Ce fobii aveti?
Raspunsuri - Pagina 5
tora97 spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Ei da, la asta tre' sa raspund! Sa incep:
- toate cestile TREBUIE sa stea cu gura in jos in dulap;
- nu numai cu gura in jos, ci si cu tortita spre stanga TOATE!;
- la fel canile si paharele, difernta e ca ele nu au toarta;
- toti ciorapii pe sarma stau TOTI cu calcaiul spre aceeasi parte (aici nu am fixatii ca e stanga sau dreapta), dar NUMAI fiecare cu pereche lui alaturat, de la mic la mare, de la negru la alb, de la gros la subtire, progresiv, de la stanga la dreapta!;
- toate tricourile sunt in dulap impachetate la dunga, ca la Stefanel, de la mare la mic, cum urci; culorile se aleg cu atentie: de exemplu: negru rosu alb galben, alb din nou, portocaliu, negru apoi albastru. Intelegeti? Ca nu poa' sa stea albastru langa portocaliu ca nu se asorteaza;
- vasele in storcator, pana a le STERGE, ca eu LE STERG. Asanjate frumos, intai farfurii mari, apoi mici, toate lingurilele cu coada in jos. paharele toate pe aceeasi parte, asezate cu hexagonul la fel. SA va mai spun ca in suportul de vase in sertar TOATE linguritele sunt cu codita spre stanga si adancitura in sus?, NICIODATA AMESTECATE FURCULITE CU LINGURI!
Sa va mai spun?
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

am ris de m am tavalit! mi au dat lacrimile!!!! si musai mi am sunat consortul sa i citesc, sa vada ca sint altii mai "ciupiti" decit el.... Anca esti fenomenalaaaa!!!! Si eu care credeam ca al meu sotior este cel mai tare!!
acu sa mi insir fobiile:
- ca multe alte fete de pe aici am teama de "gaura" cum ii spun... nu pot sta nici pe marginea vreunei gropi, parca ma trage spre ea!
- sint ingrozita de viermi, omizi, rime A se retine ca nu de serpi, ori alte animale periculoase de a dreptul
- nu as suporta lipsa de aer, genul de a nu ma putea misca, sa fiu inchisa intr un spati miiiic, gen cutie, sicriu, etc
- de cutremur
si or mai fi, da ma fac ca nu mi le amintesc
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
szivarvany spune:
Bine-nteles ca tre` sa scriu si io !![]()
In primul rand am tras o tura de rasete la faza cu apa din wc .. asa este ! Daca esti in alte locuri, sigur se intampla !!!![]()
Fobia mea de cand ma stiu, daca o pot numi fobie si nu semne clare spre
: de cate ori trec peste podul de peste Crisul Repede, din centrul orasului nostru, ca numai aici mi se intampla, tre` sa-mi iau geanta, poseta, rucsacul in brate si sa strang tare de tot, ca-mi vine sa-l arunc. Efectiv ma apuca curiozitatea sa vad efectul aruncarii bagajului in apele raului. 
La fel cu telecomanda daca ma enerveaza ceva la tv, dar decat sa arunc inspre ecran, o trantesc in pat 
De cand cu fi`mea ... am devenit obsedata sa iau pulsul daca doarme ea sau sotul ... asta e grav rau, mai ales cand nu nimeresc locul ... efectiv ma terorizeaza sa vad ca dorm si inainte sa aflu daca e ok, sunt inspaimantata pana la lacrimi 
Spic de grau - sar`naaaa, m-ai bine-dispus inclusiv pe saptamana viitoare !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
addiana spune:
nu stiu daca e fobie, dar mie mi-e scarba de paianjeni si serpi. daca ma pui sa strivesc vreo insecta, mi se face pielea de gaina si stomacul imi ajunge in gat...
mai ales sa daca are gandacul vreo "carapace" mai tare i face un "poc", wc-ule pregeteste-te ca vin!
si mai am una: imi place mult apa, sa ma balacesc, sa inot, dar daca ma duci unde e apa adanca si nu ating cu picioarele fundul bazinului,
am vazut acum cativa ani buni un film: un nene ramasese in mijlocul oceanului pe o chestie- nu era barca sau pluta- era ceva in apa si el statea in picioare pe ea....
