Continenta sexuala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by lily

link-ul acela cui crezi ca ii este de folos ? cuiva care vrea sa inceapa viata sexuala sau cuiva care isi pregateste prima noapte de dragoste ?
Ca sa nu stai cu framantare si indoiala in suflet itzi spun ca mie mi-a fost de folos. Acum, cel putzin informativ. Nu cred ca pe un site unde se vb de nasteri, copilasi, mamici aspirante, poate fi vorba de inceputul vietzii sexuale sau de prima noapte de dragoste Vezi ca te-ai dus cam eronat!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Si mie mi se pare interesant. Macar asa...ca "chestie", sa stiu ca exista asa ceva...pentru cand ma voi re"apuca" in mod serios de treaba....nu-i asa nadina

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mah fetelor, ca sa va spun si eu, singura chestie care nu m-a atras la practica respectiva era faptul ca trebuie sa ma raportez la Shiva sau, ma rog, la divinitatile orientale. ca fara raportare nu merge, se duc energiile in balarii. nu prea merge sa actionezi strict ca tehnica, pentru ca practicile astea, chiar daca suna sexual, sunt de fapt experiente spirituale. in plus, cadeam lata de somn pentru 3 zile dupa integrari dintr-astea. am renuntat din fasha, cu alte cuvinte, ca am zis, mai bine cu Dumnezeu si cu un orgasm d'ala cinstit, batranesc, decat cu rupere de nori la Vishnu in batatura. na, ca m-am confesat si io :))

aaa, si am uitat sa va spun: trebuie sa pastrati o dieta vegetariana completa, plus un alt sir de ritualuri tantrice, mantrice, yantrice ca sa puteti afirma cu mana pe inima: da, frate, practic continenta. e treaba complicata. totusi, la kama sutra n-am renuntat chiar total :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

-parere personala-

Imbunatatirea vietii sexuale nu poate sa fie decat benefica unui cuplu.
Ceea ce poate parea perversiune pentru unii, este ceva normal pentru altii si ceea ce este normal pentru mine nu te oblig pe tine sa iti placa.
Asadar, daca prin orice metoda, armonia cuplului (si viata sexuala este o veriga importanta), poate fi imbunatatzita, faceti-o fara retinere.
Site-ul se cheama desprecopii, copiii se nasc in urma unei activitati sexuale.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by conchita

si inca o intrebare, vina e a voastra ca mi-ati raspuns :))
practicati continenta asa, ca pe o tehnica si-atat, cam cum sunt exercitiile de respiratie yoghina, sau va raportati la cele divinitati cum ar fi Shiva, Vishnu etc? adica va integrati total? energia dirijata ca energia dirijata, dar care e destinatia dirijarii totusi?

Al meu sot nu se raporteaza decit la mine
Acum, serios vorbind, nu practica toata chestia, tot ritualul, doar isi controleaza respiratia, ca nu avem timp de ritualuri complicate

Iren&Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

conchita, ma omori cit esti de perfectionista..eu, ca o zapacita si nonconformista ce sint, fac praf dogmele si aleg din ele ce-mi convine..pastrez numai partea cu concentrarea, energia, placerea si apropierea..pe Shiva il las moderatoarei de pe forumul pisicilor, ca pe mine ma iubeste barbatu' si daca nu-i casa luna :))

D.

Mergi la inceput

Descantec

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

o, boy, anca :)..mai si e de acord cineva cu mine in suficienta mea

D.

Mergi la inceput

Pt.ca ma vad in descrierea ta!!!!!