Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia-mihaela spune:

nushulica, sa stii ca eu m-am suparat pe tine. Si eu ti-am scris, am incercat sa te ajut si nici nu mai bagat in seama.
serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

something new,
something old,
something blue,
something borrowed,

Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lucia-mihaela
sunt scuze ca am ignorat raspunsul tau dar i-am raspuns intai lui angeliquedes pt ca ma zapacit de tot cand mi-a zis de ceva albastru ca eu nu stiam
dar oricum iti scriam si tie ca doar si tu ai contribuit la desteptarea mea
merci si sper ca nu esti suparata pe mine ca as fi si eu
hai pupici si mai vorbim

lucia-mihaela
tot nushulica
si m-ai ajutat foarte mult cu tot ce mi-ai zis
hai nu fi suparata
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

quote:
Originally posted by lucia-mihaela

draga Katie, eu mai am 6 luni pana la nunta. De azi ma duc la un centru de infrumusetare si voi face un tratament de electrostimulare pt. inceput. Cred ca au si ce te intereseaza pe tine, dar stiam ca drenajul limfatic e dureros. Ai putea sa faci, in locul drenajului, sedinte de termoterapie, care sunt super misto. Eu dupa ce termin cu sedintele de electrostimulare, voi face termoterapie, asa vreau. Termoterapia e un fel de sauna locala; se face pe zonele cu probleme, dupa care te unge cu nu stiu cate creme, deci, zic eu, mai misto.
Daca te intereseaza numele salonului, spune-mi.
Ce nu ti-am zis: preturile sunt ok.(nici eu n-am bani de cheltuit aiurea)
pupici

Buna si multumesc!
Da, stiu ca drenajul limfatic doare si inca f. tare, dar... asta e!
Eu am fost deja la un centru din asta de slabit, pt a-mi pune un diagnostic si pt a-mi recomanda ei ce imi trebuie, dar nu am putut sa fac la ei tratamentele pt ca au niste super-preturi. Mi-au recomandat sa fac impachetari cu alge si electrostimulare, dar nu prea stiu unde, asa ca astept sa-mi spui tu unde te-ai dus si ce preturi au.
Si te mai rog sa-mi spui daca termoterapia asta inseamna impachetari?
Bafta si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Fetelor, azi am fost la sala .A fost foarte bine.Chiar mi-am dat seama ca-mi lipsea mult putzina mishcare.Sper sa reushesc sa ma tzin de program .

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

roxygeo, multumesc de raspuns. astept sa-mi spui cum e acolo, desi mi-e cam peste mana, eu lucrez pe la Piata Unirii. dar oi mai vedea...
lucia-mihaela, tu faci nunta La Taverna Romaneasca?
Adica fostul Alunis?
Bafta la toate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si eu am fost la sala, deja azi merg la a treia sedinta. Si deja incep sa se vada rezultatele. Oricum eu nu ma rezum numai la cele doua sedinte de sala de pe saptamana, ci fac in fiecare seara acasa abdomene. In plus, v-am mai spus eu, urc scari in disperare. Voi ce mai faceti?: Nushulica, ai aflat intre timp cum e cu ceva albastru, ceva vechi, ceva nou si ceva de imprumut? Daca nu, intreaba!

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

lucia-mihaela
sunt scuze ca am ignorat raspunsul tau dar i-am raspuns intai lui angeliquedes pt ca ma zapacit de tot cand mi-a zis de ceva albastru ca eu nu stiam
dar oricum iti scriam si tie ca doar si tu ai contribuit la desteptarea mea
merci si sper ca nu esti suparata pe mine ca as fi si eu
hai pupici si mai vorbim

lucia-mihaela
tot nushulica

si m-ai ajutat foarte mult cu tot ce mi-ai zis
hai nu fi suparata
pupici

nushulica, stai linistita, am glumit. Cum sa ma supar pe tine? Doar suntem toate prietene si ne ajutam intre noi. Nu sunt suparata absolut deloc.
te pupic Lucia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katie

quote:
Originally posted by lucia-mihaela

draga Katie, eu mai am 6 luni pana la nunta. De azi ma duc la un centru de infrumusetare si voi face un tratament de electrostimulare pt. inceput. Cred ca au si ce te intereseaza pe tine, dar stiam ca drenajul limfatic e dureros. Ai putea sa faci, in locul drenajului, sedinte de termoterapie, care sunt super misto. Eu dupa ce termin cu sedintele de electrostimulare, voi face termoterapie, asa vreau. Termoterapia e un fel de sauna locala; se face pe zonele cu probleme, dupa care te unge cu nu stiu cate creme, deci, zic eu, mai misto.
Daca te intereseaza numele salonului, spune-mi.
Ce nu ti-am zis: preturile sunt ok.(nici eu n-am bani de cheltuit aiurea)
pupici

Buna si multumesc!
Da, stiu ca drenajul limfatic doare si inca f. tare, dar... asta e!
Eu am fost deja la un centru din asta de slabit, pt a-mi pune un diagnostic si pt a-mi recomanda ei ce imi trebuie, dar nu am putut sa fac la ei tratamentele pt ca au niste super-preturi. Mi-au recomandat sa fac impachetari cu alge si electrostimulare, dar nu prea stiu unde, asa ca astept sa-mi spui tu unde te-ai dus si ce preturi au.
Si te mai rog sa-mi spui daca termoterapia asta inseamna impachetari?
Bafta si

da Katie, localul meu este fostul 'Alunis'.De ce ma intrebi? Stii ceva nasol despre el?
Referitor la centrul de infrumusetare, uite adresa pe internet: www.beautyland.ro. Gasesti si toate tipurile de abonamente si preturile pe sedinta.
Termoterapia e tot un fel de impachetare dar nu cu alge si namol, cum sunt cele parafango, ci cu alte creme; dupa care te invelesc intr-o paturica si asa stai vreo 45 min.
daca te mai pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui.
pupici

Mergi la inceput

Nu, din pacate nu stiu sa-ti spun nimic despre restaurant, am fost si eu sa-l vad cand am cautat locatie pt. nunta, dar era prea mare pt. nr. de invitati pe care il am eu. Dar cum stau in Berceni, il cunosc si unde mai pui ca ai mei parinti s-au casatorit acolo...
Multumesc mult pt. informatii si

Mergi la inceput