin pe cele prinse la loc "De cinste", in camara, cu florile in jos
Je
I wanna lay you down in a bed of roses.......
olguttza spune:
Io le tzin cu ele-n sus in borcanashe/vaza prin casa ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
AndreeaCristina spune:
Pe mine nu ma baga nimeni in seama , dar io insist:
Fetelor cam la ce preturi ati gasit voi buchetele si luminarile??? Eu sint cam disãerata pt ca din ce am vazut sau intrebat ma costa in jur de 4,500,000 - 5,000,000 !!!!!
Astea sint preturile????
minou spune:
Roxygeo,
Ar fi cam ciudata aparitia nashei cu buchetul de flori alb-crem in mana. Ca sa nu mai vorbim ca tu il vrei pe al tau cu putin rosu. Dar stiu si eu ce sa mai zic...ca in fiecare zi mai aud cate ceva nou legat de traditii la nunta. Devine cam stresant pana la urma: punem cocarde..nu punem cocarde; aruncam buchetul la biserica..hmm, mai bine la sfarsit; dansam valsul de inceput sau melodia noastra...si lista e luuuungaaa
Eu cred ca pana la urma voi face asa cum voi simti eu ca e mai bine. Roxygeo te pupicic dulce si iti spun sa faci la fel...daca esti mai nonconformista si nu te deranjeaza ideea, las-o asa. Dar daca nu, spune-i cu olecutza de diplomatie nashei sa iti asculte rugamintea si sa isi schimbe planul.
Pupici tuturor miresicilor. Sa fiti frumoase, iubite si sa aveti o nunta ca in povesti!
nushulica spune:
andreea nu stiu care sunt preturile in bucuresti dar aici in iasi la lumanarile sunt intre 1.5si 2.5 depinde ce flori pui si cat de multeiar buchetelul este de la 1mil in sus eu m-am oprit pe la 1.5dar oricum astea le platesc nasii (lumanarile)asa ca de ce te agiti???
minou spune:
andreeacristina, merg in week-end sa ma interesez de flori...si variante si preturi. luni revin cu detalii
week-end placut, fetelor si succes in cautari
blanca000 spune:
Eu am avut buchet din trandafiri albi, mare si greu...dar l-am purat cu stoinicie...si a doua oara tot la fel l-as vrea. L-am aruncat pe cel de la cununie cand a fost momentul vestit, caci cel de mireasa l-am vrut intreg acasa..si acolo e alaturi de toate celelalte. :)
http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos