Vise ; ce-am visat si ce-am ajuns
Raspunsuri - Pagina 8
SIMONABB spune:
eu am vrut sa ma duc la academia de politie.
si am ajuns calculatorista
http://community.webshots.com/user/simonabb
energy spune:
dupa cum bine zicea cineva
de mic am fost silit sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala......![]()
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
alina023 spune:
Imi amintesc ca treceam pe langa Cotroceni si le spuneam alor mei ca acolo voi locui eu...Inca nu am ajuns sa locuiesc acolo dar...pazea Basesculeeeee ca viiiiiin
Alina si puiul Luca
iepurash spune:
Asa Alina, fi rea.
. da-l afara ...
![]()

Nu suntem complet inutili..cel putin servim de exemplu negativ pentru altii.
light spune:
Si mie imi trecea prin cam sa ma fac invatatoare, insa ce stiu sigur era ca in perioada adolescentei nu am stiut niciodata sigur ce vreau sa ma fac. Am terminat liceul economic, dar voiam sa fac Dreptul, nu am avut noroc si am renuntat preferand munca de secretariat. Un lucru stiu sigur ca mi-am dorit mult mult de tot de cand eram copil. Sa fiu MAMA. Visam sa am multi copii. In adolescenta am facut reumatism si doctorita i-a spus mamei ca e posibil sa nu pot avea copii,dar nu i-a explicat de ce. Cand m-am mai maturizat am trait o perioada cu spaima ca nu voi putea avea copii, ca doar asta era visul meu de mica. Insa explicatia la ceea ce spusese doctorita a fost ca daca in urma reumatismului, inima ar fi fost grav afectata, nu puteam face fatza unei sarcini. Insa nu am avut probleme m-am vindecat si mi-am vazut si visul implinit, acela de a fi mamica. Deocamdata am un singur copilas, dar sper din tot sufletul sa mai am inca unul.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Laura T spune:
Mie mi-a placut intotdeauna matematica, ca acolo nu era de toceala. Deci am dat la facultatea de mate, ca se dadea la admitere doar mate. Din pacate am luat medie mare si am ajuns la grupa de informatica (am optat pt asta prima, pt ca pe vremea lui Ceasca absolventii de info luau repartitii in oras, restul mai mult la tzara, dar tot mate predau...). Zic "din pacate" pt ca informatica nu prea ma atragea, si cum Revolutia m-a prins in anul 4, ne-am modernizat si am iesit din facultate profa de info. Cum nu prea mi-a placut, dupa 3 ani am renuntat la invatamant (ma indragostisem si am fost atrasa spre...altceva) si am plecat la o firma, pt un salariu de 3 ori mai mare. Dupa 10 ani, acum, imi doresc sa ma intorc in invatamant (e programul mai lejer si ma pot ocupa mai mult de copii), drept pt care ma pregatesc sa dau examenul de titularizare in vara. Nu pot sa zic ca-mi place sa fiu profa de info (de mate mi-ar fi placut, dar am pierdut ocazia...), dar simt ca e cea mai buna treaba pt mine in situatia de fata!
In schimb, imi pare rau ca nu am facut medicina sau arhitectura...Sau chiar ASE-ul, aveam mai multe oportunitati...
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
ppisic spune:
Eu am visat sa devin ...printesa 
Apoi mi-am dat eu seama care e treaba si am hotarat sa devin 'tanti de la tevelizor'
In liceu 'tanti de la televizor' s-a transformat in ziarist..dar am realizat ca nu am dram de talent..asa ca am hotarat sa devin arhitect, apoi .... am vrut sa fiu designer vestimentar:)
Am studiat textile..sunt inginer... Acum studiez limba tarii adoptive, cu speranta ca voi munci in domeniul meu!
Aida Soare spune:
Buna dragele mele si dragii mei, va citesc de mai demult dar acum mi-am luat inima in
sa va scriu:)
Nu mai tin minte cand eram mica ce doream sa devin...parca doctorita, toate fetitele cam asa raspundeau, nu? Era oare presiunea din jurul nostru, toata lumea dorea sa aiba meseria nobila de doctor? :)
Visul meu ascuns si care probabil va ramane un vis, era candva sa devin dansatoare de flamenco...visam sa ajung sa dansez pe Bolero de Ravel.
Azi lucrez intr-un domeniu tehnic, dar imi doresc sa ajung psihiatru. Pentru asta trebuie mers inapoi la scoala, sunt absolut lucruri noi, ar trebui sa ma las de actualul serviciu care ne aduce un venit bun, e greu sa incepi ceva total nou si fara prea mare suport material.
Pana una alta, am descoperit cu mare dragoste si pasiune meseria de mama si mi se pare cea mai cea din toate cele :)
Va doresc tututor sa vi se implineasca toate dorintele si visele.
Andra_ spune:
Eu imediat dupa revolutie, cind aveam deci vreo 14 ani, am decis sa devin jurnalist. Si nu doar atit, corespondent de razboi, ca mi se parea super-meserias sa fiu intre toti soldatii americani, la alegere...
Am facut facultatea de jurnalism intr-adevar, dar ceea ce fac acum n-are nici o legatura nici cu visele, nici cu facultatea...
Acum ma visez si eu rentiereasa, sau macar maritata cu un miliardar 
pup u,
Andra
Luca Pitu