Ce fobii aveti?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

grati.elo scapi simplu....nu mai conduci. Sau eventual o faci doar in oras unde nu e soseaua inalta. Imi inchipui cum ai fi facut daca erai nevoita sa faci Apusenii, sau mai rau, Trasfagarasanu Bine, ca eu le-am facut din placere.
Dar eu am alte pasarele: nu suport cutitul la beregata, cand vad scena in vreun film sau citesc in vreo carte deja simt cutitul cum imi taie mie beregata, efectiv mi se face rau....ori intr-o viata anterioara am murit asa, ori o sa mor in asta si presimt eu ceva
Nu suport parfumurile dulci si culorile tipatoare, fosforescente, ma ia migrena instantaneu. Iar de gandaci si de muste moarte (vii is dragalase) am mai spus deja.

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Nu suport sa-mi puna cineva mana pe gat sau sa ma sarute..sigur intr-o viata anterioara am murit strangulata, ca prea urat fac cand imi pune sotul palma pe gat , doar ca sa ma dragaleasca !

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si mie mi-e o cumplita frica de serpi si am si o usoara claustrofobie.Nici una dintre ele nu cred ca le pot trata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

N-as suporta sa fiu imobilizata, sa nu ma pot misca.
Si spatiile inchise.
Si apa adanca (nu stiu sa inot si nu cred c-o sa mai invat).
Nu pot sa ma dau in "montaigne russe" - trenul groazei sau alte invartitori cu senzatii tari - cum ar fi tinutul cu capul in jos.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Mi-e frica de urcat sau coborat scari!!! Nu din cauza inaltimii, ci mi-e teama de fiecare data ca o sa ma impiedic si o sa cad. Si sa ma vedeti cand urc scarile la metrou Unirii si e foarte multa lume si nu vad vine treptele in sus de atata aglomeratie. Dar am intotdeauna grija sa stau cat mai la marginea lor, la balustrada. La serviciu biroul meu e la et. 1 si aproape intotdeauna iau liftul, numai sa scap de chin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Io n-am nici o greata cu soareci, gandaci, libarci si alte chestii...nu mi-e frica nici de apa, cutremure, foc, inaltimi, spatii inchise, in schimb am o doaga cu bolile...nu suport sa fiu bolnava....daca ma simt rau, fuga la doctor, pastile, vaietat. Nush cum sa ma lecuiesc de chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalin72 spune:

Astea ar putea fi fobii dar nu sunt la tine. Ti-e frica. Cred ca tie iti este frica de multe. Teama asta un mare dusman,da,da. Cu gandaci cum stai? Hai mai mult curaj ce naiba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalin72 spune:

quote:
Originally posted by iarina

Io n-am nici o greata cu soareci, gandaci, libarci si alte chestii...nu mi-e frica nici de apa, cutremure, foc, inaltimi, spatii inchise, in schimb am o doaga cu bolile...nu suport sa fiu bolnava....daca ma simt rau, fuga la doctor, pastile, vaietat. Nush cum sa ma lecuiesc de chestia asta.

Ipohondria asta se rezolva. Toti oamenii au cate ceva. Expresia sunt sanatos tun e doar o expresie. Mai conteaza si atitudinea omului fata de el insusi. Hai mai bine bei o bere cu prietenii si te simti bine. Curaj

http://www.reclama.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

E normal sa nu ai nici o fobie?

Mi-e sila de gindaci in sensul ca nu vreau sa convietuiesc cu ei, dar de frica de ei, nu imi e... Soarecii sint chiar simpatici dar sa nu traiesti cu ei... Imi place inaltimea, ma relaxeaza, am biroul la ultimul etaj in centrul Torontoului si cind sint stresata ma duc la geam cu o cana de cafea si ma uit in oras de sus...
Mi-era teama de condus masina, acum nu imi e dar nici masina nu mai am...
Mi-era teama de divort... Daaaa!!! Mi-era teama groaznica de asta, ma trezeam plingind la gindul ca voi divorta, ca nu il voi mai avea linga mine... Acum nu imi mai este!...
Cimitirele imi plac, ma relaxeaza, imi place sa fac curat la mormintul celor dragi...

Ma refer la toate fobiile pe care le-am avut ca "monster in my pocket" adica au fost monstrii mari de care m-am ingrozit, dar odata e i-am biriut au devenit mici de tot si i-am bagat in buzunar... chiar, expresia asta nu am mai spus-o nimanui pina acum dar eu asa ma refer in mintea mea...

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Cand am fost la castelul Bran mi-a fost frica sa urc pe scara aceea ingusta simteam ca nu am aer, deci sufar de claustrofobie dar pana atunci nu mi-am dat seama.Simona.

Mergi la inceput