Ce fobii aveti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mie mi-e frica de spatii mici si inchise, mi-e frica de inaltimi, mi-e frica de reptile, taratoare, insecte. Mai am eu si alte frici, dar astea sunt cele mai mari.

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geea spune:

Salutare tuturor!
Este prima oara cind scriu pe acest Forum si sper sa nu fie si ultima!
Eu am fobia intunericului. Nu suport sa stau in bezna nici o secunda! Seara adorm cu tv-ul aprins si o lampa de veghe sta permanent aprinsa noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

quote:
si revenind la fobii:am cea mai cumplita fobie posibila,nu suport serpii,nici macar desenati,nici macar in poze,nici de jucarie,urasc animalul asta urit ,gretos,malefic,hidos,brrrrrr,as vrea sa dispara toti serpii de pe planeta!!

Elena si pisicutza Amelie

exact......la generala cand am fost la gradina zoologica si am intrat la serpi mi s a intunecat vederea.
Eu nu pot sub nici o forma sa stau pe un pod si sa ma uit la apa, nici copilul nu il las sa se aproprie de vreo margine de pod chiar daca zidul de protectie imi ajunge in gat...fobie mare parol....nu e chestia de inaltime ci de apa de desubt, culmea de apa nu imi este frica.
Pai cam serpii si podurile imi intuneca imaginea.
-
quote:
nu-mi place vecina de sus care face pipi direct in apa din WC si se aude scarbos pana la mine, dimineata la 6, cand e liniste;

scuza-ti indiscretia da cum adica direct in apa de la wc...se poate si altfel?chiar nu stiu cum sa interpretez chestia.....mi o fi scapat ceva in educatie...zau...luminati ma si pe mine

Mamica de printesa de 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Mie mi-e frica de apa, sa nu ma innec. N-ai sa ma vezi niciodata intr-o barca! Nu stiu sa innot si cred ca nici n-as putea sa invat de frica.

http://georgiana.iciblog.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Hai sa scriu si eu!

Mie mi-e teama de insecte (chiar si de fluturi - orice fel de fluturi!); cand le vad picioarele paroase si antenele alea mari cum se misca - sunt paralizata! Daca vad un gandac ziua, noaptea am sigur cosmaruri (ca sunt inchisa intr-o camera plina de gandaci).

Mi-e teama de margini..marginea terasei unui bloc, marginea unui pod..margine de prapastie..simt ca se inclina si cad in hau.

Mi-e groaza de clovni! Nu-i suport! Ptr mine clovn=posibil kamikaze sau terorist. Cand vad pe cate unu' pe strada fug cat mai departe si cat se poate de repede! Cred ca albesc daca vad unu in acelasi vagon de metrou, sau alt mijloc de transport in comun.

Si mi-e teama sa fiu noaptea in preajma vreunui cimitir..Sau sa fiu ziua singura in cimitir. Ma astept in orice moment sa scoata unu mana din pamant si sa sara pe mine!

Daca imi mai aduc aminte de vreo fobie, revin.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

-
quote:
nu-mi place vecina de sus care face pipi direct in apa din WC si se aude scarbos pana la mine, dimineata la 6, cand e liniste;

scuza-ti indiscretia da cum adica direct in apa de la wc...se poate si altfel?chiar nu stiu cum sa interpretez chestia.....mi o fi scapat ceva in educatie...zau...luminati ma si pe mine

Mamica de printesa de 3 anisori

Lepejti kestia de marjinea visheului pe mine m-o-nervat kestia asta, mai ales ca io-st patzita pe post de vecina de sus... erea tirziu in noapte, fo 3-4, liniste de liniste in bloc, shtudintzii de la parter aveau "club de dezbateri" adica petreceau... dar fara muzica... altfel spus vorbeau balarii... m-am sfortat io in fel si chip sa nu s-auda nika dar tot am primit o dedicatie muzicala : "Si daca ploaia s-ar opri..."

Revenind la subectu pishului cu sonor... depinde mult si de buda si forma ei... daca esti acasa si te asezi pe tron sau esti pe cine stie unde si stai cum poti

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Spatii inchise.Dar chiar si in ditamai magazinul ma sufoc.Nu reusesc sa stau in ele mai mult de 30 minute.Cand merg la cumparaturi zici ca merg la maraton.Asta mi-ar trebui ca sa-mi revin.Pentru ca atunci cand ies din magazin,imi revin.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eu am o singura spaima : femeile ! restul, fie animale, locuri sau fenomene ale naturii, cit ar fi de crincene, le razbesc eu, dar femeile........... uuuuuuuuuuuu periculoase dihanii .......... se zice ca il au pe dracu in ele .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

ankalaura, ce ai enumerat tu is opsesii maica, nu fobii.

ia uitati aici ditamai www.phobialist.com/index.html" target="_blank">listoiu' de fobii

si www.phobialist.com/treat.html" target="_blank">tratament pentru ele, cica

stiati ca fobia fata de fobii are un nume? ii zice fobofobia
io cred ca pe asta o am

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mie mi-e frica de cutremur. Stiu ca tuturor va e frica dar eu tresar la orice miscare a sotului in pat si ma uit mereu la lustra sa vad daca se misca. Imi imaginez prea des, cum ar fi sa raman cu copilul in brate sub daramaturi, sub placile de beton si cum stam acolo ore, zile si nu pot face nimic pentru a-mi salva copilul.... si cum moare in bratele mele....
De multe ori cand ma uit la ea cat e de mica si nevinovata,cat e de dulce si cum incearca si ea sa traisca vietisoara ei mica, toata dragostea aia care ma invaluie se transforma in spaima...

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput