Continenta sexuala
Raspunsuri - Pagina 3
descintec spune:
sotul meu o practica, dar nu stiu daca i-ar face placere sa vorbesc despre el..si nu-i acasa sa-l intreb :)..va pot spune despre mine..si eu o practic, particip..in sensul ca amin..dar nu "the fire"..focurile de artifici sint bune cit de multe.."ejacularea" trebuie s-o controleze si femeia..
D.
iren spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Ei ma rog, nu chiar asa experti suntem, recunosc.:)) Cam jenant sa dau detalii, asa ca ma abtin.
ruxij
Nici al meu nu parcurge toate etapele, ca e diletant, da consider ca punctele pe care le indeplineste sint suficiente, zic eu.
Iren&Bogdanelu nazdravanu
conchita spune:
si inca o intrebare, vina e a voastra ca mi-ati raspuns :))
practicati continenta asa, ca pe o tehnica si-atat, cam cum sunt exercitiile de respiratie yoghina, sau va raportati la cele divinitati cum ar fi Shiva, Vishnu etc? adica va integrati total? energia dirijata ca energia dirijata, dar care e destinatia dirijarii totusi?
ruxij spune:
quote:
Originally posted by conchita
practicati continenta asa, ca pe o tehnica si-atat, cam cum sunt exercitiile de respiratie yoghina, sau va raportati la cele divinitati cum ar fi Shiva, Vishnu etc? adica va integrati total? energia dirijata ca energia dirijata, dar care e destinatia dirijarii totusi?
Nu mey, io nu ma dirijez nicicum, nici nu ma raportez la nici o divinitate, barbata-miu asta face o chestie, dar nu vrea sa imi vorbeasca despre asta cand il intreb, nu ii place sa discute explicit despre lucrurile astea. Asa ca nici nu pot sa aflu dc. se dirijeaza, sau se raporteaza sau nu:)) Sorry... Alea ca la carte poate cand om ajunge la cursurile de avansati:))
ruxij
descintec spune:
quote:
Originally posted by conchita
nu, fara shiva, vishnu, doar respiratie, el spune si control al energiilo..dar deja vine destul de usor..si eu, doar respir cu el..de ce asa?..fiindca ne place sa ne simtim aproape in felul asta, sa nu gonim, sa putem vorbi si ride..eu aveam nevoie sa dureze..
D.
nadina spune:
Felicitari pentru ce practicati voi acolo! Berbantul meu se vaita ca de cand a aparut mandarina practica ...abstinenta sexuala :))), pen ca ba plange puiul mamei ca ii cresc dintisorii, ba e mami prea obosita.
Dar si asta e tot un fel de cotinenta. :))
Nadina
sasuke spune:
Nadina :
...consoleaza'l, bre,...spune-i ca te revanshezi dupe ce mai creshte mandarinutza !
lily spune:
Am pus linkul asta in ideia ca poate poate practica cineva continenta sexuala si poate ne impartaseste si noua cite ceva. Este ceva total nou pentru mine si atractiv totodata. Normal ca sa practici ceva trebuie sa vezi daca iti foloseste.
si cam, ce ai vrea sa iti impartasim si tie pe forum ? de ce crezi ca e atit de atractiv , numai ca e nou? noul asta te poate "pierde" in clocotul unei iubiri navalnice :-))
Eu nu vb din ce am vazut la televizor ci din alte surse. Si inca ceva continenta sexuala din cite am citit eu se practica cu partenerul stabil nu cu parteneri ocazionali.
crezi ca partenerii ocazionali nu ar sti cum sa obtina placerea la intensitati maxime, descatusati de toate patimile firii ?
Cu energiile intr-adevar nu te poti "juca" dar aici nu este vorba de joaca. Este vorba de energiile tale interioare pe care le poti directiona prin "educatie". Nu este nevoie de super educatie ca sa faci asta. Odata constient vei si simti energia din interior si pe cea care te inconjoara dar intr-adevar iti trebuie oarece practica.
energia nu o "educi", ci mai degraba o canalizezi, iar arderea care rezulta te poate aduce pe "culmi" de satisfactii nebanuite :-))
nici iubirea nu o constientizezi mereu, ci o traiesti din plin ;-)
reiki spune:
Lily,
nu ai citit sau mai rau, nu ai inteles nimic din ce ai citit.
Le las pe fete sa-ti explice daca mai considera necesar.
Reliana spune:
Lily, care-i problema...adica daca nu intelegem ceva sau nu suntem de acord cu o chestie dam cu bata....Miros cumva un dram de critica acra in tonul tau? Ar fii cazul sa te potolesti, te rog frumos, ajunge. Daca nu reusesti sa raspunzi frumos si la subiect, abtine-te, te rog!
Si plus de asta nu mai aduce subiecte in subiecte, si comentarii la comentarii pana la adanci batraneti, daca imi aduc aminte te-am mai atentionat odata pentru aceasta chestie!
Ii is better to have loved and lost than never to have loved at all!
http://www.yamafoto.com/?ref=12560