Capricoarne, dati cu cornu' :)
Raspunsuri - Pagina 6
krelia spune:
pai cum, tocmai eu, deschizatoarea de "drumuri" sa parasesc topicul?
mai arunc un ochi din cand in cand...asa ca va salut cu respect!
Ce ziceti, actualizam listuta?? Sa se regaseasca toate cornitzele in ea??
Pupici cu drag pe cornitze de la o capritza mai tinerica
Intrebare, voi cum va descurcati cu jumatatile voastre?
Mai lasati de la voi sau stai bosumflate pana vin pupurile si bratzicu'??
Daca stau bine si ma gandesc, cred ca-mi raspund singura....mai o renuntare, mai un botic....nu??
In plus, la mine nici nu prea tine supararea mult, cu un iubi in gemeni, care ma face sa rad (aproape) non-stop
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ellen spune:
Krelia, bine ca nu ne-ai parasit, tocami tu.
Eu zic sa actualizam listuta aia si poate asa mai atragem si noi capritele pe aici.
Eu cu jumatatea mea de taur, de putinele ori cand suntem suparati (pentru ca nu se intampla decat foarte rar), pot sa zic ca am mai invatat si eu sa mai las putin de la mine. Dar cand nu am de ce sa las atunci ma tin batoasa si astept scuzele, pupicii si imbratisarile.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
krelia spune:
Listuta modificata in prima pagina
26 august 2006
krelia spune:
Daca aveti propuneri de organizare a listutei, eu stiu....sa scriem in paranteza orasul de unde suntem fiecare, poate cu folos, candva...cine stie... Eu am scris "ocupatia"...mi s-a parut o idee haioasa
capritzele
26 august 2006
ellen spune:
Ohooo ce de crapite aici pe listuta iar activitatea pe aici nu e mare deloc.
Krelia, felicitari pentru listuta. Cred ca e ok daca trecem si orasul poate o sa ne fie de ajutor. Mi-a placut ca ai trecut si zodiile partenerilor si copiilor.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
sunnyday spune:
Buna ziua la toate suratele!
Ma alatur si eu grupului: 18 ianuarie. am vazut ca si ariadna e in aceeasi zi. Ascendentul meu e in scorpion, iar zanul de acasa (nu e inca sot) e balanta.
Calitati si defecte, cam la fel, dar sper ca am inceput sa invat sa mai las de la mine. Altfel, eu sunt genul ca mor cu dreptatea-n bat. Asta ma starneste cel mai tare: nedreptatea! Sunt aleergica si agresiva la ea.
Ma bucur sa vad ca suntem de stule (buen, frumoase, destepte etc)
krelia spune:
ellen, multumesc frumos pentru felicitari!
M-am gandit si eu ca ideea cu "fonctia" din paranteza ar da bine...si uite, chiar o sa scriu si orasul in paranteza!
sunnyday, bine ai venit
Imi pare bine ca nu sunt singura iubi de la subiect, incepusem sa ma simt capritza fetitza a capritzelor mamici de aici
de curiozitate, cand o sa devii sotie de balanta?
pusi la cornitze!
26 august 2006
crista-s spune:
Bravo Krelia ...
si eu sunt de parere sa treci si orasul.
Eu nu sunt inca mamica caci pe noi ne ocoleste barza. Insa sunt sotie de berbec cu ascendent in rac - super incapatinat ...dar si foarte tandru - iar intre timp am aflat si ascendentul meu in varsator .
http://community.webshots.com/user/cristina_saglietti
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
ellen spune:
Hehe, vad ca s-a mai intetit si pe aici discutia.
Sunnyday si Crista-s, bine ati venit printre cornite.
Crista-s, poate ne scrii si ziua in care te-ai nascut ca sa te treaca si pe tine Krelia in listuta, ca tare se pricepe .
Ce de combinatii de cupluri avem pe aici, numai cu zodii din astea care sunt cam la fel de incapatanati ca si noi.
Krelia, poate ar fi bine sa treci listuta la primiul mesaj si sa o avem la inceputul fiecarui capitol. Ce ziceti de asta?
crista-s spune:
Ellen dragutzo eu sunt deja pe lista. In aceeasi zi cu Krelia. Din pacate nu si in acelasi an. Sa fiu si eu o capritza mai tinerica.
http://community.webshots.com/user/cristina_saglietti
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."