Miresele anului 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Da iubitele mele, buna dimineatza la fete!!!!
Imediat ce am ajuns la servicel, am dat fuga la calc., l-am dashkis si tzusht pe DC
Astazi, ce-ar fi sa discutam despre cumnatele..."binevoitoare"??? Si pentru ca noi suntem mai destepte decat ele...cedam in favoarea lor...si de fapt, a fratilor.
Si pentru ca astazi sa-mi intru in drepturi, bonetica alba n-am, dar s-a nimerit sa ma imbrac in pulover alb.

Precizare:
Eu voi updata listuta de fiecare data cand avem o miresica noua iar Cata cel Moderator va deschide fiecare capitol nou cu ultima listuta si cu link-uri catre capitolele anterioare.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fata harnicutza!!!
azi imi vin sefii, peste o ora si nu stiu cat de mult voi scrie.cum am putin timp liber promit sa fiu alaturi de voi. vineri merg la targul de nunti.abia astept.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna dimineata, dragele mele.
Va cer scuze tuturor ca nu intru mai des, din pacate munca nu-mi permite.
Si eu o votez pe krelia sa se ocupe de listuta. .
Eu cu siguranta nu as reusi sa o tin la zi la cat de rar scriu. dar sa stiti ca va citesc, pe fuga e adevarat, dar citesc tot ce scrieti in fiecare zi asa ca va rog sa nu ma scoateti din club.
Cat despre verighete, mie mi-ar place sa fie din aur alb si ceva mai late, eu avand degetele subtiri si lungi, insa scumpului meu nu prea ii plac, el ar prefera mai bombate. Ajungem noi la un consens pana la urma.
Daca tot ne-am mai inmultit, v-ati gandit la cum veti strange banii? In cutie sau personal? Am gasit pe aici pe undeva o adevarata discutie despre asta si eram curioasa sa aflu si parerea voastra.
Va pe toate.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

ce sa va zic despre viitoarea cumnata: ma inteleg super cu ea. ma sustine in tot ceea ce vrem sa facem, mai barfim pe viitoarea soacra (mama ei), cu care nu se intelege de nici o culoare. la ea pot sa-mi vars toate pasurile, dar cu limita, ca nu cumva sa se scape in fata soacrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Ok Krelia, daca tu zici sa vb despre cumnatelele nostre dragi, ma supun vointei si va marturisesc ca..................nici macar nu imi vb cu viitoarea cumnata. Si nu pentru ca nu ne-am intelege, insa familia viitorului meu sotior e foaaaaaarte ciudatica. Acolo, in casa lor, nu se stie unul de celalalt, nu se vorbeste ca intr-o familie. Eu am ramas socata sa observ ce atmosfera e in aceasta familie.Mi-e groaza sa ma gandesc ca voi face parte din familia lor. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt oameni rai, barfitori, etc. Ci doar f retrasi si inchisi sufleteste.
Cumnatica mea are o relatie de 9 ani, neoficializata, se plimba numai prin strainataturi, si la 31 de ani sta inca la parinti. Vi se pare normal?????
Cam atata, cred ca v-am ametit putintel dar............sper sa ma fi inteles.
Pupicei la fetele mele dragi.

pupici multi de la o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu una am cumnatica de nota 20!!! Cum noi suntem aici, ea se ocupa (impreuna cu socrii) de absolut toate pregatelile pentru nunta din Turcia. Bineinteles tine de parerea mea pentru absolut orice detaliu. Sunt mandra de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Sunteti niste fericite!!!
Eu am nici mai mult nici mai putin de 3 cumnate! Doua din partea lui iubi, dintre care doar cu cea mica mai vorbesc din cand in cand, ea e o scumpica (cumnatica, impropriu spus, dar asa o consideram toti, ca doar e prietena cu fratele cel mic). Pe cealalta o voi cunoaste cand va veni in tara cu fratele cel mare al lui iubi. Dupa cum vedeti, am o soacra cu trei nurori! Buba mare e la viitoarea nevasta a lu' frate-miu...care e o mironositza si care nu suporta draghe sa fie frig la nunta ei, ca ea e friguroasa si ca ea e mireasa lui, iar prioritatile ar trebui reconsiderate. Ce daca sunt si eu fata si pe deasupra sora-sa? Frate-miu, saracu', dragutz din fire, se gandea ca eu sa fac nunta prima, in aug. si ei prin octombrie, sa le dam posibilitatea cunostiintelor comune sa se mai intregeasca material ...No, si uite-ma zicand "bine, fa-o tu in iunie"...ata ete...cred ca nici una dintre noi nu va face nunta pentru un castig, dar totusi cred ca vom simti nevoia unei sigurante a invitatiilor, nu? Sunt egoista? Pana in vara s-ar putea sa-mi treaca, dar acum, era prea proaspata intamplarea...trebuia sa ma descarc si eu, nu? Oricum, prefer un cico cu voi decat o vizita la ea!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

In primul rand va pup pe toate !!!!

Legat de discutia care vad ca se incinge si eu am o viitoare cumnata de care nu sunt asa de apropiata, dar e de treaba in felul ei si nu ma deranjeaza cu nimic de fapt singurul lucru care m-a deranjat la ea a fost modul in care intelege ea sa se supuna sotului ei, care sta si ea le face cu "mare zel pe toate " ca doar el nu se oboseste ca e "barbatul casei". Partea cea buna e ca prietenul meu imi impartaseste impresiile si nici el nu e de acord cu comportamentul ei.

In rest e OK nu ma deranjeaza cu absolut nimic.

Va invidez daca aveti o viitoare cumnatica care de fapt s-a transformat pentru voi intr-o foarte buna prietena! LEYLA te invidiez!

PUSI

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
http://community.webshots.com/user/nicoaraoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu am o soacra super, nu am pb, iar cu cumnata nu ma inteleg , dar nici nu ma lovesc de ea toata ziua si atunci ne suportam una pe alta ca nici ea nu ma place. suntem persoane civilizate ce Dumnezeu!
avem o persoana draga comuna si atunci asta e. Mai ales ca ne vom inrudi , sa speram pe viata

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Neatza!!!
am zis sa scriu pana nu vin sefii, ca pe urma...cine stie? azi ce subiect mai daezbatem? nu aveti necazuri cu nici unul dintre viitorii parinti? despre cumnate s-a discutat. sau gasiti alt subiect. Cat de mult ne implicam parintii (de la ambele familii) in organizarea nuntii?

Mergi la inceput