Catre, si pentru inspiratie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

sorry de offtopic, da' eu sau io sau ieu daca vrei, nu inteleg de ce scrii "eo" in loc de eu,ieu sau io:-D?

"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D

_
off topik: e regionalism

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:

sorry de offtopic, da' eu sau io sau ieu daca vrei, nu inteleg de ce scrii "eo" in loc de eu,ieu sau io:-D?

_
off topik: e regionalism

in cazul asta,dilema mea e urmatoarea:unde cade accentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
eu am o propunere ,daca e de acord adusca:pentru a elimina tensiunea acestui subiect ,sa schimbe titlul din :"Cele mai frumoase ,utile sau inutile subiecte" in :"Cele mai frumoase si utile subiecte".Scurt!!!

Sunt de aceeasi parere.

Eu de ex deschid un topic rar si doar daca am nevoie de o informatie. In rest citesc si daca am ceva de spus raspund, daca nu, trec mai departe. Pe mine m-au ajutat raspunsurile primite la subiecte care nu erau de larg interes, dar punand pe forum acele topicuri sareau vreo cateva persoane care sa ma lumineze cu experienta lor, sa stie cate ceva despre subiect. Pot fi trecute fara probleme la neinteresante, dar pentru mine au fost de interes. Credeam ca asta e si scopul, sa ne ajutam, sa ne sfatuim, sa ne racorim, sa ne bucuram impreuna.

Eu sunt de vreo doi ani pe aici si abia-abia am implinit 200 de postari (raspunsuri) asa ca faza cu punctele nu e un scop pentru mine. Pana acum nici nu le-am folosit. Poate chiar ar trebui sa-mi pui si io o titulatura si o semnatura, da' mi-a fost lene sa ma gandesc pana acum (si gandesc si mai greu, deh) .

In concluzie, citesti ce te intereseaza si raspunzi daca ai ceva de spus. Io asa zic ...

Caprioara&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:

Pt ca-mi place sa ma alint, pupa-te-as de fata frumoasa si distiapta, daca ti deranjeaza n-o mai fac.....barbatu-miu nu ma lasa sa aberez, nici sa ma alint . Iar accentul ie supt apa

Si se aproba pozitiv propunerea cu schimbarea titlului. Saru'mana Rayuela.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adusca

quote:

Pt ca-mi place sa ma alint, pupa-te-as de fata frumoasa si distiapta, daca ti deranjeaza n-o mai fac.....barbatu-miu nu ma lasa sa aberez, nici sa ma alint . Iar accentul ie supt apa

OOOOooooooooooooK
_
stapinul meu a zis ca accentu' pika pe "o" :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:

ops Emully, pai fa-mi repede lista cu sobecte deschise de tine ca nu cumva sa-ndraznesc sa mentionez vreo unu'

vorbeam in general, ca fiecaruia daca i te iei de subiectul lui/ei e normal sa nu-i pice bine si sa se simta jignit.

Cit priveste lista cu subietele deschise de mine, sunt sigura ca le poti gasi si singura.

Cum spuneam, numai bine!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

ete ca voiam sa skimb titlul subiectului in: "Cele mai frumoase si utile subiecte".Scurt!!! da ai fost mai iute de tasta:-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by adusca

quote:

OOOOooooooooooooK
_
stapinul meu a zis ca accentu' pika pe "o" :-)

aus da' il pronunt intr-o silaba sau in doo?eo...eo..eooooo.bey num' ese deloc...nu mam precepit niciodata la franceza:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

Si eu gindesc ca ,,Caprioara. Imi plac si mie subiectele,( de la cele importante la cele mai putin importante cum ziceti voi), la ceea ce am de spus parerea mea raspund, la cele ce ma abtin nu raspund. In multe cazuri am mai invatat cite ceva in altele am mai dat si sfaturi si sint de acord si cu Donia ca doar is brasoveanca si-am fost ca vecine.Si dealtfel am si eu aproape 3 ani de '"drog"si ma amuz de multe ori cind citesc cite ceva haios.La capitolul puncte......incerc sa fac dar pina voi ajunge la 500 (sau cit trebuie pina sa-mi pot pune si eu o denumire) mai am destul.Poate e cineva de acord sa ma imprumute cu citeva punctuletze.......va rog frumos.Si fac cinste:)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Iulia, ti-as da eu dar nu mai e optiunea de donare puncte...

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput