In ce tara ati dori sa traiti??

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by meems

[quote]Originally posted by slakje

Oana dar crocodili aveti? Si mie mi-ar placea sa traiesc in Florida, numai sa nu-mi vina crocodilul in piscina

Si umiditate cat cuprinde!...

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by syd
Mai devreme spuneam Australia.Cred ca nu. Cel mai bine esti in tara ta,asa cum e ea.Cu conditia sa am foarte multi bani ,sa-mi permit calatori.Peste tot.Adica mereu pe drumuri dar sa revin acasa.
De ce nu Australia? Eu imi doresc sa traiesc acolo si sper ca voi reusi!Si spui de tzara ta si anume care? Romania sau...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Da, avem crocodili; ii crestem ca animale de curte Si umbla pe strada, printre blocuri, ca si cainii si pisicile din tara. Cum sa nu? Dar ne-am imprietenit cu ei.

Prefer umiditatea in locul poluarii!!! BTW, nu este cu mai mult de 10% comparativ cu San Francisco; deci e cam la fel; si la voi umiditatea este peste 50%, asa ca nu mai vorbi!
San Francisco, CA - fara precipitatii - simbata, 2 apr (umiditate 73%): http://www.weather.com/activities/driving/interstate/weather/tenday-details.html?locid=USCA0987&dayNum=5

Tampa, FL - 20% precipitatii - simbata, 2 apr (umiditate 55%):
http://www.weather.com/activities/driving/interstate/weather/tenday-details.html?locid=USFL0481&dayNum=5

Veazi si tu unde este umiditatea mai mare si apoi mai zi ceva!

Oana C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Totusi corect ar fi sa comparati umiditatea din lunile iulie-august, nu din luna Aprilie, ca de lunile de vara ne e frica in Florida, atunci curge apa pe tine. Nu e mai umed in San Francisco ca in Florida, San Francisco e OK tot timpul anului, putin cam frig pentru gustul meu. Luna Aprilie nu e umeda nici macar in Houston. Da' sa vezi ce frumos curge apa pe tine si in Houston si in Florida peste vreo trei luni! La ora aia in San Francisco esti "la racoare" si iti trebuie si o jacheta:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Spania, zona Barcelona ... dar nu numai ...
of, of, vise ...

Irinusha & Cris (03.05.04) => "Demolition Boy" :)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cand am venit prima data la Londra in vacanta de 3 saptamani, mi-as fi dorit sa nu mai plec acasa...asa frumos mi se parea! Asa ca am facut eu in asa fel incat sa ma stabilesc aici. Bine mi-a zis mie o prietena atunci: "un oras nu e niciodata la fel atunci cand il vizitezi ca atunci cand locuiesti in el".

Acum nu-mi mai place. Sunt locuri frumoase, intr-adevar, dar simt ca nu e locul meu aici. Cateodata visez sa traiesc in Dubai, Caraibe...si Grecia apare cateodata in ganduri, dar apoi imi dau seama ca de fapt mi-ar placea sa le pot vizita cam o luna-doua pe an...sau chiar mai des si sa ma intorc acasa in .ro.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Am vizitat Barcelona ( o minunatie de oras), Madrid-ul si Venetia...Monte Carlo e la 20 de minute de mine si daca mi-ar fi zis vre-o tiganca de la noi cu " hai sa iti ghicesc" acum 2 ani ca o sa locuiesc pe Coasta de Azur si o sa vad atatea orase frumoase, ii ziceam sa se care ca nu am bani sa-i dau...ca sunt de-a dreptul leftera...:)))

Ei bine, o sa radeti dar as vrea sa locuiesc la CLUJ alaturi de sotul meu ( ca fara el raman in Franta :))), un oras care m-a impresionat , cu oameni minunati, intr-o casuta langa oras, dar sa am salariul din Franta si tara mea sa intre in UE sa pot sa ma plimb prin lume in concedii...:)))

Ei, dar cum nu poti sa le ai pe toate...ma multumesc cu Franta si Mediterana de langa mine...

http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Imi doresc sa traiesc exact unde locuiesc acum, in New York. Este un oras vibrant, simti pulsul de cum iesi pe strada. Vad femei si barbati eleganti, viata culturala pe saturate (opera, jazz, rock, teatre, piese experimentale, balet...tot ce vrei), toate bucatariile din lume le pot gusta.

Aici sint strinse toate nationalitatile, auzi toate limbile din lume, vezi nenumarate obiceiuri.
Orasul asta trepideaza si la 10 dimineata, si la 8 seara si la 2 noaptea. Nu exista sa nu iesi pe strada si sa nu vezi pe cineva (ba chiar citeodata mai e si trafic).

Am plaja aproape, am ski la o ora si jumatate, am muzee extraordinare. Am unde sa-mi duc copiii in fiecare weekend si nu repetam si nu ne plictisim niciodata.

New Yorkul te infecteaza si nu iti mai da drumul. Este o viata ritmanta, neobisnuita, energizanta, moderna.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by Oana C

Da, avem crocodili; ii crestem ca animale de curte Si umbla pe strada, printre blocuri, ca si cainii si pisicile din tara. Cum sa nu? Dar ne-am imprietenit cu ei.

Prefer umiditatea in locul poluarii!!! BTW, nu este cu mai mult de 10% comparativ cu San Francisco; deci e cam la fel; si la voi umiditatea este peste 50%, asa ca nu mai vorbi!
San Francisco, CA - fara precipitatii - simbata, 2 apr (umiditate 73%): http://www.weather.com/activities/driving/interstate/weather/tenday-details.html?locid=USCA0987&dayNum=5

Tampa, FL - 20% precipitatii - simbata, 2 apr (umiditate 55%):
http://www.weather.com/activities/driving/interstate/weather/tenday-details.html?locid=USFL0481&dayNum=5

Veazi si tu unde este umiditatea mai mare si apoi mai zi ceva!

Oana C

Nu credeam ca te vei agita asa de tare pe tema asta. Nu vreau sa ma cert cu nimeni pe tema umiditatii, dar nu se poate compara Tampa cu San Francisco din punctul asta de vedere. In plus, eu stau mai inland fata de SF, deci pana unde stau eu nu se mai simt deloc efectele posibilei umiditati care ar fi simtita in SF. Unde locuiesc eu e o clima perfecta cu caldura uscata si nu m-as muta niciodata de-aici daca ar fi sa ma iau doar dupa asta.

Fiecare locuieste unde se simte mai bine, eu una prefer cutremurele in locul uraganelor. Nu cred ca trebuie sa judecam si sa criticam, preferintele personale nu se discuta. Hai sa incercam sa fim dragute una cu cealalta. Numai bine!

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avenirv spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Eu in California as vrea, daca ar fi pe alese. As prefera zona San Diego, la San Francisco mi se pare cam racoare pentru gustul meu:)) Din pacate este mult prea scump si cum zicea o cunostinta de-a mea, platesti acolo cu varf si indesat soarele care iti arde fundu':)) Ce nu inteleg este de ce coasta de est, cum ar fi Boston sau New York este la fel de scumpa ca si California. Sa faci si frig si sa dai si carutze de bani, deci sa mai sufle vantul si prin buzunare brrrr

pt ca acolo se fac banii !
este atit de simplu...
in california se plateste mai putin decit pe coasta de est (in manhattan sau nj).

Mergi la inceput