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
mcbeal spune:
Imi place subiectul asta!![]()
Citind ce sa scrie pe-aici incepem sa ne simtim mai bine. Chiar daca suntem usor ciupite, macar suntem multe![]()
dyana spune:
quote:
Originally posted by addiana
nu stiu daca e fobie, dar mie mi-e scarba de paianjeni si serpi. daca ma pui sa strivesc vreo insecta, mi se face pielea de gaina si stomacul imi ajunge in gat...mai ales sa daca are gandacul vreo "carapace" mai tare i face un "poc", wc-ule pregeteste-te ca vin!
si mai am una: imi place mult apa, sa ma balacesc, sa inot, dar daca ma duci unde e apa adanca si nu ating cu picioarele fundul bazinului,am vazut acum cativa ani buni un film: un nene ramasese in mijlocul oceanului pe o chestie- nu era barca sau pluta- era ceva in apa si el statea in picioare pe ea....
diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
Si eu le am tot pe astea, plus , cand ma duc la dentist sa imi puna plomba, plus , daca beau lapte, trebuie sa fie strecurat ca altfel ...
Ideea mortii absolute stă la baza smintelii moderne.
Petre Tutea
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Ei da, la asta tre' sa raspund! Sa incep:
- toate cestile TREBUIE sa stea cu gura in jos in dulap;
- nu numai cu gura in jos, ci si cu tortita spre stanga TOATE!;
- la fel canile si paharele, difernta e ca ele nu au toarta;
- toti ciorapii pe sarma stau TOTI cu calcaiul spre aceeasi parte (aici nu am fixatii ca e stanga sau dreapta), dar NUMAI fiecare cu pereche lui alaturat, de la mic la mare, de la negru la alb, de la gros la subtire, progresiv, de la stanga la dreapta!;
- toate tricourile sunt in dulap impachetate la dunga, ca la Stefanel, de la mare la mic, cum urci; culorile se aleg cu atentie: de exemplu: negru rosu alb galben, alb din nou, portocaliu, negru apoi albastru. Intelegeti? Ca nu poa' sa stea albastru langa portocaliu ca nu se asorteaza;
- vasele in storcator, pana a le STERGE, ca eu LE STERG. Asanjate frumos, intai farfurii mari, apoi mici, toate lingurilele cu coada in jos. paharele toate pe aceeasi parte, asezate cu hexagonul la fel. SA va mai spun ca in suportul de vase in sertar TOATE linguritele sunt cu codita spre stanga si adancitura in sus?, NICIODATA AMESTECATE FURCULITE CU LINGURI!
Sa va mai spun?
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
si fobiile unde sunt??
Inteligenta ma urmareste mereu, dar eu sunt mai rapida!
Poze cu Maya
clauditzadennis spune:
Mai, nu stiu ce mister de fobie mai e si asta, dar mie mi-e frica de...durere! Cand merg la dentist sau la ginecolog si ma gandesc ca o sa ma doara catusi de putin imediat leasin ca o adevarasteanca! Si asta nu e de ieri de azi, de copil am fost asa. Cum ma certa mama mai tare si ma gandeam (haiti, acu-mi da una!) ca o iau (desi in afara de niste palmute "corective!" n-am incasat-o) picam ca puiul de gaina! Inutil sa va spun ca umblu cu nurofenu in geanta, ca in acea oerioada a lunii musai sa inghit fro 2-3 pe zi sa nu ma doara mai tare ca ma ia cu panica rau! Fratilor, recitind ce-am scris ma gandesc sa ma duc sa-mi iau o camasa de forta (pe galben, ca tot imi place mie!)
Claudia,soacra frumoasei Oti
mcbeal spune:
quote:
Originally posted by clauditzadennis
Mai, nu stiu ce mister de fobie mai e si asta, dar mie mi-e frica de...durere! Cand merg la dentist sau la ginecolog si ma gandesc ca o sa ma doara catusi de putin imediat leasin ca o adevarasteanca! Si asta nu e de ieri de azi, de copil am fost asa. Cum ma certa mama mai tare si ma gandeam (haiti, acu-mi da una!) ca o iau (desi in afara de niste palmute "corective!" n-am incasat-o) picam ca puiul de gaina! Inutil sa va spun ca umblu cu nurofenu in geanta, ca in acea oerioada a lunii musai sa inghit fro 2-3 pe zi sa nu ma doara mai tare ca ma ia cu panica rau! Fratilor, recitind ce-am scris ma gandesc sa ma duc sa-mi iau o camasa de forta (pe galben, ca tot imi place mie!)
Am si eu o curiozitate. Cum ai reusit sa nasti, avand fobie la durere?
sinzi_ana spune:
Mie imi e frica sa nu imi pierd copilu...stau cu ochii pe el ca pe butelie...
Si imi era frica de inaltimi, dar am rezolvat-o: m-am mutat la etajul 10!!!
Acum mi-e frica de cutremurul de la et 10!!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi
si David
David la 2 ani si petrecerea
clauditzadennis spune:
Da, McBeal (by the way, imi amintesti de Ally, care tare draga-mi este!)...ca altfel cred ca n-as fi fost in stare! Culmea e ca am avut si indicatie terapeutica: bebe in prezentatie pelviana (cea mai naspa forma, de altfel!)...