Ce fobii aveti?
Raspunsuri - Pagina 8
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by slakje
lorelei, cred eu eu te-as putea vindeca de teama ta patologica de caini.cand punem de-o vacantza, vii la mine, am un caine, Tom(corcitura escrocul, maltez cu yorkshire terrier), mai mic ca o gaina, pufos,moale, obraznicatura fara pereche, in 5 minute te-ai vindecat cand ai contact cu el de orice teama...cateodata cred si eu ca-i iepure sau vreui cavia tom al meu...dar cand face "ham" se da de gol escrocul...e catel.
Sa nu razi de mine, Slakje, da io iubesc cateii tare mult. Doar ca mi-e tare teama de ei. Chiar am un calendar cu catei duuulci si pufosi de tot. Da tot mi-e frica
slakje spune:
lorelei, cum naiba sa-ti fie frica de tom...e mai mic ca o gaina, el traieste pt a capta atentia, pt a fii iubit...e singurul lui scop in viatza...aaaaa...poate si ala de a face gropi
...si e catel! in mintea lui e dulau, cat 7 dulai...![]()
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by slakjelorelei, cum naiba sa-ti fie frica de tom...e mai mic ca o gaina, el traieste pt a capta atentia, pt a fii iubit...e singurul lui scop in viatza...aaaaa...poate si ala de a face gropi
...si e catel! in mintea lui e dulau, cat 7 dulai...
Lasa lasa, c-am vazut io catzei mici, dintr-aia de buzunar, si chiar ma induplecase prietenul meu de-atunci (aku vro 15 de ani, ca de-atunci n-a mai reushit nimeni
slakje spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
[quote]Originally posted by slakjelorelei, cum naiba sa-ti fie frica de tom...e mai mic ca o gaina, el traieste pt a capta atentia, pt a fii iubit...e singurul lui scop in viatza...aaaaa...poate si ala de a face gropi
Lasa lasa, c-am vazut io catzei mici, dintr-aia de buzunar, si chiar ma induplecase prietenul meu de-atunci (aku vro 15 de ani, ca de-atunci n-a mai reushit nimeni

mai ma omori, Tom, al meu,latra numai cand nu-l bagi in seama, dupa ce a plans juma de ora sa il bagi in seama...si daca atunci cand latra te scoli brusc, fuge de-i sfaraie piciorusele,cine stie ce o fii in capusorul lui, ca veci nu l-am batut , doar certat.mie mi-e frica de cainii mari sa nu-l omoare, ca tom e foarte prietenos, in delir cand vede alti caini, si eu am o colega care a avut un catel tot asa mic care a fost omorat de un caine de talie mare....dar daca l-ai vedea pe tom zis si tarzan, al meu, care cand doarme suspina zici ca el ar avea toate greutatile lumii pe cap, schelalaie in somn, face istericale de fericire cand ne vede(pe noi sau alti oameni)...ti-ar trece fobia pt caini instantaneu...GARANTAT!
Leditia spune:
quote:
Originally posted by slakjequote:
Originally posted by lorelei_19
[quote]Originally posted by slakjelorelei, cum naiba sa-ti fie frica de tom...e mai mic ca o gaina, el traieste pt a capta atentia, pt a fii iubit...e singurul lui scop in viatza...aaaaa...poate si ala de a face gropi
Lasa lasa, c-am vazut io catzei mici, dintr-aia de buzunar, si chiar ma induplecase prietenul meu de-atunci (aku vro 15 de ani, ca de-atunci n-a mai reushit nimeni) sa-l mangai. Si al naibii, a inceput sa latre cu o voce de ziceai ca-i un monstru, si nu o chestie cat palma mea.
mai ma omori, Tom, al meu,latra numai cand nu-l bagi in seama, dupa ce a plans juma de ora sa il bagi in seama...si daca atunci cand latra te scoli brusc, fuge de-i sfaraie piciorusele,cine stie ce o fii in capusorul lui, ca veci nu l-am batut , doar certat.
mie mi-e frica de cainii mari sa nu-l omoare, ca tom e foarte prietenos, in delir cand vede alti caini, si eu am o colega care a avut un catel tot asa mic care a fost omorat de un caine de talie mare....dar daca l-ai vedea pe tom zis si tarzan, al meu, care cand doarme suspina zici ca el ar avea toate greutatile lumii pe cap, schelalaie in somn, face istericale de fericire cand ne vede(pe noi sau alti oameni)...ti-ar trece fobia pt caini instantaneu...GARANTAT!
Nu-l mai lauda atat ca apoi vreau si io un "tom"ca al tau!
Mie imi plac de mor cainii astia mici si pufosi,de aia mari si agresivi mor de frica(de ex.dog argentinian,am-staff,doberman,etc)
Da astia micii imi plac mult..
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
slakje spune:
leditia, tom e un super catel.![]()
lorelei...daca l-ai vedea in momentul asta cum doarme pe canapea pe spate, cu burta in sus , ai rade cu lacrimi.si pe burtica e singurul loc unde nu are blanitza aceea pufoasa, e roz si grasutza, ca un balonas, e atat de distractiv ca nu ai cum sa nu-ti schmbi frica de caini in simpatie...serios...ceva,...de groaza...tom asta...
grigA spune:
Ehe, fetelor, va zic eu: sunteti bine. Eu am altele, care stiu ca nu sunt fobii. Imi plac cainii, felinele, imi place si ordinea prin casa(nu sa mor cu ea de gat, dar oricum, ankalaura esti supertare
), sigur ca mi-e teama de sobolani (ce naiba, mi-e o sila de ei...cui naiba nu ii este?!), de serpi nu-mi pasa, gandacii si libarcile sigur ca nu isi au locul intr-o casa si trebuie exterminati, iar de durere (dentist si altele) imi pare absolut firesc sa iti fie frica, cred ca este un instinct de conservare. Mie mi se intampla altceva, de mult timp, nu de acum. Mi-e foarte frica sa nu intre peste mine in casa violatorii( a se retine: nu hotzii; ei n-au decat: luati fratilor ce vreti, numai plecati mai repede). Nu mi s-a intamplat nimic de genul asta niciodata, nici o tentativa, nimic, si cu toate astea...
