Catre, si pentru inspiratie
Raspunsuri - Pagina 2
delsim spune:
Si eu ii dau dreptate Doniei!
Daca unele subiecte sunt mai neinspirate , sau nu foarte stimulante , e cazul sa radem sau sa desconsideram autorii?Cine vrea raspunde, cine nu citeste si trece mai departe.
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by TORIA
Fain subiect ai deschis,pe forum sint multe teme si subiecte dar cel mai tare cel mai bun si mai misto unde intru zilnic si citesc e la Sus in Scandinavia,niste fete acolo de gasca ops am uitat baiatul pe Naracea sa le vezi ce fain isi povestesc ce se mai chefuiesc de subiectul asta imi place cel mai mult.Mai demult am vrut si eu sa scriu la el ca am vazut ca mai sint si de prin alte colturi din lume dar nu am asa un stil ca ele si de aceea le citesc si urmaresc zilnic cu placere.pt Scandinavia.

vin eu ca reprezentanta a scandinavilor sa multumesc pentru aprecieri!

Elena
si
pisicutza Amelie
alinamoro spune:
Nu voi spune care subiect e mai util si care e mai inutil,poate unora le sunt utile subiectele care pentru mine sunt inutile si invers.Daca nu ma intereseaza subiectul nu raspund. Vreau doar sa spun ca la "Parintii intreaba,parintii raspund" de deschid foarte multe subiecte care se repeta de n-spe mii,de exemplu: fimoza,olita,meniuri bb etc.(astea mi-au venit in minte acum).
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Nu voi spune care subiect e mai util si care e mai inutil,poate unora le sunt utile subiectele care pentru mine sunt inutile si invers.Daca nu ma intereseaza subiectul nu raspund. Vreau doar sa spun ca la "Parintii intreaba,parintii raspund" de deschid foarte multe subiecte care se repeta de n-spe mii,de exemplu: fimoza,olita,meniuri bb etc.(astea mi-au venit in minte acum).Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Tocmai din acest simplu motiv cei care deschid un subiect sunt rugati insistent sa foloseasca „cautatorul de subiecte” – Doamne ajuta ca merge din nou !
Asa multe subiecte s-ar putea continua pe mai multe pagini, ar fi mai ample si cu mult mai complete, iar informatia ar fi mai usor de accesat.
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
adusca spune:
quote:
Originally posted by Donia
Cel mai inutil subiect mi se pare chiar cel de fata. Care este utilitatea lui? Sa le dea sansa unora sa isi afiseze superioritatea? Sa le arate altora ca sunt inferiori prin preocupari si interese?
Daca iti place un subiect poti sa scrii direct acolo, la fel daca iti displace. Daca titlul nu iti spune nimic, nu esti obligat sa citesti. Si din moment ce administratorul forumului permite discutii despre masini, detergenti si instalatori, nu vad de ce unii se simt deranjati. Chiar nu inteleg, suntem intr-o competitie? Nu putem posta decat daca avem convingerea ca facem o remarca epocala, care va rasturna tot forumul?
Adusca, nu cred ca ai avut intentii rele cand ai deschis subiectul, dar replicile primite pot sa duca la furtuni, iar unii membri ai forumului s-ar putea simti ridiculizati pe nedrept, din punctul lor de vedere.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia, e doar un top al subiectelor asa cum a fost si al titulaturilor si semnaturilor, nimeni nu trebuie sa se simta vizat, poti citi pur si simplu si zambi, cred ca nimeni nu si-a pierdut simtul umorului, eu una am ras ca vaca la monitor citind mesajele lui xenocid

Daca acest subiect il consideri inutil e perfect, il asezi frumos in cuada, eo ti pup, si mai alegi tu cateva cari ti-o fo' dragi.
De exemplu imediat dupa ce termin de postat fug repidi dupa Adina Sus in Scandinavia sa vad cum ii acolo
Si tare mi-ar mai place sa aud de subiecte frumoase de pe vremea cand nu intram, sa trag si eo un ochi.
Hai ca fac un tur de forta si revin
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
Claudelu spune:

Cel mai ce dintre toate subiectele de pe forum:

