Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Eu m-am apucat de aerobic, iar de vreo 2 saptamani imi tot pun diferite masti, ba de par, ba pt fata. Asa ca sper ca peste 2 luni sa fiu o miresica frumusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by nushulica

ma da toate trebuie sa slabim???chiar asa de grase suntem?

Fetelor, dar eu nu vreau sa slabesc. Doamne fereste!!! Si asa sunt slaba si am doua bete inpipte-n c...Eu merg la sala ca sa am conditie fizica buna ...a se citi sa arat beton

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

eu mi-am inceput pregatirile de frumusete pentru nunta saptamana trecuta . Din doua in doua saptamani voi merge la manichiura pedichiura si impachetari, tratament pt par si o data pe luna pentru ten. acasa folosesc masca de par si fata saptamanal plus gomaj o daqta la trei zile .
Eu mi-s mai solida, adika am masa musculara destul de multa oasele mai mari (fac aerobic si tai ji de cateva luni) si in afara de mancat sanatos si fara dulciuri, fainoase, prajeli,etc nu am de gand sa tin regim si sa ma infometez .Mai bine mai solida si fara celulita decat slaba si cu piele atarnanda, nu?
O sa incep sa imi fac si diverse machiaje...sa speram ca il voi gasi pe cel potrivit in ziua nuntii...
O sa pun si poze cand ma apuc de testari...
Voi ce va faceti?

Voi ce va faceti?

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu is la cura continuu fara oprireda nu prea slabesc ca mai bag din cand in cand niste chipsuri sau ceva dulce si seara nu mananc dar cand ma apuc bag si doua portiiasa ca de asta nu slabesc prea mult...in rest in fiecare seara obligatoriu min 15 min de exercitii o data la saptamana imi pun o masca hidratanta sau altfel(dar asta nu o fac numai acu ci dintotdeauna)si sper sa ma bronzez frumos vara asta si sa ma tina bronzul pana la sf lui septembrie cand am nunta
aaaa..si o sa incerc sa merg la masaj vara asta sa vad daca ma ajuta cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Eu sunt intr-o vesnica cura de slabire, care ma chinuie ingrozitor, mai ales ca nu mi se pare ca mai dau jos nimic...De bronzat o sa ma bronzez pe balcon daca ma ajuta vremea...Doar cand vin in tara sa ma ocup si eu mai mult de mine...Eu sper sa slabesc inainte de nunta, din acuza stresului banuiesc ca ti se opreste mancarea in gat...

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Ileana Cosanzeana
Eu sper sa slabesc inainte de nunta, din acuza stresului banuiesc ca ti se opreste mancarea in gat...

Si io am sperat asta inainte de cununie...da' n-a fost sa fie . Io am impresia ca la mine e efectu' invers in situatzii d-astea de criza...devin bulimica .

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Toata lumea are grija sa nu se ingrase inainte de nunta numai eu ma ingras pe zi ce trece.
Eu de stress mananc mai mult decat de obicei. Si de vreo luna nu mai ajung acasa decat seara si abia atunci mananc. Si se depune.
Eram supla si acum am facut o sunculita consistenta pe care nu prea cred ca o s-o dau jos pana la nunta. Mai am doar o saptamana pana atunci. Ufff!
Ei, bine ca eram slaba si acu' ca m-am ingrasat un pic nu se prea cunoaste. Asta e.Imi revin eu la normal dupa ce scap de nebunia asta cu nunta!
Ca sunt stresata la maxim si nu ma odihnesc deloc.
Succes tuturor la cura de infrumusetare, ca eu n-am timp de mine deloc.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Acelasi lucru mi se intampla si mie. Am inceput cura de slabire a Monicai Anghel, bine nu asa de drastic ca totusi nu sunt grasa, pusesem vreo 3 kg si vroiam sa le dau jos, am dat jos vreo 2 kg iar acum cand se apropie nunta (mai sunt 3 saptamani)din cauza oboselii si a stresului, in loc sa ma tin de cura, am inceput sa mananc toate prostiile, ba cipsuri, ba fornetti.... si alea ingrasa....; si bicicleta am cam lasat-o balta....
In rest mi-am aranjat cu machiajul, cu manechiura, niste tratamente pt par ar mai trebui....De bronzat .... nu prea vreau pt ca din cauza soarelui imi apar pistrui si sunt uratica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

de ce nu te autobronzezi?

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

M-am gandit la asta dar nu prea am timp sa merg la solar; gandeste-te ca mai sunt 3 sapt si noi nici nu am terminat de dat toate invitatiile...Ufff! Mai avem atatea de rezolvat. Si toate trebuie rezolvate seara dupa serviciu... cate poti sa faci....

Mergi la inceput