Vise ; ce-am visat si ce-am ajuns

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Eu de ceva vreme (scuze ca am uitat de cand – sa fie vreo 15 vieti + / - 3 zile ) am visat sa ajut oamenii....

Si, culmea tupeului , am reusit !

Dar am uitat sa pun in vis o casa, un cabinet, trei lei si inca vreo doua detalii „tehnice”.... Asa ca ratacesc in cautarea lor si nu numai a lor....

Pace visatorilor !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by iileana
Cind am citit intrebarea "ce-am visat si ce-am ajuns", m-am gindit mai putin la profesie (din fericire, din acest punct de vedere, "mi-a iesit pasenta", desi ar fi de discutat ce credeam eu in facultate ca o sa fac ccc cu profesia asta si ce-am facut cu adevarat dupa aia ....).
Ma gindesc mai mult la ce fel de om speram sa devin si cum n-am reusit. Ma uit la mine cit sint de bleaga, lipsita de curaj, naiva, toanta si ma gindesc ca daca "eu- cea de la 20 de ani" s-ar intilni pe strada cu "eu- cea de-acuma", ar fi multa dezamagire la mijloc...Si cit de adevarat e ca "problemele pe care le ai cu societatea provin din problemele pe care le ai cu tine insuti... si invers".....

Ups, la aspectul aista nu m-am gandit !
Multumesc ca mi-ai adus aminte !

Ce am visat sa ajung ?
Cum am visat sa fiu ?
Nu stiu.
Nu MAI stiu.
Am uitat.... dar stiu ca o sa-mi fie iertata uitarea, asa cum si stejarul este iertat daca nu-si mai aminteste ce a visat atunci cand era ghinda-mica-si-frumoasa-imbratisata-de-pamant.......

Pace visatorilor, indiferent daca aveti ochii inchisi sau deschisi !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu am visat sa fiu astronaut si sa plec in cosmos.
apoi am visat sa fiu ziarist. asta mi-a iesit dupa un oarece ocol.
apoi am visat sa am firma mea de relatii publice. acu fac ocolul

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by lu.more

Le 8 ani am vrut si eu sa fiu postarita. La intrebarea "de ce?" am raspuns "ca sa duc vesti bune la oameni". Invatatoarea a tras concluzia ca sunt prea inteligenta pentru asta si a inceput sa se dea bine pe langa mine, ca sa renunt. Pana la urma m-a pacalit.

Mare pacat...si ai sa vezi de ce

Postasul era in ultima zi de serviciu, dupa 35 de ani de adus posta in acelasi cartier infruntand frigul, caldura torida, etc.
Cand a ajuns la prima casa a fost intampinat de membrii intreagii familii, care l-au felicitat si i-au daruit un plic mare.
La a doua casa i s-a facut cadou o cutie mare de trabucuri.
La a treia casa a primit tot felul de accesorii de pescuit.
Si asa mai departe...
La penultima casa i-a deschis o femeie superba imbracata doar intr-un neglije.
L-a luat de mana, l-a dus in dormitor, unde i-a oferit cea mai tare partida de sex. Dupa aia s-au dus in bucatarie, unde ea ii pregatise un mic dejun imens : oua, cartofi, sunca, cascaval si un pahar de suc de portocale stoarse.
Dupa ce a fost complet satul, ea i-a turnat o ceasca de cafea aburinda.
In acest timp el observa o bancnota de un dolar pusa pe masa.
- A fost totul prea frumos ca sa descriu in cuvinte, zise postasul, dar pentru ce-i dolarul ?
- Pai, spuse ea, ieri i-am spus sotului ca azi te pensionezi si ca ar trebui sa facem ceva frumos pentru tine. L-am intrebat ce sa-ti dam si el a zis :
- "Fuck him, give him a dollar".
- Micul dejun a fost ideea mea, spuse doamna...

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Super bancu,am ras cateva ore.Eu visam pela 4-5 ani sa devin bandita,ma si vedeam cu pistoale si jefuind banci,asta de prin filme am luat-o cred.Apoi mai pe la 11 ani vream sa ma fac spion,asa ca eram f buna la toate materiile si indrageam limbile straine/.Apoi am dat la sanitar,am intrat si in ultimu an de liceu am fugit in Franta cu marea iubire.Si am ajuns mami de doua printese si nu-mi pare rau de loc.A,binenteles ca intre timp m-am si repatriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Ce visam cand eram mica, dar sa vezi ce visez acum...
Atunci visam si eu sa fiu om de stiinta, doctorita, lucratoare la UNICEF, postarita( sa dau bani oamenilor batrani), astronauta, inventatoare etc. In urma testelor din Romania mi s-a spus ca am "emisfele cerebrale integrate", asa ca pot invata f. usor si materii reale cat si umane. Si cand eram in Romania mergeam la olimpiade si de mate, de romana, fizica, chimie, latina, engleza si ce mai "pica".