Sus...in Scandinavia!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Donia spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by Donia
Cel mai inutil subiect mi se pare chiar cel de fata. Care este utilitatea lui? Sa le dea sansa unora sa isi afiseze superioritatea? Sa le arate altora ca sunt inferiori prin preocupari si interese?
Daca iti place un subiect poti sa scrii direct acolo, la fel daca iti displace. Daca titlul nu iti spune nimic, nu esti obligat sa citesti. Si din moment ce administratorul forumului permite discutii despre masini, detergenti si instalatori, nu vad de ce unii se simt deranjati. Chiar nu inteleg, suntem intr-o competitie? Nu putem posta decat daca avem convingerea ca facem o remarca epocala, care va rasturna tot forumul?
Adusca, nu cred ca ai avut intentii rele cand ai deschis subiectul, dar replicile primite pot sa duca la furtuni, iar unii membri ai forumului s-ar putea simti ridiculizati pe nedrept, din punctul lor de vedere.
Donia, e doar un top al subiectelor asa cum a fost si al titulaturilor si semnaturilor, nimeni nu trebuie sa se simta vizat, poti citi pur si simplu si zambi, cred ca nimeni nu si-a pierdut simtul umorului, eu una am ras ca vaca la monitor citind mesajele lui xenocid
Daca acest subiect il consideri inutil e perfect, il asezi frumos in cuada, eo ti pup, si mai alegi tu cateva cari ti-o fo' dragi.
De exemplu imediat dupa ce termin de postat fug repidi dupa Adina Sus in Scandinavia sa vad cum ii acolo
Si tare mi-ar mai place sa aud de subiecte frumoase de pe vremea cand nu intram, sa trag si eo un ochi.
Hai ca fac un tur de forta si revin
Te-ai gandit la topul celor mai bune subiecte, sau vrei sa impusti doi iepuri deodata si sa faci si topul celor mai bune si al celor mai proaste?
Caci asa cum spunea Cristina_C, subiectele nu sunt anonime si daca ataci subiectul, autorul se poate simti jignit. De ce ai dori sa creezi tensiuni?
adusca spune:
Pacatele mele, da' de ce ar trebui sa se simta jignit? Ai spus ca acest subiect este total inutil, ar fi chiar culmea s-o fac acum pe-a sclifosita si sa ma consider lezata. Am deschis si eu subiecte, marea lor majoritate total neinspirate si inutile, dar poate am reusit sa deschid si unul frumos.
Avem zile si zile, nu mereu suntem inspirati.
Oameni buni, e vorba de subiecte, nu de autorii lor, incercati sa faceti abstractie...eu cred ca se poate.
Si apoi de noi depinde sa ne autoeducam, mie sincer nu-mi strica sa-mi dea cineva doo dupa ceafa.
Hai sa va dau un mic exemplu: Tocmai am citit subiectul lui Marius
Povestea unei barcute numita "Titanic" , in care frumos expune cazul lui Tudorica......huh, sunt prea sarace cuvintele sa-l caraterizez, apoi mi-a cazut ochii din intamplare pe Uscatorul de la bloc, il puteti folosi?...la asta no comment!!!!
gicutza spune:
La toti ni se poate intampla sa avem momente in care suntem atat de nervosi... sau frustrati... sau, dimpotriva, fericiti incat sa deschidem un subiect... hai sa nu-i spun inutil, dar fara rost
, in speranta ca ne va elibera de tensiunile negative sau pozitive acumulate in acele momente.
Se poate intampla sa iasa un topic frumos, util, de larg interes, dar la fel de bine se poate intampla sa iasa unul complet inutil, din care pana la urma nici noi nu invatam nimic, dar care la momentul X si-a servit scopul.
De cate ori nu am vrut sa deschid subiecte ca cel cu uscatorul (zau ca nu stiu cine e autorul si nu as vrea sa o ia personal), nervoasa fiind ca nu reusesc sa deschid usa sa-mi depozitez si eu efectele personale... dar de fiecare data am numarat pana la 3, am tras aer in piept si pana la urma am mers la administratora blocului. Poate nu toata lumea reuseste sa faca asta, sau poate are nevoie de incurajari ca sa o poata face.
Eu tin minte ca am deschis la un moment dat un subiect despre alarmele de la masini, exasperata fiind ca nu reuseam sa dorm de cateva nopti bune din cauza uneia. A fost un topic total inutil, la care am primit doar 5-6 raspunsuri, care m-au ajutat sa ma simt mai bine dar pana la urma am gasit propria solutie si am rezolvat problema.
Acum daca ma uit la Parintii intreaba gasesc intrebari de genul: "Pot sa-i dau leguma asta", "Dar fructul asta", "Dar... " si urmeaza o insiruire a intregului aprozar in tot atatea topicuri cate legume si fructe exista pe rafturile respectivului magazin. Nu spun ca de multe ori m-am gandit ca se putea face un inventar complet intr-un singur topic, dar dupa aia m-am gandit ca poate mamica respectiva chiar se gandea la ele pe rand si nici nu avea cu cine sa se sfatuiasca.
Eu nu cred ca adusca a avut intentia de a ridiculiza autorii subiectelor. Si nici nu cred ca autorul unui subiect taxat ca "inutil" ar trebui sa se simta ofuscat. La urma urmei conteaza daca pe el (autorul/autoarea) l-a ajutat la momentul respectiv si a primit raspunsul asteptat.
Sa traim bine!