Vise ; ce-am visat si ce-am ajuns

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

De mica am visat la academia de politie.Ma si vedeam urmarind criminali periculosi,mindra de uniforma din dotare.
Din pacate elanul mi-a fost taiat de o conditie banala...nu aveam inaltimea necesara.
Asa ca m-am multumit cu romanele politiste,cu corespondenta catre redactorul sef al ziarului "politia romana" si cu orele de arte martiale de care ma apucasem in vederea "viitoarei meserii" si sfirsisem prin a ma indragosti de tot ce insemna karate.
Peste ani,cind s-au inventat firmele de paza si se cautau si femei am incercat sa ma angajez in domeniu.Tot inaltimea a fost motivul pentru care nu am reusit...
Asa ca mi-am luat barbat cu "uniforma",catarator pe cladiri si "zburator" din elicopter...
Si eu ma ocup de...cosmetice.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Si mie imi trecea prin cam sa ma fac invatatoare, insa ce stiu sigur era ca in perioada adolescentei nu am stiut niciodata sigur ce vreau sa ma fac. Am terminat liceul economic, dar voiam sa fac Dreptul, nu am avut noroc si am renuntat preferand munca de secretariat.
Un lucru stiu sigur ca mi-am dorit mult mult de tot de cand eram copil. Sa fiu MAMA. Visam sa am multi copii. In adolescenta am facut reumatism si doctorita i-a spus mamei ca e posibil sa nu pot avea copii,dar nu i-a explicat de ce. Cand m-am mai maturizat am trait o perioada cu spaima ca nu voi putea avea copii, ca doar asta era visul meu de mica. Insa explicatia la ceea ce spusese doctorita a fost ca daca in urma reumatismului, inima ar fi fost grav afectata, nu puteam face fatza unei sarcini. Insa nu am avut probleme m-am vindecat si mi-am vazut si visul implinit, acela de a fi mamica. Deocamdata am un singur copilas, dar sper din tot sufletul sa mai am inca unul.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Da, uite ca mi-a scapat singurul vis implinit, pana acum, desi, si acela doar pe jumatate. Sa fiu mama a 2 copii !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput