La noi, la Galati sa veniti! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
liliana29s spune:
Salut mamici si bebelusi
Numele meu e Stefan Liliana am un baietel Dan Mihai care pe 15 iunie face un anisor si nu am prea intrat pina acum in discutii.
Desi am descoperit desprecopii de mai bine de un an, nu stiam ca e un loc al galatencelor pe aici. Mai bine mai tirziu decit....
Locuiesc pe Doja pe linga liceul 10 si sunt in CIC dar continui sa vin la munca in intelegere cu sefa (am 2 sefe de treaba).
Salut Liliana(liliac1) dupa cum vezi am reusit.
Liliana
Liliana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliana29s spune:
Daca ramine valabil cu intilnirea vin si eu.Ce spuneti de Duminica pe 24 daca e timp frumos in fostul Oraselul copiilor.Am mai fost acolo si e frumos si copii multi multi.Vin numai cu puiul ca sotul e genul greu de scos din casa.
Poate pina atunci mai trece raceala.Si lui Dani i-i cam curge nasul dar e bine.Liliana daca te duci la medic si-ti da reteta gratuita te astept la farmacie dar intrebi de mine ca nu mai eliberam de o saptamina gratuite si nu cred ca gasesti nici la alta farmacie.
Liliana
LauraFlo spune:
Buna Liliana ! Imi pare bine ca te-ai alaturat clubului nostru ( mai ales ca lucrezi la farmacie )
Tu ai auzit de Lilieci raciti ? Ia fa bine si te insanatoseste ca intalnire fara tine nu se poate !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliac1 spune:
LauraFlo Mai, m-ai binedispus! Adevarul este ca am bagat deja un toptan de paracetamol in mine dar nasul asta nu asculta...Cred ca mi s-a stricat o garnitura...Sa-l pun pe donm inginer s-o schimbe ca cica cu aspirina saracului trece mai repede
. Dar cu copkilul ce sa fac??
Ca nu vrea dom'le sa stea sa-i scot muciolotzii si si-i linge artistic. Iar cand ma apropii cu batista urla ca din gura de sarpe. Parca mi-ar spune: "Lasa-i mama, ca mie imi tin de foame..."
liliana29s Sa vedem ce-mi zice, dar parca vad ca, asa cum a facut si alte dati, imi va spune ca nu-i un medicament scump.... Adica ce, io n-am bani??? Am frate, ca de..
Ma rog, nu vreau sa ma gandesc. Sa vad cum se prezinta dom'shorica dupa ce ma duc acasa...
Va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
liliana29s spune:
La noi cind e de sters nasul sau de pus picaturi in nas tot cu scandal se face asa ca sotul sau eu punem mina la ochii copilului sii facem Baaaaau Unde-i baiatul? si celalalt se repede cu batista.
Da lucrez la farmacie (sunt operator pc) asa ca daca aveti nevoie :)))...
Cine sa uitat la stiri prin iunie poate ma vazut ca sotul lucreaza la ProTv Galati si au dat o stire cu bebelinul.
Liliana
verutza spune:
Bine ai venit draga Liliana printre noi si sa-ti traiasca puiutul!
Vad ca nu prea ne punem de acord cu intalnirea cea mare. Eu propun sa ne intalnim pentru inceput doar mamicile la o cafea la Amadeus. poate chiar asta seara.Astept propuneri
Pupici
liliana29s spune:
Multumesc Verutza
Sunt de acord cu intilnirea pentru cine poate.Fixeaza o ora.
Liliac ai avut dreptate da dependenta.
Liliana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Buna fetele!
Liliana chiar un pulover era dar am avut impresia ca se lega sus. Acuma tu stii mai bine daca l-ai imbrcat sau nu in ultima vreme. Daca nu ...te-am confundat.
Liliana 2 bine ai venit pe la noi .
verutza imi place de tine , tu ai pus deja puctul pe I.Hai stabiliti ora si daca ajunge tati in timp util poate trag si eu o fuga.
Gata, ma duc, ca s-a trezit Denisa si tre sa o hranesc.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
LauraFlo spune:
Si eu as putea sa ma intalnesc astazi cu voi . Pana la patru cand plec de la munca va spun sigur.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004