Si nu oricum intra ei peste mine, ci noaptea, urcandu-se (catzarandu-se) pe balcon (nu am balconul inchis). Sigur ca stau la et. 4 intr-un bloc de 8 etaje, si sigur ca teoretic si logic nu ar avea cum, sigur ca sa fim seriosi: cine dracu se chinuie sa se catzere (nu este imposibil, stiu precis, fostul meu prieten era alpinist si se urca cu mainile goale pe bloc, fara nici un echipament, doar curaj sa ai)noaptea pana la et.4, sa intre in casa (cumva, sa sparga geamuri, astea, ca nu prea ai cum altfel) ca sa ma violeze pe mine?!
Sigur ca m-am documentat: violatorii "de rand" actioneaza impulsiv, ma rog...Nu isi planifica. Sigur ca usha metalica este incuiata seara, sigur ca stau intr-un bloc cu vecini batrani care aud tot si sunt cu ochii pe vizor mereu. Astea toate sunt stiute in timpul zilei. Dar noaptea...ehee...ma trezesc din senin: mi se pare ca am auzit ceva in casa(poate sa fie orice, pisica, sa scartzaie parchetul de vechi ce e, sau aiurea, am visat, sau creierul meu este expirat); incordez auzul maxim...bineinteles ca cu cat faci asta mai tare, cu atat parca ai percepe ceva in liniste..Incepe sa imi bata inima f. tare si tot ce am insirat mai sus nu mai exista: acela m-a urmarit in timpul zilei, ma stie, acuma s-a catzarat si a intrat, ca doar il aud, ce naiba!A intrat pe geam si nu a spart geamul, nu l-a deschis ci ...( ca in filmele alea...) a taiat geamul cu "diamantul"(stiti la ce ma refer...)."
sigur, imi zic eu ca sa ma linistesc, n-are cum asa ceva, nu traiesc in filme, aiurea...imi bate inima f. rau, o aud cum bate, din cauza respiratiei sacadate nu mai pot auzi dincolo ce se petrece!!De adormit nu mai poate fi vorba. In liceu dormeam cu maica-mea si aveam la cap, pe noptiera, o sticla de apa minerala de 1l ca sa ii dau in cap, stiti, ca un cutit nu luam, mi-era frica "chiar crima de om...", asa cu sticla, il zapaceam macar...O trezeam pe maica-mea sa mearga cu mine prin casa sa vedem ce e, ca singura nici nu se punea problema! Se trezea saraca, mergea adormita, imi arata cum e gol, si ne culcam...Am avut un caine 6 ani de zile (luat nu din acest motiv)in care aveam mare incredere: era mare si rau! Excelent, nu?Am dormit bine 6 ani. Acu'...de cand a murit...o sa innebunesc! Mai rau e ca nu mai merge faza cu maica-mea, caci sunt cu sotzul
. Care nu suporta sa il trezesc, are servici. etc etc.Mari scandaluri avem pe tema asta.
ii tot explic: "ce sa fac, mai, daca chiar nu am nici o sansa? nu mai dorm niciodata!!mori daca te trezesti 5 min. si te culci la loc??" Si ma si enerveaza, ca daca se trezeste pana la urma si merge, doarme pe el plimbandu-se prin casa, si il tot imbrancesc/inghiontesc sa se trezeasca ca daca doarme asa pe el si ALA este in casa, dupa o usha, si ii da in cap cu ceva??Aaa?
asta mi se intampla regulat... Aproape zilnic, doar daca nu sunt extrem de obosita si nu mai stiu de mine, in rest...
Hai ca v-am innebunit si plictisit cu ditamai mesajul asta
...sorry...Deci va zic eu: stati bine! Va pup
Leditia spune:
grigA am ras cu lacrimi..sorry,da pt mine e amuzant..mii de scuze..

Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Florinini spune:
O sa radeti de mine dar am si eu fobii, dintre care cea mai tare e cu acele de orice fel. Mi-e frica de ace si am impresia ca orice ac il vad ia traiectoria sa intre in ochii mei. Ciudat? Il si simt de multe ori cum ma inteapa.
Daca vad un ac de seringa abia ma stapanesc acum sa nu lesin . In trecut am mai lesinat, acum sunt... mare si incerc sa ma controlez.
Si mai am una care e tare ciudata. Daca cineva imi spune ca-l doare, sau imi povesteste despre ce i-a facut doctorul...o operatie, pansamente pe rani dureroase... vad alb si gata... lesin.
Astea sunt fobiile mele care se pare ca ma urmaresc. Dar m-am obisnuit cu ele.
O si mai am una aia cu tuburile. Nu as putea sa trec printr-un tub, bineanteles unul care sa permita intrarea unui om prin el. Si cand vad la TV tot felul de aventuri cu tuburile simt ca ma sufoc. Da.
Bye
Florinini
light spune:
Mie mi-e frica de cutremure, insa nu am deloc greturi cu insecte, rame, viermi, gandacei si asa mai departe.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)