Miresele anului 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

HAi fetele, ca ne-am lenevit de tot in ultimele zile...ieri n-a mers forumul...intre timp s-a schimbat si ora...eu sunt din ce in ce mai .....de adormit, adorm tarziu si trag de mien dimineatza....parca-s cauciuc !! Voua vi se intampla la fel, sau v-ati obosnuit repede, sunteti fresh??
Gio, mie imi plac verighetele combinate, aur alb in mijloc si pe margine, aur galben, ceva gen cum sunt in albumul meu (l-am trecut in homepage). Culoarea argintului (incl aurul alb) nu ma prinde pe mine, nu-mi sta bine pe deget....in plus, m-am si obisnuit cu aurul ...expensive dom'le, ce vrei!
Oana, hm, nu cred ca vei putea cununa pe altcineva, la biserica, nefiind tu initial cununata acolo, sau cel putin, religios. Uite, exemplu cel mai clar, socrii mei au fost nasi acum cativa ani. Ei nu se cununasera religios, asa ca, pentru a putea cununa la randul lor, religios, au chemat preotul acasa si le-a facut exact aceeasi slujba de la biserica...in sufragerie . So...se pare ca nu prea merge....dar, nu strica o opinie avizata
fetele!
PS...ce facem cu administratorul, votam...sau ramane cum am stabilit?? Eu ma ofer in continuare.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

I wanna lay you down in a bed of roses.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

buna dimineata!!
eu te sustin krelia! ai votul meu.
am tare multa treaba azi si vreau sa termin sa nu stau dupa program ca ma duc sa vad daca mi s-a aprobat creditul sa-mi iau niste electrocasnice. si sa apuc sa le si ridic in seara asta!

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia si eu te sustin !

Referitor la problema cu nasii....niste prieteni de ai mei au fost nasi fara sa fie cununati si am inteles ca daca mergi si vorbesti cu preotul inainte se poate mai ales daca ai facut si slujba de logodna la biserica.

Va pup

http://community.webshots.com/user/nicoaraoana

Mergi la inceput

Saru'mana ralu, fata!
E bine ca poti sustine creditul..noi am avut noroc, casa am luat-o cu tot cu electrocasnicele in ele...chiar daca nu sunt ele clasa A, caci la ultima factura de energie am avut un soc , dar macar iti faci treaba cu ele...desi, cred ca in curand ma lasa tamburul de la masina de spalat, hm...om vedea cand s-o opri de tot
Ma intorc si eu la treaba!
Spor la lucru, fetele!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=krelia" target="_blank">cel mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am luat de-a lungul timpului pe credit masina de spalat, computer, boxe la computer,aspirator, sandwich maker, combina frigorifica, robot de bucatarie, perie de coafat, televioare 2 unul la mine si unul la ai mei si aparat foto digital.
acum iau tv la socrii, cuptor cu microunde si casetofon la masina.
asa ca am experienta.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutare!!!
am cam tras chiulul in ultima vreme, dar am atata treaba de nu-mi vad capul. maine vin si sefii din Italia si sper sa plece pe vineri ca sa putem merge la targ.
am vrut sa iau si eu ceva electrocasnice de la Altex, doar cu buletinul, dar cand am vazut ce dobanda au, m-am ingrozit. mai bine le luam pe rand dar cu banii jos.Imi trebuia doar mixer si cantar pt. mine. Cuptorul cu microunde l-am primit de la soacra, nu e nou, adus din Germania, dar consuma enorm. Imi vine foarte mult curentul.
haideti ca mai lucrez ceva si intru mai tarziu

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, fetele miresicile!!!!
Eu am lipsit taaaareeee mult, insa am tb foarte multa la serviciu.
Krelia, draga mea ai votul si tot sprijinul meu. Cineva trebuie sa faca putina ordine in.........dezordinea noastra.
Pupicuti

Mergi la inceput

Am revenit, fetele! Am tras tare pana cum, si dintr-o data m-a apucat o lene subita...nu de alta, dar se apropie sfarsitul programului , asa ca, trebuia sa mai "navighez" un pik pe forum, nu?
Asa ca mi-am bagat ochisorii si pe la alte sobecte, frumoase, zic! Nu-i asa ca-i super sa traiesti in acelasi acoperis cu iubi? Sa imparti totul, sa dai si sa primesti...hihi...imi e asa de bine, parca-s fi o ...abia astept sa ajung acasa la iubi al meu!
Gio, eu as vrea un cantar din ala elecronic, sa-mi arate si gramele...sa o iau razna de tot!!
Daca sunteti toate de acord cu propunerea mea, o sa anuntam ochiul vigilent al moderatorilor DC, pentru subiectul nostru si de maine ma "prezantez" cu bonetzica, matura si faras, pentru curatenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia ai si votul meu. vad ca tu esti in ultimul timp cel mai mult pe forum. MAGDALA trebuia sa se ocupe de chestia asta, dar cum intra foarte rar, am decis:Krelia.
va pupic. mai am multa treaba.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neata, scumpele mele miresici!
Se pare ca azi sunt cea mai harnicuta, asa ca am onoarea sa va dau tonul:trezireeeeeeeeaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ce mai discutam azi???
Krelia, ar tb sa-ti intri in atributii, nu????
Pupicei multi

Mergi la inceput