Capricoarne, dati cu cornu' :)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabrielama spune:
Si eu!! 12 ianuarie, cu ascendent in Berbec! Si mamica de fetita Berbec cu ascendent in Capricorn!!
Adica o capricoarna adevarata care nu scapa din vedere detaliile!!! (de parca as fi putut influenta ceva!!!
Gabi
babirusa spune:
Buna fetelor,
Gabrielama si eu sunt din 12 ianuarie, dar habar n-am cum se calculeaza ascendentul....
Daisy si fetita mea e tot balanta, la fel ca sotul, sunt in minoritate
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
Dandanescu spune:
Offfff Miooooo,rusine sa imi fie ca nu ti-am raspuns la mesaj.Sunt prinsa pe aici ca vrem sa varuim aici si nu gasim pe nimeni asa mai omeneste.Ne-a cerut un nene 1200 ptr varuit.Asta cred ca e pe "luna"...ca eu pe pamint nu dau atit.No asta e...De vindut mobila nici pomeneala si chiar am zis ca dau cu tot cu televizor si am scazut rau de tot la pret.Tu nu stii pe nimeni???Te pup cuscra si mai vb.
Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu
andy.p spune:
hop si eu tot ca si voi .nascuta pe data de 13 ianuarie ,cu baietel in berbec .adica doi incapatanati !!ce sa va zic coarne si iar coarne.
laura si andy(7.04.2002)
lz_cecilia spune:
Stai sa nu pierd trenul...Sunt o capricoarna 100%: singuratica, incapatanata si agresiva .Defectul meu major: sinceritatea. Nascuta pe vremea in care Mos Craciun isi facea datoria din greu..24.12.
Pusici si pitici!
nshiro spune:
Si eu, si eu! Nascuta pe 2 ianuarie. Ce ma caracterizeaza?! Hmmm... cam lenesa insa atunci cand ma apuc de un lucru, nu uit nici cel mai mic detaliu. Nu-mi plac treburile facute pe jumatate si daca stiu ca nu am timpul necesar mai bine nu ma apuc de ele decat sa le las neterminate. Imi cunosc foarte bine prioritatile si ma coordonez dupa planuri mult gandite si bine rumegate in prealabil...Sunt foarte sincera si de aceea nu suport minciuna, prefacatoria, linguseala, oamenii duplicitari si barfitori. La o prima vedere par antipatica, rece, distanta insa pe parcurs,insa daca eu consider ca persoana este demna de increderea mea si are calitatile pe care eu le apreciez, ma deschid si contruim de cele mai multe ori frumoase si durabile prietenii (cu femeia leu, balanta, rac, taur/ barbati- fecioara, varsator, rac)
rocsana
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by Mia.
Sintem niste fete fine!Nu-i asa?Daca tot ne laudam...Si ne facem tot mai frumoase odata cu timpul care trece in favoarea noastra!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
De cand astept si eu sa ma fac frumoasa ......... Cred ca nu-s suficient de batrana la 30 de ani, da` mi-o veni si mie vremea
si EU- 16 ianuarie
marinaeliza spune:
Prezenta la apel...27 decembrie!Sunt curioasa si voi intampinati tot felul de dificultati cand va propuneti sa faceti ceva?Dificultati de genul acelora care impiedica planurile sau le amana?In rest suntem perfecte dar mai ales sincere si fidele?!Va pup.