La noi, la Galati sa veniti! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutare, fetele mele...
Din pacate, dara este sa va intalniti azi, io (sau noi) nu pot veni pentru ca azi este ziua finei mele si nu pot sa nu ma duc sa semnez condica...
Plus ca nu stiu cum o sa procedez ca fii-mea are program de somn dupa-amiaza de la 14-14:30 pana pe la 17-17:30. Adica fix cand este cald si frumos...dar poate facem o exceptie...

Hai sa ne intalnim pe 23 aprilie! Inainte de Florii.
Adica sa avem timp sa ne "organizam"...
Merg sa caut si cum va fi vremea atunci...

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua iubitelor !

Vreti sa ne intalnim si cu BB ? Eu ma refeream la o excapada fara copii si soti, dar e bine si cu ei nu zic nu. Dar cred ca totusi in preajma Floriilor e cam periculos : se pot anunta vizite sau noi sa plecam in vizite. Oricum mai e pana atunci si ne vom hotara noi cum si cand.
Madalina, Corinna nu ne m-ai iubiti ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Pai daca sambata este cu musafiri atunci vineri?? Ce ziceti?? Adica pe 22 aprilie...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Buna ziua la toate fetele din Galati!

E multa vreme de cand nu am mai vizitat acest site si ma bucur ca galatencele au tinut legatura. Chestia cu intalnirea imi surade si mie dar cred ca ar trebui sa asteptam ca vremea sa se incalzeasca putin. Noi vrem sa mergem cu copii la padure de 1 mai daca vremea va fi buna. Voi pe unde va plimbati coplilasii? Sper ca in curand sa va pot arata poze cu puii mei.

Pupici

Mergi la inceput

Pentru mine e perfect vinerea Liliana !

Bine ai venit Verutza, sa inteleg ca ai gemeni ?

Mergi la inceput

Buna LauraFlo!

Nu, nu am gemeni, dar nici mult nu lipsea. Am un baietel de 4 ani si 4 luni pe nume Dalian-Bogdan si o fetita de 2 ani abia impliniti pe nume Alina-Diana. Azi am fost in Gradina Publica dar e super si in Gradina Botanica. Tu ai fost In Botanica vreodata?

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Vera, deci n-am ghicit ! Sa-ti traiasca puitii si felicitari pentru curajul de avea doi bebei, statisticile spun ca nu prea mai au curaj cuplurile sa faca si al doilea copil.
N-am mai fost din studentie in Gradina Publica iar in Gradina Botanica niciodata. Dar acum cu Daria am toate motivele sa ma duc. Chiar, una din colegele mele a fost in Gradina Zoologica in weekend si spunea ca arata mult mai bine decat in anii trecuti. Au foarte multi lei, trigri, doua " cupluri " de ursi unul chiar are pui, pauni si multe alte animalute. Aratau foarte bine, adica pareau a fi mult mai ingrijite decat in anii trecuti .
Ar fi o idee de o plimbare nu ?

Mergi la inceput

Buna LauraFlio,

Iesirea de ieri din Gradina n-a fost tocmai benefica pentru Alinutza. A tras-o curentul in masina, fiind f cald am tinut geamurile deschise si s-a trezit cu ochisorii umflati. M-am gandit s-o sterg cu ceai de pelin, am inteles ca e mai bun decat ceaiul de musetel. Tu ai idee ce e mai bun pentru o astfel de o astfel de problema?

Celelalte mamici sunt pe fir?
Pupici

Mergi la inceput

Hop si io!
verutza Bine ai venit si sa-ti traiasca puii.
Mai eu n-am mai fost in gradina publica de cand ma "pacalea" sotul meu... stiti voi cum...
Iar spre rusinea mea la gradina zoologica nu stiu cum mai este iar in gradina botanica am vrut sa ma duc anul trecut dar deja se inchisese cand ajunsesem noi.

Noi am fost in we la Bucuresti la intalnirea cu copilasi de august-septembrie 2003 si concluzia mea este urmatoarea: fii-mea-i salbatica...A urlat si s-a razboit cu toti! Am trait clipe de vis si de cosmar in acelasi timp!
O sociabilizare a Andrei cred ca o sa-i faca bine.
Mai, cica s-a deschis un loc de joaca super pe Balcescu. Stiti ceva??
Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Da, Vera si eu am aflat ( cu stupoare mai ales pentru ca asa stiam de o viata ) ca ceaiul de musetel e chiar neindicat pentru ochi.
La noi in casa pelinul este "planta minune" ( il bem pentru stomac, fiere, il aplicam pe diverse zgarieturi pentru ca le cicatrizeaza mai repede, etc). Si eu l-am folosit la Daria dar in concentratie foarte mica.
Liliana, vrem amanunte iubito si poze bineinteles. De celelalte fete ce stii ?

Mergi la inceput