Ce fobii aveti?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

...de cate ori trec peste podul de peste Crisul Repede, tre` sa-mi iau geanta, poseta, rucsacul in brate si sa strang tare de tot, ca-mi vine sa-l arunc. Efectiv ma apuca curiozitatea sa vad efectul aruncarii bagajului in apele raului.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Atiiiiiiit!!!!! De infarct asta!... Premiul 1 cu coronita!!!
Ancuta (ankalaura), ai trecut pe locul doi la mine! ...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pegasis, stiu ca suna a , dar sa ma fi vazut 4 ani cat am umblat la liceu pe acolo cum treceam peste pod, ca nu aveam pe unde sa trec ... colegii radeau de se prapadeau, iar eu strangeam rucsacul si eram in pas alergator

Da` hai sa va zic una tare: prietena mea, care are mania intarziatului, detesta si liliecii. Si eu tot vroiam sa o dezvat de crize, ii puneam pe desktop imagini cu lilieci de nici nu intra in birou ... Bon.
Eram deja gravida cu burtoc, prin luna a 8-a, cand trebuia sa chiulim si noi ca gagicile la un suc, sotii nostri fiind in delegatie. Bon, dar ma suna fata ca ea nu poate iesi pe usa ca i-a zis o vecina ca are un liliac mare deasupra usii. Hahaha, am ras de am crezut ca crap si am inceput bascaliile. Vreau sa va zic ca am vorbit toata ziua pe telefon sau mergeam la ea sub balcon si radeam de ma cocolosam, ea nu a iesit din casa si eu nu aveam de gand sa iau atitudine. Dar spre seara, deja se ruga de mine sa o salvez, ii tot povesteam sub balcon povesti cu lilieci si nu mai suporta. Cum stia ca nu ma ingretosez io cu una cu doua, a zis sa ucid monstrul. Eu nu am urcat sa vad cum si ce era, ci am venit acasa sa ma echipez. Nu va zic ca era in iulie, deci caaald ! M-am inarmat cu o matura, o cutie mare pentru liliac (de monitor) si o lopatica de plastic pentru funeralii. Dar, ca sa nu-mi pice animalul in cap, mi-am dus cu mine o patura mare. Noroc ca stam aproape, deja lumea se uita la mine ca eram balena, de accesorii nu mai zic.
Si cand am ajuns sus, ea statea la etajul 3, ma asteptam la ceva imens, eram pregatita de lupta, ca doar eu aveam doar 100 de kile, liliacul ... nu va zic ... un monstru de vreo 10 centimetri
Bine-nteles ca nu i-am facut nimic, mi s-a facut mila. Asa ca am pus patura pe prietena`mea si am fugit la suc Liliacul a disparut fara urma pe cand ne-am intors. Probabil s-a speriat de balena de mine
Dar asa crize de isterii la vazut liliecilor cum facea fiinta asta, mai rar !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Pegasis, stiu ca suna a , dar sa ma fi vazut 4 ani cat am umblat la liceu pe acolo cum treceam peste pod, ca nu aveam pe unde sa trec ... colegii radeau de se prapadeau, iar eu strangeam rucsacul si eram in pas alergator

Da` hai sa va zic una tare: prietena mea, care are mania intarziatului, detesta si liliecii. Si eu tot vroiam sa o dezvat de crize, ii puneam pe desktop imagini cu lilieci de nici nu intra in birou ... Bon.
Eram deja gravida cu burtoc, prin luna a 8-a, cand trebuia sa chiulim si noi ca gagicile la un suc, sotii nostri fiind in delegatie. Bon, dar ma suna fata ca ea nu poate iesi pe usa ca i-a zis o vecina ca are un liliac mare deasupra usii. Hahaha, am ras de am crezut ca crap si am inceput bascaliile. Vreau sa va zic ca am vorbit toata ziua pe telefon sau mergeam la ea sub balcon si radeam de ma cocolosam, ea nu a iesit din casa si eu nu aveam de gand sa iau atitudine. Dar spre seara, deja se ruga de mine sa o salvez, ii tot povesteam sub balcon povesti cu lilieci si nu mai suporta. Cum stia ca nu ma ingretosez io cu una cu doua, a zis sa ucid monstrul. Eu nu am urcat sa vad cum si ce era, ci am venit acasa sa ma echipez. Nu va zic ca era in iulie, deci caaald ! M-am inarmat cu o matura, o cutie mare pentru liliac (de monitor) si o lopatica de plastic pentru funeralii. Dar, ca sa nu-mi pice animalul in cap, mi-am dus cu mine o patura mare. Noroc ca stam aproape, deja lumea se uita la mine ca eram balena, de accesorii nu mai zic.
Si cand am ajuns sus, ea statea la etajul 3, ma asteptam la ceva imens, eram pregatita de lupta, ca doar eu aveam doar 100 de kile, liliacul ... nu va zic ... un monstru de vreo 10 centimetri
Bine-nteles ca nu i-am facut nimic, mi s-a facut mila. Asa ca am pus patura pe prietena`mea si am fugit la suc Liliacul a disparut fara urma pe cand ne-am intors. Probabil s-a speriat de balena de mine
Dar asa crize de isterii la vazut liliecilor cum facea fiinta asta, mai rar !!!

Am ras de au crezut colegii ca m-am tacanit complet Mamagiuliei, esti de exceptie

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Si nu suport glume proaste cu spirite, duhuri si alte de-astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

arboria pentru fobofobie!! fobia mea dateaza de aproape zece ani, o tratez de aproape sase si se numeste simplu, LIBARCA!! Brrr, mi se increteste pielea pe mine!
Studenta fiind, stateam intr-o garsoniera dintr-un bloc in care cred 99% erau batrani (da' unii mai batrani ca altii) si care colcaia de gandaci de bucatarie si de ...libarci. N-avea pe-atunci nici o treaba cu ele si nici ele cu mine (ele saracele n-au nici acum, sper!). Am dat cu otravuri peste otravuri; inutil! Ei, si in vacanta de Paste am hotarat: dau cu verde de Paris, incui doua saptamani si sa vezi cum scap de mizerabile!! Zis si facut! Vin dupa doua saptamani, descui usa, aud un scrasnet ciudat dar cred ca mi-am zis atunci ca-i covorul tras cu usa, fac doi-trei pasi in hol si aprind becul!!! Am urlat instantaneu, isteric, fara pic de control: PESTE TOT erau libarci si gandaci de bucatarie, morti desigur, un covor negru-grena, ce covor, un TOT negru-grena: chiuvetele de-o palma pline, in cada la fel, in televizor, in pat pe mobile si pe, si pe, si pe tot ce se putea, dar mai ales pe jos, calcasem peste ele-scrasneau ca erau uscate... EH, scuze daca v-am oripilat, dar oricum nu va pot descrie ce si cum era si ce simteam eu...Noroc cu o vecina care a venit la racnetele mele si inarmata cu o matura si un faras a umplut, aproape de 2 ori galetusa mea de gunoi (eu eram stana de piatra in balcon, hohotind de plans si fumand isteric, vorbind la telefon cu mama si viitorul meu sot)...Partea buna e ca aproape un an nu am mai vazut picior de gaza in casa aia. Acum ma tratez de cand cu fi-meu, ca doar n-o sa las o libarca in casa, cu copilul pe-acolo!! Daca dau de vreo aratare de-asta, ma fofilez tremurand in spatele ei si-o astup cu o strachina, cu o cana, cu ceva!!!! pana vine cineva la mine si rog a debarasa...
Wow, cand citesc ce-am scris...o fi paranoia, ba-i fobie, ca lupt cu ea!

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera2005 spune:

Nu-mi vine sa cred cat de mult am putut sa rad.
Ma simt super acum dupa ce am constata ca de fapt sunt normala cu toate chestiile mele ciudate.
La fel, iubesc apa, dar cand nu mai simt fundul, nu mai am nici aer, iar alta chestie mai ciudata o am cu fasolea uscata.
Efectiv mi se ridica parul pe mine cand o vad si in momentul cand o pregatesc pentru al meu consort nici macar nu o pot gusta sau privi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma inscriu si eu pe lista cu fobii. In primul rand mi-e groaza de:
CUTREMUR
FOC
FURTUNA
SOARECI, SOBOLANI
INTUNERIC cand sunt singura acasa
si de SUNETE CIUDATE
De lift mi-e frica, dar momentan m-am obisnuit sa merg singura cu el pana la 8. Doamne fereste sa se blocheze maine poimaine, ca nu mai calc in el.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

FIE_VA MILA DE MINE CA NU MAI POT...........
M-ATI TERMINAT..........Imediat fac infart....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

(ce-i aia libarca?)

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am frica de anestezie generala.

Ma gindesc ca nu ma voi putea trezi. As prefera durerea decit anestezie generala, cred ca daca as avea nevnoie neapart ar trebui sa ma impuste cu ceva tranchilizante ca la gradina zoologica

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput