Vise ; ce-am visat si ce-am ajuns

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Ce subiect frumos....hm, am visat multe, dar dorinta cea mai persistenta e sa am o ferma si inca nu renunt la ideea asta. imi place mult sa ma namolesc, sa dau cu sapa, sa am grija de animale, mai ales cai, sa am o livada mica, o vie, gradina de zarzavat...nu mi-ar mai trebui nimic.

-----------------------
Nu sta, ca sta productia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu sint unul din cei care au ajuns acolo unde au visat iar acum viseaza acolo unde au ajuns.

Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Cand eram micutza la vreo 6-7 ani imi doream sa devin balerina, am si facut balet si eram si foarte buna nuami ca la primul hop, adica in clipa in care am pus poantele in picioare, si asta era dovada ca eram buna caci nu le primea oricine, eu am zis ca e prea greu si nu ma vad facand asta in fiecare zi poate cel mult in week-end ceea ce am si facut mai tarziu prin discoteci cu prietenii (am fost si sper ca raman o dansatoare foarte buna!)...am facut "tonitza" si facultatea de constructii.

Am lucrat in banca, in diferite companii multinationale si de vreo doi ani in advertising pentru compania noastra, adica a sotului meu caci eu sunt aproape de a-mi realiza visul si acela de a avea propia mea firma...nu chiar intregul vis, de a fi designer, dar nu e timpul pierdut si poate cine stie peste vreo cinci ani o sa auziti de mine !

Conchita itzi pumnii sa ai ferma ta...si eu am visat o vreme cand voiam sa ne mutan in New Zealand sa am o ferma de tomate...sa am si vie alaturi,sa port cizme si palarie de cowboy, deocamdata ma multzumesc cu Europa.

Numai bine si succes sa va implinitzi visul,
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Eu sint unul din cei care au ajuns acolo unde au visat iar acum viseaza acolo unde au ajuns.

Alin

*Ex astris, Scientia*

Alineeeeee, ai gresit rubrica, Aberatiile sun mai hacana

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Eu nu am avut un vis bine conturat...niciodata nu am stiut ce as vrea sa fiu cand voi fi mare...La scoala, mi-a placuit putin din fiecare: matematica fara geometrie, romana fara literatura, limbile straine fara literatura..gramatica era punctul meu forte...Am terminat liceu lingvistic, ca in final sa-mi iau licenta in Stiinte Economice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Cel mai mult si mai mult mi-am dorit sa fiu ... profa de sport !

Incepusem baschetul in cls III-a si-mi placea la nebunie.Mai si alergam de mincam pamintul asa ca asta visam ,mincam si respiram :sport !

Din pacate a intervenit o problema de sanatate in cls VII-a (nimic major,s-a dovedit mai tirziu) si medicii mi-au interzis sportul de performanta.
Ziua cind mi s-a spus "verdictul" a fost una din cele mai triste din viata mea !
Am plins atit de tare incit mi se umflase tot capul si am simtit ca se prabuseste tot cerul meu azuriu,plin de sperante...

Am sperat ca baiatul meu cel mare va face o cariera in sport dar ...nu e asa ! Desi e f. bine "dotat" si are un "fizic" de otel!
In schimb,i-au lipsit dragostea si ambitia mea pt. sport.

Am in schimb mari sperante cu fiu-meu cel mic (6 ani),care se pare ca e pasionat de sport.Saptamina asta a fost in spring break si l-am dat la ice-skating school,adica zi de zi a facut patinaj.O ora cu prof si 2 ore liber ( adica cu mine ).Azi a fost ultima zi si la cursa finala de viteza a iesit primul la baieti !

Alt vis (lung si dureros) a fost acela de a veni in America...
Din pacate nu am avut suficient curaj (de a forta Frontiera),apoi viata s-a complicat tot mai mult... insa cind aproape nici nu mai visam s-a deschis o portita si pt. mine...iar azi sint aici,fericita si implinita !

In orice caz,sint recunoscatoare lui Dumnezeu pt. toata viata mea,pt. tot ce mi-a dat sau mi-a permis...

