In ce tara ati dori sa traiti??
Raspunsuri - Pagina 6
katalina spune:
Dubai!!!Oare nu-i prea cald acolo?
GRECIA(desi nu am ajuns acolo)
Catalina,
ROBERT si CATALIN
Alyssa spune:
Canada, sigur!!! O consider tara mea, sint mindra de ea si mi se umple inima de mindrie cind spun "I am canadian"...
Ador Torontoul cu diversitaea lui!
Alice
Ina82 spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Canada este o tara ideala: nu sint implicati in nici un razboi, au bere f. buna dar e frig!!! As adauga la lista mea Turcia, de dragul prietenului meu care e turc.
Adrienne...Canada are si climaturi calde (Vancouver de ex)....si in partea sudica in Ontario climatul este mai blind.Tre sa adaug...Canada este o tara superba cu foarte multe oportunitati si o rata a criminalitatii scazuta.Mi-e groaza cind vad stirile din Usa ca nu e zi sa nu fi fost cineva impsucat...
Rayuela spune:
PARIS!!!!!!!
fara discutii orasul visurilor mele,cel mai romantic si frumos oras din lume!
Elena
si
pisicutza Amelie
syd spune:
Mai devreme spuneam Australia.Cred ca nu. Cel mai bine esti in tara ta,asa cum e ea.Cu conditia sa am foarte multi bani ,sa-mi permit calatori.Peste tot.Adica mereu pe drumuri dar sa revin acasa.
viorela hoff spune:
Eu stau bine aici in Deutschland
si imí dau seama in ultimul timp tot mai mult ca mi se potriveste!
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
copiloi spune:
Pentru mine Londra ramane de neegalat!!! Nu am simtit nici o secunda ca sunt intr-un loc strain!
Alina
Oana C spune:
quote:
Originally posted by april
Oriunde e cald!
ca sunt o friguroasaaaaaaa!!!
nu stiu cand o sa ma incalzesc si eu o data.
pe la tropice pe undeva, sper ca acolo sa ma incalzesc si eu
M-AM SATURAT DE FRIGGGGG
FLORIDA! Acum sint deja 25 C grade in fiecare zi
1,5 - 2 ore pina la Universal Studios, Walt Disney World ... si o gramada de parcuri de distractie pt parinti si copii.
Nu m-as muta de aici niciodata!!!
Oana C si
24 sapt
slakje spune:
Oana dar crocodili aveti? Si mie mi-ar placea sa traiesc in Florida, numai sa nu-mi vina crocodilul in piscina ![]()
meems spune:
quote:
Originally posted by slakje
Oana dar crocodili aveti? Si mie mi-ar placea sa traiesc in Florida, numai sa nu-mi vina crocodilul in piscina
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.