Continenta sexuala
Raspunsuri - Pagina 5
conchita spune:
quote:
Originally posted by descintec
conchita, ma omori cit esti de perfectionista..eu, ca o zapacita si nonconformista ce sint, fac praf dogmele si aleg din ele ce-mi convine..pastrez numai partea cu concentrarea, energia, placerea si apropierea..pe Shiva il las moderatoarei de pe forumul pisicilor, ca pe mine ma iubeste barbatu' si daca nu-i casa luna :))
D.
eronat!! m-ai si gasit disciplinata lui peshte prajit! ceream indicatii sa vad si eu daca altii, care au mers mai departe in ce am abandonat eu, au ales partea grea a lucrurilor sau pe cea placuta? era curiozitatea loserului, mey :))
btw cu spartul dogmelor...influentata de alt topic, trag concluzia ca esti o femeie emancipata :)))
casandra spune:
Conchita, asa m-ai amuzat cu Shiva si cu Vishnu....
Acum serios, eu nu cred ca m-as putea raporta la Shiva si Vishnu, pentru ca nu cred in existenta lor, sunt asa, doar personaje din legende indiene. Legat de spiritualitatea indiana, eu am facut putin yoga, nu mult, doar cateva luni, dar nu m-a interesat decat partea tehnica, exercitiul, partea spirituala mi se pare straina rau mie, adica nu pot s-o asimilez de nici un fel.
bebi spune:
Dau si io cautare cu google dupa cuvantul "casa" ca deh vroiam sa gasesc un subiect cu contructia unei case... si peste ce dau.....
Am citit toate postarile..... moamaaaam, mai ziceti-mi si mie ca-mi place... pacat ca la noi abstinenta-i in floare....
O fi si asta o forma de continenta?? Da' ce naiba fac cu energiile Unde naiba se tot duc de ma ia somnu' mereu? Ehhhh, zau ca io tot le mai caut....
Love is all around
descintec spune:
puahaha, bebi...uite cum te-a adus Shiva la matca lui sa intelegi ce energii stau la baza unei case trainice
D.
Victoria spune:
Dioki, io stiam ceva cu "stalpul casei"..,si zau ca nu-s off topic...
V.
veni, vidi, Victorie!