Ce fobii aveti?
Raspunsuri - Pagina 9
iselin spune:
1. Sa nu-mi rapeasca cineva copilul (sa nu radeti, dar intr-o zi intr-un magazin nu am mai vazut-o, era cu sotul, dar eu nu o vedeam, a inceput sa-mi creasca tensiunea, mi s-a facut rau...)
2.Mizerie, sobolani, soareci...
3.iar in Romania: cainii si tiganii (sa nu ma urmareasca sa-mi ia iarasi portofelu')
moni25 spune:
Am avut un caine 6 ani de zile (luat nu din acest motiv)in care aveam mare incredere: era mare si rau! Excelent, nu?Am dormit bine 6 ani. Acu'...de cand a murit...
Grig am ras sa mor
grigA spune:
Stiu ca ati ras, si eu rad sa mor in timpul zilei, si toti rad de mine cu acordul meu
, noaptea este altceva![]()

szivarvany spune:
M-a trimis husbandu` sa recunosc in fata tuturor fobia mea maaare ... Mi-e o frica de mor sa nu ma ard cu uleiul incins
De cate ori prajesc ceva ... folosesc ustensilele cu manere luuungi, ochiurile le pun pe rand de pe farfurioara ca oricum le verific, cartofii pai numai cu lopatica si nu ma apropii de tigaie decat cu manusile de bucatarie. Daca tre` sa intorc carnea, iau tigaia de pe foc si astept cateva secunde, apoi intorc. Niciodata nu m-am ars, dar nici nu vreau 
Cu cateii, io n-o mai pun la fobii ... daca vad vreun catel eu trec strada si gata. ![]()
Aia cu anestezia generala mi-a trecut cand dadeam sa o nasc pe Giulia cu picioarele inainte, asa ca tare m-am bucurat sa vad anestezistul, desi am plans inainte ca sigur nu ma trezesc, sigur imi schimba astia fata ... 
Si daaa, am ras de m-am cocolosat iarasi de fobiile voastre !
Mai scrieti !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Yasmin spune:
arachnofobie si necrofobie. amandoua rele de tot. si locuiesc langa cimitir si am tarantule in casa de vara!
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by Yasmin
arachnofobie si necrofobie. amandoua rele de tot. si locuiesc langa cimitir si am tarantule in casa de vara!
Moamaaa, Yasmin, am mai discutat noi pe tema asta. Chiar ca-i aiurea. Nici io n-ash putea sa locuiesc langa un cimitir. Ce-ai facut in directia asta pana aku??? Saracutza de tine

slakje, m-ai convins! vin la cura la tine, mama! da numa' daca-mi promitzi sa-l legi pe Tom cu lantzu'! pare duuuuulce rau, catzelu' tau! da-ne niste poze, please
deliak spune:
"Mi-e foarte frica sa nu intre peste mine in casa violatorii"
Mai GrigA, eu iti propun o solutie:cand vine violatorul ,pe geam cum spui tu... te apuci si-i povestesti ceva...el moare de ras si gata ai scapat de el![]()
sinzi_ana spune:
Si io:
Sa nu loveasca pamantul un asteroid
Sa nu vina valulu tzunami din Marea Neagra
Sa nu crape panamtul la un cutremur si sa se faca cratere
Sa nu mor singura (adica sa nu fie cineva iubit langa mine, nu sa nu mor doar eu!!!()
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
David la 2 ani si petrecerea
Leditia spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Si io:
Sa nu loveasca pamantul un asteroid
Sa nu vina valulu tzunami din Marea Neagra
Sa nu crape panamtul la un cutremur si sa se faca cratere
Sa nu mor singura (adica sa nu fie cineva iubit langa mine, nu sa nu mor doar eu!!!()
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzisi David
David la 2 ani si petrecerea

Pupici cu lipici!
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
AILUI spune:
Salve!
Eu nu suportam gândacii de bucătărie;nici acum nu.mi plac,dar nu mai fac crize când îi văd!
Cum am reușit?
"Cui pe cui se scoate!"Acum aproape trei ani,cînd am născut am văzut
atâtea specimene de gândaci în spital(la maternitate,închipuiți-vă)încât mă gândeam să mă privatizez și să confecționez "Insectare" pentru elevi(s-o mai practica oare așa ceva în școli?)....
Erau așa de mulți și variați încât noaptea se dormea cu luminile aprinse,altfel erau peste tot!
am stat și m-am tot gîndit cum de am reușit să trec peste asta eu,care ,dacă se întâmpla să găsesc vreun gândac acasă mă apuca damblaua,soțul meu știa ce fel de "bandit" am găsit după felul cum țipam,
dacă găseam vreun gândac mare,rotofei(ăștia or fi libărci?),negru-eu îi zic RINOCER,iar dacă găseam vreunul mai pricăjit,alt neam, era DUȘMANU,și la fiecare "întâlnire" mă manifestam în alt fel!
Am tot stat și m-am gândit cum de nu am înnebunit atunci în spital și am aflat:știți ce, bblușul meu Robert m-a vindecat!!!!
L-am născut prematur și,deși era tare micuț( 2 kg)mi-a inspirat atâta dragoste după naștere încât probabil că mai aveam puțin și-i și hrăneam (să nu spun că-i luam acasă) pe gândacii ăia nesuferiți!
Altceva?
Nu cred că-s fobii dar...
nu suport scîrâitul cretei pe tablă(când creta este prea ascuțită)
nu suport scîrțîitul polistirenului (așa zisa zăpadă artificială) atunci cind se ating 2 bucăți(????)pentru a le fărâmița,
la ambele mi se face pielea de găină și parcă îmi scîrțîie pe creier
cred că mai sunt câteva dar nu-mi vin acum în cap.....
Vă pup
ailuI
PS
Anca ești super,scuză-mi totuși indiscreția dar ce profesie ai ? Dacă nu ești cumva farmacistă ți-ai ratat cariera....
Danangie, Ești o comoară la casa omului,nu știu dacă ești căsătorită dar în tot cazul soțul tău este/o să fie cel mai fericit bărbat!!
Să ai o soție care face cumpărăturile în ritm de maraton nu cred că am mai auzit....

Vă pupic încă o dată,
Mamica lui Robocop