Ce fobii aveti?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mie frica de apa , din aceasta cauza nici nu stiu sa innot , desi sunt "peste".
Si de gandaci mi-e frica..

Ma enerveaza si pocnitul degetelor.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Am claustrofobie si mi-e groaza de dentist din cauza anesteziei. Daca nu-mi simt nasul sunt convinsa ca nu pot sa respir, si atunci prefer fara anestezie ceea ce e groaznic. Sunt defecta rau.
Numai bine fetelor.

Lilianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Nu-mi plac locurile aglomerate si mijloacele de transport in comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

eLaura am crezut ca mor de ras la faza cu covorul negru-grena de gandaci !
Ieri a venit pe la noi o prietena , am vorbit despre iar cand i-am citit despre fobii si gandacii de bucatarie a facut ochii , trebuie sa le desenezi ca sa inteleaga ce iaste o libarca !
Eu ma inscriu cu :
1.fobia locurilor aglomerate
2.spaima de intuneric
3.frica de spitale si de dentist
4.fobia toaletelor publice
Mai am si altele , dar ma abtin sa nu capat eticheta nebuna de legat !

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Se pare ca in topul "ororilor" sta bine situat in varf Maria Sa, GANDACUL.
Ma inscriu si eu cu mare suferinta si groaza la vederea gandacilor,sobolanilor,insectelor de tot felul,
oroare fata de orice alta toaleta care e in afara casei mele,fata de mijloacele de transport in comun(de la noi),inmormantari si cimitire(sub nici o forma nu ma poti face sa intru intr-un cimitir), aglomeratie cu oameni slinosi si transpirati care se imping si se freaca de tine si nu in ultimul rand: acele de seringa (lesin doar daca vad un ac).
Asta e , nimeni nu e perfect si toti avem cate un pitic pe creier, altii au mai multi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

In primul rand WC-urile publice...Nu pot si basta...
Am fost intr-o delegatie de-o saptamana si n-am putut sa fac nimik...iar cand am ajuns aproape de casa nu stiam cum sa gasesc cheile mai repede.
Alta - prosoapele de la baie umede!! Nu le suport!!!
Pocnitul degetelor este pentru mine crima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

lorelei, pe tom poti sa-l vezi aici...

http://community.webshots.com/user/slakje100

nu-i asa ca-i fioros?

daniela, chestia asta cu pocnitul degetelor o am si eu, era sa o bat odata pe o tipa pe cand eram in liceu, statea in spatele meu si-si pocnea intr-una nu numai degetele, toate madularele, cred ca si urechile si le putea pocni, ceva de ...groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by slakje

nu-i asa ca-i fioros?

daniela, chestia asta cu pocnitul degetelor o am si eu, era sa o bat odata pe o tipa pe cand eram in liceu, statea in spatele meu si-si pocnea intr-una nu numai degetele, toate madularele, cred ca si urechile si le putea pocni, ceva de ...groaza.

bunica mea are nu stiu ce stil si isi pocneste capul, adica gatul

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

quote:
Originally posted by slakje

nu-i asa ca-i fioros?

bunica mea are nu stiu ce stil si isi pocneste capul, adica gatul

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Si sotul meu la fel face si ma streseaza si gestul si sunetele...

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Eu am rau de inaltime. Nu reusesc sa trec o pasarela, sa urc scarile, sa merg cu scara rulanta. Daca sunt obligata trebuie sa am pe cineva atat in spate cat si in fata. De balcon nu mai vorbesc. In cel descoperit nu ies iar in cel acoperit nu stau aproape de geam. Ca simptome: stare de greata, mi se molesesc picioarele iar atunci cand se insista vars. La volan apar probleme atunci cand pe marginea drumului este sant sau soseaua este inaltata. Nu pot conduce cand soseaua nu are bara de protectie si drumul este inaltat (pe valea prahovei, de exemplu). Stie careva cum scap de asta? Gratiela

Mergi la inceput