Catre, si pentru inspiratie
Raspunsuri - Pagina 3
adusca spune:
hahahhaha, acum am bagat gheruta la un subiect, e haios rau de tot, place mie mult de tot![]()
Ce fobii aveti?, ie bestial
Si un subiect tare frumos, ba chiar suprinzator, scris intr-un stil foarte placut de nshiro....te tine cu sufletul la gura: Tiganii, purtatori ai tricolorului peste hotare? , de la Calatoriile sufletului
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
Emilly spune:
quote:
Originally posted by adusca
Oameni buni, e vorba de subiecte, nu de autorii lor, incercati sa faceti abstractie...eu cred ca se poate.
Pai daca te iei de subiectul meu te iei de mine...si nu-mi pica bine
. Eu nu cred ca se poate face abstractie.
quote:
Si apoi de noi depinde sa ne autoeducam, mie sincer nu-mi strica sa-mi dea cineva doo dupa ceafa.
mie nu-mi place sa-mi dea cineva doo dupa ceafa.
numai bine!
Emilly cu gaza ei
Andra_ spune:
"Dialoguri cu copilu atomic" 1 si 2, povestile lui Qsar TOATE, povestile din calatoriile lui Tata lui Toma, "de la forum adunate si-napoi la forum date"
mie mi se pare super subiectul, ca poate si tragerile de mineca (sa ma exprim eufemistic) vis-a-vis de subiectele cel putin inutile, daca nu chiar usor aberante vor prinde bine si unii se vor gindi de 2 ori inainte de a posta un subiect.
Ca ma tot stradui sa adun puncte sa-mi ajunga de o titulatura
, am fost tentata la un moment dat sa postez si eu niste subiecte aiuristice ca-ti dadeau multe puncte pe ele , vreo 30 parca, dar m-am simtit cu musca pe caciula si am renuntat. Marturisesc insa ca-i suspectez pe cite unii ca fac asta, ca altminteri nu-mi explic cum pot posta ce posteaza (nu fac referiri directe, sa ne se simta nimeni lezat). Si ma mai scot din minti subiectele gen: "va rog ajutati-ma!" (sa ce????
), "rog informatii" (despre ... efectul razelor de luna asupra papucilor de guma???), "ce sa-i spun?", "vreau un sfat" etc.
parerea mea,
Andra
Luca Pitu
adusca spune:
quote:
Originally posted by Emilly
Pai daca te iei de subiectul meu te iei de mine...si nu-mi pica bine
Eu nu cred ca se poate face abstractie.
ops Emully, pai fa-mi repede lista cu sobecte deschise de tine ca nu cumva sa-ndraznesc sa mentionez vreo unu'
zau mai Emilly
, pupa-te-as eo de fata frumoasa (vorba lui DAREL) eu nu cred ca te indentifici cu niste subiecte de pe un forum...ca daca ar fi asa eo ar trebui sa fiu bagata in camasa de forta la cat aberez Nu am urmarit in special, in treacat am sesizat ca unii care au mai deschis si cate un subiect mai putin interesant, au deschis si subiecte tare frumoase.
Ah, mi-am adus aminte, la categoria utile as specifica si titlul Vile: Impact, impresii, este acolo un omulet (sau o oama?
Ramonika spune:
Eu votez pentru subiectul: PRIETENII OMULUI de la Prieteni dintotdeauna. e despre animalutze, dupa care is topita...

Ramonika
si pisicile Vladutz Tigrutz
si Alina Bubulina
carmenutza spune:
Bey, da' de cand ati dat in mania sondajelor si a topurilor?
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
Poze cu Maya
iileana spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
Bey, da' de cand ati dat in mania sondajelor si a topurilor?
Chiar asa. Vorbim ca sa ne aflam in treaba si sa ne bagam in seama (cum fac eu acuma, de pilda). Cum sa stabilesti daca-i mai util subiectul despre gindaci, cel despre polipi, sau cel despre nu-sh ce dilema filosofica? Fiecare a fost util macar celui care l-a deschis, ba chiar si altora care se confrunta cu problema cu pricina. Sau au chef de-o tacla. Sau vor sa fie un pic destepti. Zau, comparati mere cu pere. Ma distreaza postura asta de mosuleti din Muppets care stau pe margine si strimba din nas. Pina vor zice adminii Halt, crapa forumul de incarcat ce e, lasati dom'le lumea-n pace sa se simta bine.
P.S. Iar de "parintii intreaba..." io chiar nu m-as lega. Nu stiam eu de forumul asta cind avea fiu-miu 1-2-3 luni, ca as fi batut recordul la subiecte, atitea spaime si nelinisti si nelamuriri aveam...
P.P.S. Na, si ca sa raspund, intr-un fel, la intrebare, mie tare mult mi-au placut joculetzele cu filme si carti, utile mi-au fost unele subiecte despre boli de BB-ei, gradinite, combaterea gindacilor (
), cosmeticale iar de calcat pe nervi....nu cred ca e vre-unul. Sau, dac-o fi fost, nu l-am citit si-am trecut mai departe.P.P.P.S. Si-o bila alba pentru "Sus in Scandinavia" si de la mine!!!!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Rayuela spune:
eu am o propunere ,daca e de acord adusca:pentru a elimina tensiunea acestui subiect ,sa schimbe titlul din :"Cele mai frumoase ,utile sau inutile subiecte" in :"Cele mai frumoase si utile subiecte".Scurt!!!Adica nu denigram subiectele lipsite de o mare importanta ,ci le elogiem numa pe cele frumoase!!Din cite imi aduc eu aminte ,si cind a fost vorba de titulaturi,sau semnaturi,nu s-a vorbit despre cele urite,neinspirate,ci numa de cele beton!
Hai noroc !
Elena
si
pisicutza Amelie
iileana spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
eu am o propunere ,daca e de acord adusca:pentru a elimina tensiunea acestui subiect ,sa schimbe titlul din :"Cele mai frumoase ,utile sau inutile subiecte" in :"Cele mai frumoase si utile subiecte".
Sau, la cum vad ca merg lucrurile, sa--l schimbe in "Fani al subektului cu scandinavii", facem si listuta, il mutam la "prieteni dintotdeauna"....
O
ptr. scandinaviwww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Ortansa spune:
sorry de offtopic, da' eu sau io sau ieu daca vrei, nu inteleg de ce scrii "eo" in loc de eu,ieu sau io:-D?
"ohh,maama!"(Johnny Bravo):-D