Vise ; ce-am visat si ce-am ajuns

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Povestea mea e simpla. Cand eram mica voiam sa ma fac doctorita, nimic ciudat pt fetite. La liceu voiam sa devin medic veterinar, dar nu prea le aveam cu chimia, ca asta se dadea la examen. Apoi am terminat facultatea de jurnalism si acum sunt ziarista, dar gandul meu e tot la animale, caci le ador de-a dreptul. Si, anul asta ma marit cu un medic veterinar, ca sa ma razbun pe viata!!!
De fapt, impreuna suntem cei mai fericiti oameni de pe planeta....si eu tot la animale ma gandesc....

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

cam prin scoala primara imi doream cu ardoare sa devin cascadoare... si faceam fel de fel de acte de bravura (asa mi se pareau mie, spre exemplu imi era teama de apa si am sarit in apa strigind ca vreau sa devin cascador)
mai tirziu, prin liceu eram hotarita sa devin presedintele Romaniei. Intrebata de cineva daca nu vreau sa conduc lumea, i am spus ca tara asta imi este destul, deoarece o cunosc...
Sau, daca nu reuseam presedinte, musai procuror. Apoi activist de partid si membru CC.. dar a venit revolutia si mi a spulberat visele!!!

acu am mai oborit cu picioarele pe podea! Visez sa mi termin facultatea si sa mi gasesc un post pe masura!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Am visat sa ma fac stewardesa, am terminat Mecanica Fina si lucrez in domeniul IT..
Foarte aproape de ce visam, ce ziceti?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

anka1 , destul de aproape...:)))

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Eu am visat sa ma fac vizitiu, jockey, general de cavalerie (sau gornist) si maestru de vanatoare. Si-am mai vrut sa ma fac cofetar; dar nu sa bat oua sau sa stau in fata cuptorului. Noooo! Eu am vrut sa fiu ala care modeleaza trandafirasi din zahar :)) Acum ma gandesc ca mi-ar placea sa ma fac rentiereasa. Inca nu m-am hotarat ce-o sa ma fac cand voi fi mare :)) da' ce atata graba?

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Hmm.. dar ce-i aia :"rentiereasa" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by pyssy

• RENTIÉR(Ă) = Persoană care beneficiază de o rentă, din care trăieste, fără să desfăsoare vreo activitate productivă pentru a-si câstiga existenta. (DEX online)

• Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
    Originally posted by pyssy

Adica cica este una bucata de boier-pisicher care a investit in ceva si traieste din renta (adica ceva de genul dividendelor la aciuni, dar renta este direct venitul dintr-o afacere, teren, mosie sau castel !!!)

faza cu renta dintr-o mosie cu castel – dar musai sa fie in Anglia, la tata gazonului si a cedrilor...

Cu stima,

Singur, DARAEL
    Ratacitor prin Lume
    http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Aham... ma gandeam eu c-ar fi vorba de asa ceva .. dar nu bagam mana in foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Eu nu stiu exact ce-am vrut sa devin,nici ce vreau sa devin.Deocamdata sunt casnica.

Am o obsesie cu facultatea de drept,dar nu ma vad o buna avocata.

Imi fuge gandul la uniforma:politzie,militar,medical.daca mai astept mult imi mai ramane agent de securitate,dar si asta-i bun.

Fug de birou si hartzogaraie,vreau o meserie deosebita,pe care s-o fac de placere si sa nu fie prea multzi ca mine.Pentru inceput, ca am impresia ca nu pot sta mult undeva si nu vreau shef deasupra mea.

Poate vre-o femeie de afaceri,frumoasa,desteapta si cu influenta?

Mergi la inceput