Dar visele inca nu s-au terminat...de citava vreme incoace visez sa vina vremea cind am sa pot face ceva si pt.semenii mei mai putin favorizati.
Sa am timp si resurse sa ajut(chiar daca numai prin iubire si incurajare) alti oameni...
Mai visez sa fiu profesoara de religie intr-o bisericuta romaneasca catolica dar asta va fi aproape imposibil de realizat pt. ca eu locuiesc intr-un stat cu f.putini romani si abia au format o biserica ortodoxa.
Dar...ceea ce la om pare cu neputinta, la Dumnezeu totul e cu putinta !

Asa ca El, care mi-a indeplinit cele mai dragi vise ale mele, poate imi va indeplini intr-o zi si aceste vise...

Aprilie , o luptatoare visatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mi-am dorit intotdeauna sa devin chirurg; n-am ajuns. Apoi, avocat. N-am ajuns. Acum imi dau seama ca nu mai vreau sa muncesc. De loc. Nu se poate, dar am ajuns sa lucrez cu ce imi place mai mult. Cu femei. Inseamna ca tot am realizat ceva, nu?

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

ce subiect frumos nu stiu ce-mi doream.. cred ca-mi doream sa fiu scriitoare.. stiu ca-mi placea sa ma joc de-a profesoara, dar, mai ales prin scoala generala eram convinsa ca n-as vrea sa fiu profesoara vazand saracele noastre profesoare de cate nebunii aveau parte de la noi pe urma voiam sa fac ceva international..prin liceu voiam sa fac ceva deosebit, sa am o contributie deosebita.. dar nu stiam prea bine ce.. pe urma m-am lamurit ca vreau sa am contact direct cu oamenii, sa influentez cumva niste vieti (in sensul bun, bineinteles..)
Ce-am ajuns.. inca n-am ajuns nimic ca inca tocesc bancile scolilor, dar drumul pe care sunt acum are si ceva international, si ceva de "scriitor", si ceva de profesor, si potentialul unor contributii deosebite, si are si legatura directa cu oamenii. Ce-o mai iesi in continuare, om trai si om vedea

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

cand visam si infaptuiam:) cand eram mica, visam sa ajung doctorita, asa ca papusile mele erau ciuruite ca la razboi de urme de ace, de ziceai ca sufera tare, apoi erau pansate si hranite cu lingurita. lista a continuat, cand, vazand la televizor un spectacol de balet, am inceput sa imi impresionez parintii cu statul pe varfuri, astfel incat toate degetele de la picioare erau chinuite. am ajuns sa fac balet, nu neaparat de performanta, ca nici pana in ziua de azi nu am avut sansa sa port opincile de balerina adevarata, iar de dansat.. m-am zbantuit in spectacole. putin mai mare fiind, mama ma intreba ce vreau sa devin cand ma fac mare, iar raspunsul meu prompt era "cercetatoare". acum am ramas la stadiul de invatat pentru deveni cercetatoare, dar mai e muuulllttt..si tare nu mai ma atrage. cand o sa mai cresc putin, o sa ma fac sotie. dupa aceea, mai vedem.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La 6 ani voiam sa ma fac ospataritza. Imi placeau ghetele lor albe,plate, fara varf si calcai si uniformele. si mai imi placea de Hans, un baietel cunoscut intr-o vacanta care vroia sa se faca ospatar. Prin sc. generala m-a lovit pasiunea compunerilor: olimpiade, cercuri...In clasa a 7-a am scris la o ora de dirigentie o compunere cu ce vrem sa fim cand vom fi mari. am scris - cred eu - destul de frumos ca vreau sa ma fac scriitoare si am fost suficient de convingatoare asa incat diriga de atunci (profa de fizica) sa-mi spuna ca am talent si ca sigur am sa reusesc. Am inceput liceu de mate-fizica, pana in clasa a X-a am zis ca o sa fac filologie Ro-Fr, dupa treapta a 2-a daca tot am invatat mate-fiz am zis ca o sa fac inginerie... si asta a iesit. De inginerie nu prea m-am tinut decat indirect, acum lucrez pt un program cu fonduri UE. de visat... visez ca o sa am odata o carciumioara, sau o pensiune, macar o firma de catering. mai visez ca atunci cand va aparea bebele am sa-i fac hainutze (croitorie) si ca s-ar putea transforma si intr-o mica afacere chestia asta. Mai ma tenteaza ideea de a face quil-uri...Consider ca nu am sa ies la pensie cu actuala activitate, peste 3 ani ma vad facand cu totul altceva, intr-o afacere pe cont propriu

Mergi la inceput