La noi, la Galati sa veniti! (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

da, locul de joaca ...am vazut eu, nu e cheiar pe balcescu e fata in fata cu banca tiriac ........au multe jucarioare din alea umflate .... din cate am inteles organizeaza zile de nastere pt copii, petreceri, au clovni, jocuri ..... si meniul (pt petrecere) incepe de la 140 mii lei. in rest nu stiu prea multe, adika ce program au daca vrei sa iti duci copilul la joaca acolo. orikum o sa-l vedeti repede ca au lipite pe geamuri multe desene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele mele, ce ziceti, ne organizam pentru o intalnire???
Daca este frumos atunci iesim si cu bebelinii din dotare, daca este urat (cum de altfel ne tot ameninta INMH-ul) luam taticii din dotare (eu asa as vrea) si mergem undeva la o bere!
Hai, vreau sa vad daca sunt doritori!
In functie de dorintele voastre putem stabili un plan de bataie.
Cat despre ziua in care s-ar putea organiza ceva, cred ca favorabil ar fi vineri dupa-amiaza.
Cine este pentru?? Impotriva??? Se abtine cineva????

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sotul meu vineri s-ar putea sa munceasca, asa ca eu as opta pentru varianta cu BB-ii, dar inca nu stiu sigur. Oricum ar fi eu as merge !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna!
Suntem si noi pe aici, drept sa zic am rams in urma cu cititul pentru ac ne-am tinut de vizite in we. Dar acuma am recuperat ...am citit tot si suntem "la zi".
In legatura cu intalnirea vrem si noi.. dar acuma stabiliti voi unde si cand si daca putem venim. Eu cu tati sigur nu, eventual cu bebe.
Alinam, tu ce zici??

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Mai, nu stiu daca m-am facut inteleasa cum trebuie...
Si eu optez pentru varianta bebelini numai ca daca este vremea urata atunci n-avem cum sa-i supunem la asa ceva, dar n-as vrea sa ratam o intalnire din motivele astea, iar unele dintre noi prefera sa-si ia sotii din dotare...(adica io)...
Dar daca este fara soti si asa este bine...
Hai sa ne punem de acord.
Deci eu propun asa: vineri la ora 17:00 in tiglina in parcul de copii. Alte idei??

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

E foarte bine in parcul de la rondou ! Am inteles bine, nu ? Sau e parcul copiilor de langa piata ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Fetele eu in principiu sunt deacord dar nu va bazati pe mine
Liliana cred ca te-am vazut intr-o zi pe strada, prin fata pe la Oggi (fostul de fapt). Dar binenteles ca mi-am dat seama dupa . O "taraiai" pe Andra dupa tine ca nu prea vroia sa mearga in pas cu tine si eu impingeam de zor carutzul; dar las' ca data viitoare te bat pe umar.

Mergi la inceput

Ele Dar cand draga mea?? Si de ce nu m-ai oprit??? Mai ales ca daca o trageam pe fii-mea poate se potolea in fatza observatorilor. Mai ales daca vedea o bebelina stralucitoare!!

Mai fetele, Andra a racit!!!!
Eu cred ca-i doar un curent ca nu are temperatura, nu are nimic in gat, dar ii curg mucii ca la balamuc!!!
Deci, daca nu ii trec mucii pana vineri, nu venim sa nu "intoxicam" bebelinii fara probleme!!!

Eu sper sa-i treaca! Dar nu se stie...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Liliana saptamana trecuta, sper sa nu te confund
Mi-am dat seama ca te vazusem in poze. Ai o bluza mov care se leaga cumva sus????
Si sa stii ca si Denisa cand a fost racita la fel facea: mucisori muuulti si atata, fara febra, fara rosu in gat..si totusi nu am scapat fara antibiotic . I-am dat ceclodyne siropel, cica sa "nu-i coboare la plamani".
Sanatate multa Andrei.

Mergi la inceput

Trageam nadejde ca vom vedea mai multa activitate aici mai ales ca era vorba de o intalnire...dar...
Mie imi pare nespus de rau ca nu putem veni din motive de raceala
Andra este racita rau si se pare ca si eu am inceput de-aseara. Asta inseamna ca am luat un microb de undeva, asa ca azi mergem la medic sa ne vada. Si nu venim, tocmai ca sa protejam micutii dar si mamicile care intra in contact cu ei.

Ele iubita, eu cred ca ma confunzi totusi...N-am nimic mov care se leaga sus... Am stat si m-am gandit o gramada...dar singura chestie mov pe care o am este un pulover...

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput