Ce fobii aveti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Adiatelea...cum ar veni..daca si mie imi vine sa ma arunc de la etajul 8 sau de alte etaje superioare..inseamna ca sufar de rau de inaltime? Offff...credeam ca sunt singura care are imboldu' asta si de asta imi era si teama sa spun cuiva sa nu creada ca's ..nebuna..
... eu nu poci adormi daca nu aud ceasurile din casa ticaind..intr'o seara am dormit cu verisoara'mea..ea daca nu era liniste completa nu punea geana pe geana..asa ca am scos bateriile ceasurilor din casa.. iar eu adormit cu ceasu' de mana langa ureche...

va foarte pup,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

De ce soro sa-mi trebuiasca tratament? Ce daca ma supara vraistea din dulap??? Pai voua nu vi se pare urat un dulap unde hainele sunt impachetate vraiste? Pai cum am vazut la unii in dulap, eu asa le impachetez ca sa le pun la murdare!
Mie una mi se pare simplu, place ochiului sa fie toate ordonate si simetrice.... Si apoi, daca tot misc mana cu cana de pe suport in dulap... de ce sa nu o pun frumos?

Stati sa va mai spun:
- nu-mi place lumea care imi pupa copilul sau ii sufla in palma sau pe burta;
- nu-mi place lumea care plescaie, sau mesteca pe langa mine (nu familia, ci pe la birou marefer);
- nu-mi place vecina de sus care face pipi direct in apa din WC si se aude scarbos pana la mine, dimineata la 6, cand e liniste;
- nu-mi place lumea care stranuta SPUNAND in acelasi timp HAPCIUUUU de se zguduie peretii.
Mai am cateva....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

pai mi-e frica:
-de inaltime
-de apa (la mare ma joc cu copiii la apa de 10 cm)
-de soareci, sobolani, rame, serpi si alte taratoare

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

- nu-mi place vecina de sus care face pipi direct in apa din WC

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by ankalaura
- nu-mi place vecina de sus care face pipi direct in apa din WC si se aude scarbos pana la mine, dimineata la 6, cand e liniste;

asta m-a distrat rauuuuu!!Si io fac pipi tot in apa de la wc,ouuups!!!

si revenind la fobii:am cea mai cumplita fobie posibila,nu suport serpii,nici macar desenati,nici macar in poze,nici de jucarie,urasc animalul asta urit ,gretos,malefic,hidos,brrrrrr,as vrea sa dispara toti serpii de pe planeta!!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mi-e frica de inaltime, spatii inchise, serpi si de vietuitoarele alea ca melcii , numai ca nu au cochilii...limacsi , parca innebunesc cand dau cu ochii de vreunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Fobia mea...Reptilele!! Urasc reptilele....nici nu pot sa ma uit la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Am teama de fluturi de noapte, din cei maronii desi stiu ca nu au ce sa imi faca. Si de reptile, de gindaci si viespi ma mai tem.

Am citit ca singura teama inascuta este cea de cadere in gol, restul temerilor le-am capatat pe parcurs. Obiceiul unor parinti sa isi sperie copiii cind sint mici si nu ii asculta lasa urme in subconstientul lor...apropos de psihologie

Anka -esti ff ordonata! Nu ai de ce sa te temi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mie mi-e groaza de feline. Un cosmar ca la carte este cu ceva pantere, tigri sau alte asemenea animale care pur si simplu ma paralizeaza de frica, ma trezesc speriata ingrozitor. Cand eram mica am gasit o pisica in hotelul unde eram cazati, am luat-o in camera si i-am dat sa manance, dar la un moment dat mi s-a facut frica de ea (eram singura).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu atatea fobii ca n-as avea loc sa le scriu pe toate aici;
Mi-e frica de inaltime,de apa,de lift,de rozatoare,de reptile,de fluturii de noapte,de ragacii,de mai toate gazele astea,de gandaci si tot ce are asemanare cu gandacu..de cainii mari si agresivi,de intuneric..si lista ar putea continua
Pupici cu lipici.
Aaa si nu suport sa n-am aer..sa nu-mi pui patura in cap ori perna ca e jale..sotu' mea a fost socat de reactia mea,ca nu stia saracu'

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput