In ce tara ati dori sa traiti??
Raspunsuri - Pagina 8
avenirv spune:
quote:
Originally posted by Aprilie
M-am indragostit de California (unde am fost de 2 ori,in vacanta) la prima vedere !
...multa lume acolo locuieste in apartamente.
Deci,sint multumita sa traiesc in Nord Texas.Caldura imi prieste de minune !
Aprilieo clujeanca ratacita prin Texas...
sa stiti ca si in san francisco sau los angeles MULTA lume locuieste la bloc sau townhouse sau rowhouse, cam acelasi numar ca si cei din manhattan.
dar in rest nj, ma sint enorme suburbii ale celor doua mari metropole si focare de cultura.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by avenirvquote:
Originally posted by ruxij
Eu in California as vrea, daca ar fi pe alese. As prefera zona San Diego, la San Francisco mi se pare cam racoare pentru gustul meu:)) Din pacate este mult prea scump si cum zicea o cunostinta de-a mea, platesti acolo cu varf si indesat soarele care iti arde fundu':)) Ce nu inteleg este de ce coasta de est, cum ar fi Boston sau New York este la fel de scumpa ca si California. Sa faci si frig si sa dai si carutze de bani, deci sa mai sufle vantul si prin buzunare brrrr
pt ca acolo se fac banii !
este atit de simplu...
in california se plateste mai putin decit pe coasta de est (in manhattan sau nj).
Ahaaa, merci mult ca m-ai luminat. Intotdeauna mi-am pus intrebarea asta, de ce dracula vrea cineva sa locuiasca in Boston sau in Manhattan si sa si lesine de placere? Am fost acolo, frumos, frumos, da' frig si scuuuump
conchita spune:
quote:
Originally posted by slakje
Oana dar crocodili aveti? Si mie mi-ar placea sa traiesc in Florida, numai sa nu-mi vina crocodilul in piscina
zoe, fii barbata! :)) is aligatori draguti, mah. si se balacesc coleasha in St. Johns River care e la cinci minute in spatele casei noastre. aproape in fiecare seara ne-am facut tabiet sa ne luam catelul si sa ne ducem sa vedem apusul de soare pe malul raului. e raiul pe pamant, pe bune. iar aligatori la mal nu vazui, numa cand ne duseram cu barca, pentru ca s-au civilizat si aligatorii, nu vin unde se duc oamenii. :))
avem si rechini, serpi veninosi, scorpioni, etc. dar daca te hotarasti sa vii, te apar io
carmenutza spune:
aaa..as vrea sa locuiesc in Irlanda, in NY, in Sardinia...
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
blinky spune:
din cauza serviciului am stiut intotdeauna ca as putea ajunge si la paris, si intr-adevar, am trait acolo 4 ani. este un loc minunat, dar in cei4ani am avut timp sa trec prin toate starile posibile: extaz si euforie la inceput, disperare si dor cumplit de casa mai apoi, ura pt tot ceea ce insemnau francezii, si o iubire nemaivazuta fata de tara. si, am venit in vacanta acasa: nu pot spune ca mi a placut ceea ce am vazut. la intoarcerea in franta, m-am decis ca daca aici sunt obligata sa stau as putea sa vad si partea buna a lucrurilor. ultimii ani au fost minunati, si desi am continuat sa duc dorul scumpei tarisoare, si sa-mi sustin compatriotii( ceea ce nu e tocmai usor mai nou, in capitala fr), m-am integrat perfect. pe scurt, ca ma lungesc, la paris m-as intoarce sa traiesc oricand, si asta in ciuda faptului k lucrurile nu sunt chiar roz nici acolo...

o clujeanca ratacita prin Texas...