Catre, si pentru inspiratie
Raspunsuri - Pagina 5
Eleni spune:
quote:
Originally posted by Andra_
"Dialoguri cu copilu atomic" 1 si 2, povestile lui Qsar TOATE, povestile din calatoriile lui Tata lui Toma, "de la forum adunate si-napoi la forum date"
mie mi se pare super subiectul, ca poate si tragerile de mineca (sa ma exprim eufemistic) vis-a-vis de subiectele cel putin inutile, daca nu chiar usor aberante vor prinde bine si unii se vor gindi de 2 ori inainte de a posta un subiect.
Super de acord!
Eu chiar nu sunt o certareata si mi-e jena cand trebuie sa fac o remarca dezagreabila. Cand ma enerveaza un subiect nu il citesc, dar... ce fel de raspuns astepti la un topic de genul: "Fumul de tigara dauneaza lui bebe"??? Sau "lui bebe ii place muzica si danseaza. e normal?".
Chit ca imi iau bila neagra, frate, mi-a dat soarele asta curaj: cine iti va spune ca fumul de tigara e cel mai indicat pentru bebe??? Si ce ar fi anormal ca lui bebe ii place muzica?
Poate sunt eu exagerata, dar astea sunt intrebari de adunat puncte... pentru ca mie persoana care pune intrebarea asta imi da de gandit?
Stati sa va intreb si eu ceva: fumul de esapament dauneaza lui bebe?

Hai ca alea cu fructul sau altele, chit ca sunt 2000 de subiecte la fel(nica macar nu iti trebuie cautarea, ca sunt pe fiecare pagina)mai cuprind cate un element de noutate. Dar mie astea doua mi-au pus capac.
Pedepsiti-ma daca am fost rea,
, imi cer scuze, am avut chiar o zi buna azi, dar topicul asta mi-a racait un nervusor si m-am descarcat si eu aici.Fug sa fac topicul ala cu fumul de esapament sa ma joc cu fiica-mea in parcare!!!
Un weekend exceptional va doresc!
Cu drag,
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by iulia grosman
Si eu gindesc ca ,,Caprioara. Imi plac si mie subiectele,( de la cele importante la cele mai putin importante cum ziceti voi), la ceea ce am de spus parerea mea raspund, la cele ce ma abtin nu raspund. In multe cazuri am mai invatat cite ceva in altele am mai dat si sfaturi si sint de acord si cu Donia ca doar is brasoveanca si-am fost ca vecine.Si dealtfel am si eu aproape 3 ani de '"drog"si ma amuz de multe ori cind citesc cite ceva haios.La capitolul puncte......incerc sa fac dar pina voi ajunge la 500 (sau cit trebuie pina sa-mi pot pune si eu o denumire) mai am destul.Poate e cineva de acord sa ma imprumute cu citeva punctuletze.......va rog frumos.Si fac cinste:)...
Off-topic: Iti dau eu cu 2 maini...!!! Freee of charge ca io nu beau! Numa' sa se poata... De puncte vorbesc...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
light spune:
Elena mi-ai luat vorba din gura ca sa zic asa...mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Rozi spune:
Dragele mele (si dragii mei), eu as face chiar acum un subiect: "Voi cand aveti timp sa cititi tot ce se scrie pe forum?" Cum de stiti ce se discuta pe toate sectiunile? Invatati-ma si pe mine, ca imi pare rau sa pierd atatea info ....
Va
cu drag pe toti!
Victoras (24.08.2004)
adusca spune:
Rozi, recunosc ca intr-un fel asta a fost unul din motivele acestui subiect, cumva si-a atins scopul Sus in Scandinavia este pur si simplu bestial, si nu as fi aflat daca nu mi s-ar fi spus aici.
M-ar mai interesa sa aflu despre alte subiecte frumoase, mai ales ca acum merge cautarea.
Andra a mai zis cateva, de unul stiam dar povestile lui Qsar, si a calatoriilor lui Tata lu' Toma o sa le caut.
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Pentru fiecare...