Am ajuns invatatoare, apoi, in Olanda, administrator de retea de calculatoare.
Am facut si doi ani de Informatica inalta in Amsterdam, dar am renuntat din cauza problemelor de sanatate. Acum am reluat studiul, dar de data asta Psihologie. Mi-ar placea ca intr-o zi sa lucrez ca cercetator si sa inventez niste chip-uri pe care sa le plasez in creierul uman. Si genetica ma intereseaza foarte mult( clonari etc.)
Acum nu trece o zi sa nu-mi mai vina vreo idee( frizerita, decoratoare, Facility Manager, instructoare de aerobic, pictorita, programatoare de jocuri instructive pt. copii, traducatoare la UE, lucratoare sociala etc.) Nu ma pricep la finante si la showbusiness(adica nu ma atrag). Ideea de a lucra pentru UNICEF o mai am inca. Pana atunci trebuie sa trag tare la Psihologie si apoi mai vad eu. Inca sunt tanara si niciodata nu e prea tarziu pentru o scoala in plus.
Oamenii sunt mai liberi aici de a se reorienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De cand ma stiu la ce am visat nu am avut parte. Acum visez mai putin dar tot visez.
Paula

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu am visat sa fiu florareasa si fotograf. Din dragoste pentru flori, din dragoste pentru frumos. Precizez ca sunt innebunita dupa poze cu peisaje. Asta mi-am dorit intotdeauna, sa pot sa fotografiez cat mai multe peisaje.
Apoi am visat sa fiu profesoara, ceea ce s-a si implinit la un moment dat, pe termen scurt, 2 ani. Dar mi-a trecut de tot acum.
Pasiunea pentru flori a ramas si s-a transformat in hobby,la fel si pasiunea pentru fotografii.
Iar ceea ce fac azi, se potriveste cat de cat temperamentului meu.(activitati contabile). DAR, din cand in cand, vreau sa evadez dintre acte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ei cand eram mica am visat sa ma fac balerina ca mama,am si incercat sau mai bine zis a incercat mama cu mine dar nu s-a lipit de mine...asadar mama vrand intr-un fel sa o urmez in catiera artistica m-a dat la muzica....ei nici asta nu am dus-o pana la capat!!!
CE am vrut sa fac din tine,si ce ai ajuns!!!!(vorba lui mama)
Va pup

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

hmmmm, simpatic subiect.
cand aveam cam trei ani, o vecina mi-a zis ca vorbesc foarte mult asa ca trebuie sa ma fac avocat cand o sa fiu mare.
m-am facut mare avand in cap in permanenta ca eu voi fii avocat.
prin clasa a 12 am aflat cu stupoare ca trebuie sa-mi schimb optiunea pentru ca nu aveam un dosar tocmai bun pentru drept (asa era pe vremea aceea, cu dosare si aprobari). Ai mei nu mi-au povestit un "amanunt" legat de bunicu dar au fost nevoiti s-o faca cand au vazut ca nu-miiese dreptul din cap. nu intru in amanunte darasa era atunci (1987). Si toate filmele cu avocati pe care le-am vazut in 15 ani si la care visam zi si noapte..... Si toate cartile citite.... Si toate pledoariile create in somn..... au zburat in ultimul an de liceu.
Asa ca, m-am reorientat destul de bosumflata sprer ASE (ca tot am fost vreo 18 pe loc, eu fiind nascuta in anul urmator asa zisilor decretei, deci, veneau si astia din urma pe langa puhoiul din generatia mea.
Imi aduc aminte ca, la sfarsitul clasei a 12 dna. diriginta ne-a pus sa scriem pe o foaie cum ne vedem peste 10-20 de ani.
Si uite asa a scris fata ca se vede cu ASE-ul terminat si cu 2 fete.
Si ce credeti????
Peste 10 ani eram avocat si cu un baiat (ca al doilea a venit mai de curand).
Cred ca mi-am atins visele intr-o oarecare masura, profesional realizand ceea ce am visat toata copilaria iar chestia cu fetele-baietii nu a depins de mine ca se zice ca tatal impune sexul copilului. Dar sunt 2.
mai sunt 2 ani si se fac 20 de cand am terminat liceul si pot sa zic ca am reusit.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE
CATALIN LA 8 LUNI - SI ANDU

Mergi la inceput