Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Zic si eu prezent...1 ianuarie, n-a avut mama revelionul prea lung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ma inscriu si eu pe lista : 28 decembrie. Toata copilaria am suferit ca ziua mea cadea mereu invacanta si nu puteam sa duc bomboane la scoala.
Ce ma caracterizeaza? Ambitie multa,rezistenta, incapatanare cat cuprinde.

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Ma trec si eu pe lista cu 25 decembrie, drept cadou de Craciun pt mami si tati!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Si eu sunt capricoarna .
6 ianuarie - de gerul Bobotezei - si era un ger afara de crapau pietrele ( asa spuneau ai mei ca eu nu prea imi aduc aminte ).
Si eu am suferit cornelia_laura ca nu puteam sa duc bomboane la scoala insa mai mult am suferit cind ma facusem mai mare pentru ca prea se gaseau flori si primeam numai garoafe sau "ghivece" cu flori
Sunt incapatinata, insa tareeeeeee familista si prietenoasa . Nu stiu ce ascendent am si tare mi.ar place sa il pot afla insa sunt nascuta prin cezariana si mama nu isi amintea ora ( a intrat la 9 dimineata si a iesit pe la 11 ) deci undeva pe aici ...
Sotul meu e berbec asa ca si el "incornorat " ca si mine .. nu se compara cu mine, e muuuuuuult mai incapatinat insa din pacate pentru el nu cistiga niciodata daca intra in conflict cu mine. Cred ca totusi asa incapatinate cum sunt capricoarnele cea mai mare calitate a lor este DIPLOMATIA .

http://community.webshots.com/user/cristina_saglietti

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Catalin

Ma trec si eu pe lista cu 25 decembrie, drept cadou de Craciun pt mami si tati!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Nu-mi vine sa cred......capricorn???
uau...kel surpriza!!!! (bai za uei, e ok dk actualizez listutza si o mai scriu inca o data aici? sau tre' sa astept un nou capitol?)
quote:
Originally posted by crista-s
Si eu sunt capricoarna .
6 ianuarie - de gerul Bobotezei - si era un ger afara de crapau pietrele ( asa spuneau ai mei ca eu nu prea imi aduc aminte )

ia uite, alta coincidenta ...si tu tot 6 ianuarie..si pietrele, tot asa crapau, de ger.....de fapt, mai degraba cred ca de ciuda ca ma nasteam eu
(crista-s, babirusa, ascendentul se calculeaza dupa ora, ziua, luna si anul nasterii)
nshiro, parol, parca suntem gemene! mai ales la faza cu lenea si cu prima impresie (antipatie, raceala, etc)....
Pup toate cornitzele!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

No more than 5 smileys!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Buna surate capricornite,.
si eu 23 decembrie ca si Mia. tare m-am mai regasit in descrierile voatre, caracterizarile voastre si mi-a placut ca ati fost sincere si ati recunoscut si defectele noastre comune.
Sper sa se readune capricornitele fiindca am observat o pauza destul de lunga in convorbire.

pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Si eu, si eu....tot capricorn. Ca si Nshiro nascuta pe 2 ianuarie iar tot ce a scris ea e valabil si la mine.

Cred ca m-am regasit in toate caracterizarile voastre.

Sotie de taur si copil balanta, tare interesanta combinatie

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Mai capricornilor dar unde ati disparut? Chiar asa liniste este pe aici?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

ellen, se pare ca au parasit topicul asta capricornitele. asta e, am ajuns noi prea tarziu:))

Mergi la inceput

Stepha, ufff...ce sa-i faci daca nu am gasit si noi mai repede topicul asta?
Poate totusi o sa-si mai aduca aminte fetele sa mai intre si pe aici, eu inca mai sper.

Mergi la inceput