Ce fobii aveti?
Raspunsuri - Pagina 4
ciuf spune:
Mie imi e teama sa merg cu liftul in Ro, de soareci si lilieci. Ah, da si faza cu cimitirul imi suna tare cunoscut.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
spic de grau spune:
Cum poate careva sa aiba fobiile astea:
"Alliumphobia- Fear of garlic.
Anglophobia- Fear of England or English culture, etc.
Asymmetriphobia- Fear of asymmetrical things.
Aurophobia- Fear of gold.
Bolshephobia- Fear of Bolsheviks
Bibliophobia- Fear of books.
Chorophobia- Fear of dancing.
Dutchphobia- Fear of the Dutch.
Francophobia- Fear of France or French culture. (Gallophobia, Galiophobia)
Nomatophobia- Fear of names.
Octophobia - Fear of the figure 8.
Xanthophobia- Fear of the color yellow or the word yellow."
Super interesanta este: Ergophobia- Fear of work.
Ca sa nu mai spun ca nu puteau alege un nume mai ilustrativ ptr Fear of long words=Hippopotomonstrosesquippedaliophobia- ![]()
Asta e tare rau: Ithyphallophobia- Fear of seeing, thinking about or having an erect penis.![]()

![]()
Si m-a amuzat rau si asta: Novercaphobia- Fear of your step mother

In final, sper sa nu capat:
Cyberphobia- Fear of computers or working on a computer.
sau:
Deipnophobia- Fear of dining or dinner conversations![]()
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
viorela hoff spune:
Mie mi-e frica de apa (nu stiu sa inot), ma enerveaza monotonia (de ex. nu suport sa merge mai mult de 2,3 ori pe acelasi drum la servici, trebuie sa schimb mereu traseul), si multe lucruri casnice, tot mereu schimb cate ceva prin casa, mobile mai usoare, plante, cartile in biblioteca etc.
Si mi.e frica sa nu ma innec in timp ce maninc, cateodata ma gandesc la asta si taman atunci ma innec cu cate ceva (cred ca e ceva psihic, de autosugestie).
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by narancea
eu am o singura spaima : femeile ! restul, fie animale, locuri sau fenomene ale naturii, cit ar fi de crincene, le razbesc eu, dar femeile........... uuuuuuuuuuuu periculoase dihanii ..........se zice ca il au pe dracu in ele .....
Fii-t-ar mutra sa-ti fie de golan...pai de aia stai tu numa intre femei??? Ia sa vezi tu cand pun aradencele pe tine, te linistesti imediat

Obraznicatura mare ce esti

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by narancea
eu am o singura spaima : femeile ! restul, fie animale, locuri sau fenomene ale naturii, cit ar fi de crincene, le razbesc eu, dar femeile........... uuuuuuuuuuuu periculoase dihanii ..........se zice ca il au pe dracu in ele .....
Fii-t-ar mutra sa-ti fie de golan...pai de aia stai tu numa intre femei??? Ia sa vezi tu cand pun aradencele pe tine, te linistesti imediat
Obraznicatura mare ce esti
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
off topic:saracu narancea,pe unde intra ia cafteala,tocmai l-am articulat si io un picut pe obraznicatura,la alt subiect!
Elena
si
pisicutza Amelie
nic23 spune:
Eu nu suport urechelnitele.
Nu pot sa stau in intuneric si nici sa cobor o scara fara sa ma uit la trepte. Daca cineva taie paine, cutitul nu trebuie sa fie indreptat cu varful in directia mea, indiferent de distanta.
Sunt constanteanca si cand merg la munte ma simt ca intr-o galeata mare, pentru ca sunt obisnuita sa am orizontul liber si sa vad cum rasare sau apune soarele de la primele pana la ultimele raze. Imi place f. mult la munte, dar mai ales cand ajung cat mai sus si pot sa "vad" din nou de jur imprejur.
Mai imi este frica si de cainii care maraie.
adusca spune:
Mi-e frica de suacra, de bucatarie am o adevarata spaima...stiu ca daca intru acolo is mancata...borsuri, tocanite si alte bazaconii de acest gen, brrrrr, mi-e teama de sifonier....daca cumva deschid usa imi cad toate hainele-n cap![]()
Mi-e groaza de gandaci si muste moarte (alea vii is chiar dragute), si ma mai sperii de migrene (de care am parte mereu) si de tot ce-nseamna munca![]()
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
Loma spune:
quote:
Initial creeata de alina023
O alta mare frica a mea este cea de inaltime. De cate ori am fost la mari inaltimi trebuia sa fiu sigura ca am cel putin un punct de siguranta. Nu stiu...parca ma atragea golul...Voi ati patit-o?
Alina si puiul Luca
Si eu la fel, cea mai mare frica o am de inaltimi,
numai gandul de a ma catara pe stanci abrupte, ma paralizeaza, dar asta mi se trage in urma unui traseu montan destul de greu de facut si eu m-am aventurat fara echipament corespunzator. Nu va spun cate nopti am avut cosmaruri, am alunecat putin si .... noroc de un smoc de iarba
, deja ma vedeam in fundul prapastiei.Loma
Smerenia este regina virtutilor.
aissa spune:
Nici mie nu-mi place sa stau pe margini, mi-e teama sa ma sui pe bloc si nu-mi plac serpentinele.
Am stat o viata la etajul 1 si cand mi-am luat casa nu ne-am permis decat la etajul 10. Si am fost vreun an convinsa ca e inclinata podeaua spre exterior (nici acum nu-s chiar sigura ca n-am dreptate).
Daca sunt langa apa imi vine sa ma arunc, dar nu de frica ci de placere, ca nu gasesc nimic mai minunat decat sa ma balacesc.
Din lista pusa de Spic de Grau m-a distrat aia cu aurul. Mie mi-e frica mereu ca n-am destul aur nu ca am
.
Off topic: Ankalaura, tu erai cea care spunea relativ la curatenie ca da cu spirt in toaleta si ii da foc??? Imi suna cunoscut "stilul".
Cristina si
Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
moni25 spune:
Io am suferit de agorafobie- o forma mai severa-m-am luptat vreo 3 ani si am reusit (prin autosugestie)sa-mi inving frica de a ma duce pana in piata de ex(care e peste drum
)Acum SE PARE CA AM CAZUT IN EXTREMA CEALALTA caci nu suport sa treaca o zi fara sa plec la plimbare, sa colind prin magazine.Mi s-a tras de undeva, dar asta e alta poveste si nu cred ca intereseaza.
Acum ca sunt si eu un om normal mai am urmatoarele fobii:
-
claustrofobie-nu urc cu liftul, n-as urca nici moarta in telecabina,iar vara trecuta am refuzat categoric sa ma urc in telegondola dupa ce am stat 1 ora la coada
.Nu de alta dar am si frica de inaltime.
-
nu dorm singura in casa noaptea
si alte fobii pe care imi este si frica sa le pomenesc(legate de cimitire de ex)
Daca imi mai amintesc va mai spun
Moni si Maria 4

se zice ca il au pe dracu in ele .....