Catre, si pentru inspiratie

Catre, si pentru inspiratie | Autor: adusca

Link direct la acest mesaj

A fost un top al titulaturilor, unul al semnaturilor, va propun eu acum unul al subiectelor deschise pe forum.
Care v-a placut cel mai mult? Sau la care ati zambit? Ce subiect vi s-a parut total neinspirat?

La categoria utile normal ca am sa mentionez subiectele cu caracter umanitar. Desi sunt subiecte in care suferinta si durerea atinge cote maxime, au si o anumita frumusete, reuseste sa uneasca lumea pt infaptuirea unui scop nobil. Iar fetele care sunt motorul acestor subiecte, care reusesc sa le promoveze, eu le consider niste eroine, nu stiu de unde au atata forta si daruire. Merita admiratia si respectul nostru.
Utile sunt si toate subiectele despre sarcina, nasterea si cresterea copilului intr-un mediul sanatos. Sau cele care ating probleme legislative de exemplu.

Dar cele mai frumoase mi se par alea pt inima si suflet.
Azi påpådie a deschis un subiect drag mie: Romania: best of , sau angelp Se mai intampla si minuni,marius Curcubeu
Mai era un subiect Vise: ce-am visat si ce-am ajuns, cred ca este subiect de Best Of, cele cu carater religios, de ex O singura biserica, desi nu-s de acord cu multe din opiniile exprimate acolo e o lectie de istorie a religiilor privita din diferite unghiuri, mi-a placut si Liban, mon amour

Cele hazlii au fost topul titulaturilor si a semnaturilor, Ce este "care este", Ce rau e sa fii "taran"(desi nu-mi place titlul....alea de la fun...si ma mai gandesc eu:)

Iar alea complet inutile suna cam asa: (nu dau titluri exacte sa nu supar pe nimeni). Ce detergent sa folosesc?, Amica mea mi-a zis asta, voi ce credeti?, Dacia sau Trabant?, Am nevoie de un instalator, sa arate ca Brad Pitt sau Birlic?, Basexu a salutat Romania de la uit haus, am lesinat

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Fain subiect ai deschis,pe forum sint multe teme si subiecte dar cel mai tare cel mai bun si mai misto unde intru zilnic si citesc e la Sus in Scandinavia,niste fete acolo de gasca ops am uitat baiatul pe Naracea sa le vezi ce fain isi povestesc ce se mai chefuiesc de subiectul asta imi place cel mai mult.Mai demult am vrut si eu sa scriu la el ca am vazut ca mai sint si de prin alte colturi din lume dar nu am asa un stil ca ele si de aceea le citesc si urmaresc zilnic cu placere.pt Scandinavia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Mai,un subiect penibil si, zic eu inutil,a fost ala cu ce masini conduc femeile,unde pe cateva pagini,reprezentantele vajnice ale sexului frumos se laudau care mai de care cu masina din dotare...Pur romanesc.....

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Io am alt criteriu: Numar de posturi / Valoarea informatiilor

Acu la capatul de jos al topului se zbat multe subiecte cu punctaj = infinit dintre care citez: "Bratara la picior, obiect decorativ sau ..." , "AJUTOOOOR imi aluneca covoarele pe parchet" , "Daca schimb o clanta se face mizerie?" , "Unde tin masina de spalat?" , "De cate ori spala masina mea de spalat pe saptamana" si ... mai revin

am revenit :). Era pe acilea o doamna care tinea lista cu zodiile membrilor, copiilor memmbrilor, prietenii membrilor, vecinilor membrilor, vecinii prietenilor membrilor...etc
Cred ca intre timp a clacat

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mi se par util topicele cu si despre copiii nostrii, si cele in care forumul se mobilizeaza si ajuta o viata sa se schimbe in bine- mi se pare cele mai importante si utile dintre subiectele atinse de forumul acesta-- apoi topice cu sfaturi utile, bucatarie, medicina, etc, dar foarte tare-mi plac topicele fetelor raspindite prin lume, despre specificul, traditiile, nivelul tarilor unde traiesc, intru cu placere pe topicele "japonicilor", musulmancelor, americancelor, new-zeelandezelor, europencelor, etc si le citesc cu placere de fiecare data ( si-mi pare rau cind mai izbucnesc ici-colo certuri...)

e ca si cum as deschide cite o fereastra spre o lume pe care probabil nu voi trai s-o vad si s-o percep cu ochii mei; asa...o vad prin ochii vostri
Ana

"Noi suntem trecatori ca iarba cāmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramān sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamānt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cel mai inutil subiect mi se pare chiar cel de fata. Care este utilitatea lui? Sa le dea sansa unora sa isi afiseze superioritatea? Sa le arate altora ca sunt inferiori prin preocupari si interese?
Daca iti place un subiect poti sa scrii direct acolo, la fel daca iti displace. Daca titlul nu iti spune nimic, nu esti obligat sa citesti. Si din moment ce administratorul forumului permite discutii despre masini, detergenti si instalatori, nu vad de ce unii se simt deranjati. Chiar nu inteleg, suntem intr-o competitie? Nu putem posta decat daca avem convingerea ca facem o remarca epocala, care va rasturna tot forumul?
Adusca, nu cred ca ai avut intentii rele cand ai deschis subiectul, dar replicile primite pot sa duca la furtuni, iar unii membri ai forumului s-ar putea simti ridiculizati pe nedrept, din punctul lor de vedere.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by xenocid
am revenit :). Era pe acilea o doamna care tinea lista cu zodiile membrilor, copiilor memmbrilor, prietenii membrilor, vecinilor membrilor, vecinii prietenilor membrilor...etc
Cred ca intre timp a clacat

Musca-ti limba sau dau cu dupa tine!Subiectu-i destinat categorisirii subiectelor nu membrilor forumului,okey?Sa-ti zic si din regulament o strofa mica? ;;)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

"Deci" rectific:
Toate subiectele cu "Balante, gemeni, pestoaice etc uniti'va / unde sinteti/ samd" sint zgomot de fond , kilobiti in vant.

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

Nu mi se pare inutil subiectul asta....abia astept sa postez aici sa merg repede la "sus in Scandinavia"sa vad despre ce este vorba...altfel nu stiu daca as fi intrat pe acolo.
Si sa nu uit sa spun ce mi-a placut mie cel mai mult pe site, scrierile lui Julie. Am vrut chiar sa le recitesc,dar nu le-am mai gasit:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

quote:
Originally posted by Donia

Cel mai inutil subiect mi se pare chiar cel de fata. Care este utilitatea lui? Sa le dea sansa unora sa isi afiseze superioritatea? Sa le arate altora ca sunt inferiori prin preocupari si interese?
Daca iti place un subiect poti sa scrii direct acolo, la fel daca iti displace. Daca titlul nu iti spune nimic, nu esti obligat sa citesti. Si din moment ce administratorul forumului permite discutii despre masini, detergenti si instalatori, nu vad de ce unii se simt deranjati. Chiar nu inteleg, suntem intr-o competitie? Nu putem posta decat daca avem convingerea ca facem o remarca epocala, care va rasturna tot forumul?
Adusca, nu cred ca ai avut intentii rele cand ai deschis subiectul, dar replicile primite pot sa duca la furtuni, iar unii membri ai forumului s-ar putea simti ridiculizati pe nedrept, din punctul lor de vedere.

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Donia

Ai dreptate, Donia.
Subiectele considerate "neinspirate" nu sunt anonime. Autorii sunt direct vizati, iar pana la nu e decat un pas....

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput