Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katie spune:

Fetelor, nu ati mai facut nimic in privinta conditiei fizice si a imaginii de viitoare miresica???
Nimeni nu mai zice pe unde a mai fost, ce-a mai descoperit...
Lucia-Mihaela, nu mi-ai spus cum a fost la salonul acela. M-am uitat si eu pe site si mi s-au parut super si serviciile si preturile, dar voiam sa stiu parerea ta de la fata locului, ca pana ajung eu acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Eu merg de doua ori pe saptamana la sala, la aerobic, cate o ora. Acasa mai fac inca o data aerobic singurica infasurata in folie de plastic, transpir bine, o dau jos, continui exercitiile (cam 30 min in total), fac dus si ma dau cu crema anticeluluita. Iar seara mananc mai putin. Intr-o saptamana jumatate am slabit 2kg fara foarte mare efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am abonament la sala(pe care am dat o groaza de bani) dar nu prea ma duc. Tot zic ca de sapt viitoare o sa merg. Dar tot trec saptamanile si eu nu ajung. Eu sunt multumita de cum arat...desi lumea imi spune ca sunt slaba(am 1.68m si 46 kg)si de aceea nu ma stresez prea tare cu sala. Dar iubi meu insista sa mai merg si eu pe la sala ca cica putina carnita pe care o am pe oase e cam moale...Asa ca pana la nunta sper sa ajung si pe la sala.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

M-am hotarat ca incepand din aceasta saptamana sa ma ocup de conditia mea fizica. Asa ca o sa incerc sa ajung la sala macar de 3 ori/sapt, seara sa fac o jumatate de ora bicicleta (ca s-a pus praful rau de tot pe ea) si sa merg si la masaj. Sper sa reusesc...la sala ma duc macar pt piscina si jacuzzi....

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Eu din pacate nu reusesc sa ajung la sala decat in week-end... Ma duc o ora la sala, unde fac mai mult exercitii pt brate si abdomen ca sa fac si eu un pic de muschiuletz... Prietenii mei imi spun: "Nu te mai chinui atat cu abdomenele... Nu ai auzit ca nu se mai poarta patratzelele?...Acum se poarta un singur patrat mai mare..."
Asa...si dupa sala merg cu iubi pe stadion sa alergam...in aer liber ca e mai sanatos...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Bravegirl - spune-mi te rog si mie, pe mail (roxygeo@yahoo.com) sau pm, la ce sala mergi tu de are si piscina, pe mine cel mai mult m-ar interesa o piscina...mai stie cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ca sa fiu frumushica am inceput acum 10 zile regimul disociat al monicai anghel si sper sa dau jos 10 kg pina pe 15 iunie cind sper sa-mi iau rochia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu merg la IDM in regie. Sala pentru fitness este foarte mare si in plus are si celelalete facilitati (sauna, jacuzi, piscina, solar). Tot acolo este un restaurant, loc de joaca pentru copii, biliard, bowling si ping pong. Daca vrei detalii despre preturi (se plateste un card de membru la fiecare 6 luni, plus fiecare intrare separat), scrie-mi pe PM.

quote:
Originally posted by roxygeo

Bravegirl - spune-mi te rog si mie, pe mail (roxygeo@yahoo.com) sau pm, la ce sala mergi tu de are si piscina, pe mine cel mai mult m-ar interesa o piscina...mai stie cineva???

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ma da toate trebuie sa slabim???chiar asa de grase suntem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Da, se pare ca toate vrem sa aratam super... Din acest motiv la sf lunii ma voi duce la un salon de infrumusetare sa vad ce tratament imi recomanda sa dau jos cele 7 kile in plus pe care orice as face... nu pot sa scap de ele. Ma gandeam la ceva usor... electrostimulare sau termo... Si nici nu-i scump!
Dar vreau sa arat gigea !!!!

Dilaural

Mergi la inceput