In ce tara ati dori sa traiti??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Dubai!!!Oare nu-i prea cald acolo?
GRECIA(desi nu am ajuns acolo)

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Canada, sigur!!! O consider tara mea, sint mindra de ea si mi se umple inima de mindrie cind spun "I am canadian"...
Ador Torontoul cu diversitaea lui!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Canada este o tara ideala: nu sint implicati in nici un razboi, au bere f. buna dar e frig!!! As adauga la lista mea Turcia, de dragul prietenului meu care e turc.

Adrienne...Canada are si climaturi calde (Vancouver de ex)....si in partea sudica in Ontario climatul este mai blind.Tre sa adaug...Canada este o tara superba cu foarte multe oportunitati si o rata a criminalitatii scazuta.Mi-e groaza cind vad stirile din Usa ca nu e zi sa nu fi fost cineva impsucat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

PARIS!!!!!!!
fara discutii orasul visurilor mele,cel mai romantic si frumos oras din lume!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Mai devreme spuneam Australia.Cred ca nu. Cel mai bine esti in tara ta,asa cum e ea.Cu conditia sa am foarte multi bani ,sa-mi permit calatori.Peste tot.Adica mereu pe drumuri dar sa revin acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Eu stau bine aici in Deutschland si imí dau seama in ultimul timp tot mai mult ca mi se potriveste!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Pentru mine Londra ramane de neegalat!!! Nu am simtit nici o secunda ca sunt intr-un loc strain!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

quote:
Originally posted by april

Oriunde e cald!
ca sunt o friguroasaaaaaaa!!!
nu stiu cand o sa ma incalzesc si eu o data.

pe la tropice pe undeva, sper ca acolo sa ma incalzesc si eu

M-AM SATURAT DE FRIGGGGG

FLORIDA! Acum sint deja 25 C grade in fiecare zi . E fain daca locuiesti pe coasta de E sau V a Floridei, ca ai si plaja, iesire la apa, barca/vaporas, iar casele sint 1/2 din pretul celor din California; in plus, nu sint cutremure sau alunecari de pamint!

1,5 - 2 ore pina la Universal Studios, Walt Disney World ... si o gramada de parcuri de distractie pt parinti si copii.
Nu m-as muta de aici niciodata!!!

Oana C si 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Oana dar crocodili aveti? Si mie mi-ar placea sa traiesc in Florida, numai sa nu-mi vina crocodilul in piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by slakje

Oana dar crocodili aveti? Si mie mi-ar placea sa traiesc in Florida, numai sa nu-mi vina crocodilul in piscina

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput